Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Dzień dobry Paniom

Ale tematy macie . Ja też kiedyś uznawałem Sienkiewicza za dobrego . Do czasu kiedy nie pokochałem książek historycznych . Krzyżacy - woda z mózgu ? To co powiedzieć o Ogniem i Mieczem . :(

Ogniem i mieczem nie musialam czytac na szczescie, ale moj profesor kilka dobrych wykladow musial poswiecic na odkrecanie wszystkich mitow, ktore wpoil nam Sienkiewicz a propos wojen z Krzyzakami. :-?

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja nie lubię i nikt nie nie przekona, jest tyle fajnych książek do przeczytania....a na niektóre poprostu szkoda mi czasu.

Mam już 70 % domu orurkowanego :o panowie zapierniczają z koksem jakby sie paliło :lol:

a ja nie lubię i nikt nie nie przekona, jest tyle fajnych książek do przeczytania....a na niektóre poprostu szkoda mi czasu.

Mam już 70 % domu orurkowanego :o panowie zapierniczają z koksem jakby sie paliło :lol:

Tez mnie nikt nie przekona. :wink: Ale zapuscilam sie z nowosciami, zupelnie nie jestem na biezaco przez te studia. :(

no dziś kończą :D

okazało się ,ze w cholere pierdół brakuje do połączenia wszystkiego w całość :roll:

Endrju rano pojechał do hurtowni, zadzwonił, ze jest to i tamto w takiej i takiej cenie i czy ma kupic dla nas czy sami sie bedziemy bujać i szukać.

Poprosiłam by kupił....tyle mam z głowy.

Teraz czekam na telefon, co by podjechać, rozliczyć się i .....jutro wylewki :D

ino gdzie ja moge kupić włókna polipropylenowe :o , obdzwoniłam srylion składów i mają tylko w jednym i to w jakiejs chorej cenie :roll:

A wylewkarze nie maja wlokien, bo teraz wiekszosc robi na wloknach

u mnie bedą i włókna i siatka, bo ja schron buduję :lol: :lol:

Umowa była taka,że materiał ja kupuję (no i się wkopałam)

A ten pan Andrew to chociaz atrakcyjny jakis? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Eeeee :roll: nieee :lol: :lol: :lol:

A syna widziała :lol: :lol: