malgos2 19.08.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A syn Endrju to może stary koń ? na oko z 19 - czyli pełnoletni - się nie kwalifikuje pod paragraf Pytalam o foty to mnie zignorowala... Syna Endrju no co Ty nie mam, nie chciał pozować Ja akurat gustuje w starszych panach, ale skoro mowisz, ze Andrew nieszczegolny, to niech bedzie chociaz syn... Nie musi byc upozowane zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 To jest Endrju i ja wcale nie powiedziałam,ze jest cos nie teges z nim Myślałam,że jest duzo młodszy, a tu gościu z dorosłym synem przychodzi następnego dnia pozory mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj sorry, Endrju... Wiem, wiem... Andrew jest tylko jeden. Pozory myla nawet nie wiesz jak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj sorry, Endrju... Wiem, wiem... Andrew jest tylko jeden. Pozory myla nawet nie wiesz jak bardzo. :wink: masz jakiś konkretny przykład na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj sorry, Endrju... Wiem, wiem... Andrew jest tylko jeden. Pozory myla nawet nie wiesz jak bardzo. :wink: masz jakiś konkretny przykład na mysli Mam, ale Ci powiem jak sie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ok...choć przewiduje co usłyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 To dobrze. Na zawal nie zejdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no mam nadzieję.....nie nawalic dzis ślubny stwierdził.....ta dzieciaka wywiezie i chlac bedzie (a niby w ten sam czwartek on rózaniec bedzie odmawiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no mam nadzieję.....nie nawalic dzis ślubny stwierdził.....ta dzieciaka wywiezie i chlac bedzie (a niby w ten sam czwartek on rózaniec bedzie odmawiał) No nie musisz chlac w czwartek, jak mu sie akurat ten dzien nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 kazdy dzień jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochana, ja tu Ci juz caly program opracowalam. Znaczy sie nam. Nie wiem, czy bedziesz mogla prowadzic na drugi sienaletojuszniemujjjinteressss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaaaaallleeeeeeeeeee pięęęęęęęęękne ruuuuułłłłłłłłłllllyyyyyyyyyy!!! Ale to spotkanie na imprezie to rewelka jak dla mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochana, ja tu Ci juz caly program opracowalam. Znaczy sie nam. Nie wiem, czy bedziesz mogla prowadzic na drugi sienaletojuszniemujjjinteressss... No musisz mnie oszczedzać, ja taka niewyrobiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaaaaallleeeeeeeeeee pięęęęęęęęękne ruuuuułłłłłłłłłllllyyyyyyyyyy!!! Ale to spotkanie na imprezie to rewelka jak dla mnie!!! no nareszczie dziennik nadrobiłam, bo juz w ciemną otchłań spadł z pewna taka nieśmialością....musze powiedzieć,ze... rurki mi się bardzo podobają. Rasia, Ty nie znałaś historii z rurkarzem - w ziewniku to duzy skrót, relacje na zywo w komentach miałam Jesssu...jeszcze mnie szarpie jak o tym myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochana, ja tu Ci juz caly program opracowalam. Znaczy sie nam. Nie wiem, czy bedziesz mogla prowadzic na drugi sienaletojuszniemujjjinteressss... No musisz mnie oszczedzać, ja taka niewyrobiona jestem Nie zgrywaj dziewicy, pociagiem wrocisz. Ruly piekne, tez bym chciala takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aaaaaaaaaaaallleeeeeeeeeee pięęęęęęęęękne ruuuuułłłłłłłłłllllyyyyyyyyyy!!! Ale to spotkanie na imprezie to rewelka jak dla mnie!!! no nareszczie dziennik nadrobiłam, bo juz w ciemną otchłań spadł z pewna taka nieśmialością....musze powiedzieć,ze... rurki mi się bardzo podobają. Rasia, Ty nie znałaś historii z rurkarzem - w ziewniku to duzy skrót, relacje na zywo w komentach miałam Jesssu...jeszcze mnie szarpie jak o tym myślę Wiesz... nie ważne co było... pięknie jest i ... rułka! I druga w tyłek tego pierwszego z imprezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochana, ja tu Ci juz caly program opracowalam. Znaczy sie nam. Nie wiem, czy bedziesz mogla prowadzic na drugi sienaletojuszniemujjjinteressss... No musisz mnie oszczedzać, ja taka niewyrobiona jestem Nie zgrywaj dziewicy, pociagiem wrocisz. Ruly piekne, tez bym chciala takie. dobra, a Ty mi samochód odstawisz, ok ? A ruły - nic straconego, tez na wylewce kładłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochana, ja tu Ci juz caly program opracowalam. Znaczy sie nam. Nie wiem, czy bedziesz mogla prowadzic na drugi sienaletojuszniemujjjinteressss... No musisz mnie oszczedzać, ja taka niewyrobiona jestem Nie zgrywaj dziewicy, pociagiem wrocisz. Ruly piekne, tez bym chciala takie. dobra, a Ty mi samochód odstawisz, ok ? A ruły - nic straconego, tez na wylewce kładłam Uznam, ze nie widzialam tego postu. Po samochod przyjedziesz to sie znowu napijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 00:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 i znowu go zostawię bo pijana bedę i tak do usranej smierci bede pociagami jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zalatwie Ci legitymacje na znizke 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts