malka 20.08.2009 01:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzięki, wiedziałam,że mogę na Ciebie liczyć a teraz spadam się odmoczyc, bo jutro rano znów musze się na budowę zawlec dzis tak prawie do 12 na czterech chodziłam wpółprzytomna. lepszej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tez tak mialam dzisiaj, ale ja moge sobie jutro odpuscic. Wieczorkiem pracuje dopiero. To paaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 malgos2 jak gustujesz w starszych Panach to Endrju będzie w sam raz ..... malka syna widziałam.....za chudy i za młody Kurde ile rurek....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzień dobry Malka ale masz fajnie, prace postępują i ciepło będzię. Kiedy ja się doczekam takiego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 boberek ale ladne rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 tutli_putli - jeszcze w kwietniu u mnie było gruzowisko , a z ekipą Yanka, jakos tak sprawnie wszysto idzie Niechaj beda błogosławieni Anja, a styro brzydkie wszyscy ino rurki chwalą Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 styro przecudne - równiutko przycięte - żadna ekipa by tego tak dokładnie nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dałaś czadu z tym styro ale wiedziałam że dasz radę możesz być z siebie DUMNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 styro przecudne - równiutko przycięte - żadna ekipa by tego tak dokładnie nie zrobiła [list=] Ewcia, Ty wiesz jak ukoic ból kolan zoranego inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 i Ania mnie dowartościowuje - dzięki, dzięki o Pani mniód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 mam nadzieję że miód spłynął też w okolice kręgosłupa i kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 no cała się kleję , jestem jak miodowa panienka kurcze, z tą panienką to przegięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 styro przecudne - równiutko przycięte - żadna ekipa by tego tak dokładnie nie zrobiła [list=] Ewcia, Ty wiesz jak ukoic ból kolan zoranego inwestora wiem bo sama cięłam. ale tylko troszke. a i tak ... ech... jak sobie przypomnę.... dobrze że sobie kupiliśmy nożyk fiskarsa. do dziś go ekipy sobie podbierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja kupiłam dwa i dużo zapasowych ostrzy Ktos mi podpowiedział piłkę, ale się nie sprawdziło...syfi sie strasznie i namachać sie trzeba. Dobry nozyk to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jello!! Malka....no normalnie ....zatkalo mnie...tyle wpisow w dzienniku... i tyyyyle zdjec... Piekne rurki i folia lustrzanka....ale to styro....Ty powinnas kursy dawac panom budowniczym jak sie syro kladzie....ale precyzja ciecia i sztukowania....chirurg z Ciebie, czy co? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cze Malka, zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Majeczka dzięki Małgoś ,zyję , ale co to kur.a za życie Wróciłam z budowy i znów wkurw Moje rurki z Wavina okazały się być z Wavina tylko na fakturze Panowie skończyli napełnili obwody i co i kur.a ? a gów..o mam strzelony obwód w salonie, dziura wielkosci Chiny . Obwód ponad 100m do wymiany. I materiały okazały się dwa razy drozsze niż zostało założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No bo myslalas, ze tak gladko wszystko pojdzie, a problemy zawsze jakies byc muszom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 jak nie urok to sraczka, a jak nie to to trzęsienie ziemi Nie uważasz,ze limit problemów , jak na jeden mały remoncik, to ja juz dawno wyczerpałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 osz w morde u nas było Tece. zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts