malgos2 20.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Eeee, zawsze mogloby byc jeszcze gorzej... A gdyby tak wszystkie rurki byly do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ty wrednoto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No co ja moge jak w ogole nie kumam, o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No nie fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Milcz Małgośka, bo mi nóz w plecy wbijasz Efilka, ewidentnie uszkodzona mechanicznie ta rurka, tylko kurna jak wszystko było zakartonowanie i zafoliowane.... Wściekła jestem na siebie, ze nie otwarłam opakowań , jak im teraz udowodnię,ze dostałam nie to za co zapłaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No nie fajowo cześć Martuś..ano widzisz ...cały czas pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Milcz Małgośka, bo mi nóz w plecy wbijasz Efilka, ewidentnie uszkodzona mechanicznie ta rurka, tylko kurna jak wszystko było zakartonowanie i zafoliowane.... Wściekła jestem na siebie, ze nie otwarłam opakowań , jak im teraz udowodnię,ze dostałam nie to za co zapłaciłam Bez jaj, ludzie nie chodza i nie kupuja sobie rurek po roznych sklepach, zeby im sie potem pomylic mogly. Musi sie udac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Milcz Małgośka, bo mi nóz w plecy wbijasz Efilka, ewidentnie uszkodzona mechanicznie ta rurka, tylko kurna jak wszystko było zakartonowanie i zafoliowane.... Wściekła jestem na siebie, ze nie otwarłam opakowań , jak im teraz udowodnię,ze dostałam nie to za co zapłaciłam Bez jaj, ludzie nie chodza i nie kupuja sobie rurek po roznych sklepach, zeby im sie potem pomylic mogly. Musi sie udac. i co i niby mam teraz pozwijać kilometr rurek z podłogi i oddac im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Milcz Małgośka, bo mi nóz w plecy wbijasz Efilka, ewidentnie uszkodzona mechanicznie ta rurka, tylko kurna jak wszystko było zakartonowanie i zafoliowane.... Wściekła jestem na siebie, ze nie otwarłam opakowań , jak im teraz udowodnię,ze dostałam nie to za co zapłaciłam Bez jaj, ludzie nie chodza i nie kupuja sobie rurek po roznych sklepach, zeby im sie potem pomylic mogly. Musi sie udac. i co i niby mam teraz pozwijać kilometr rurek z podłogi i oddac im Awanture zrob tam, gdzie to kupowalas, ze Cie na koszty narazili, ze co ONI teraz z tym zrobia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 sprawdzisz mi pociągi do Skawiny ?? nie no, napisze do nich pismo reklamacyjne i tyle narazie , ale wcześniej sprawdzę czy aby nie dostałam jakiś lepszych rur (ale szczerze w to wątpię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pier.le to ide robic krokiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 sprawdzisz mi pociągi do Skawiny ?? nie no, napisze do nich pismo reklamacyjne i tyle narazie , ale wcześniej sprawdzę czy aby nie dostałam jakiś lepszych rur (ale szczerze w to wątpię) http://rozklad-pkp.pl/ Pismo pismem, ale telefonu nie mozesz wykonac? Takiego z odpowiednim ladunkiem emocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pewno, że mogę...tyko po co?? by się wkur.ic jeszcze raz ?? na brak adrenaliny nie nażekam ostatnim czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nooooo chyba po to, zeby Ci wymienili na to, za co zaplacilas... No malkaaaaa, nie oslabiaj mnie. Zjedz kotleta i walcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochana, ale ja nie mam czasu na wymianę...jutro wylewki mają robić i co ? po raz trzeci mam ich odwoływać.....i czekać kolejne miesiące , moze do następnej wiosny a i kotletów nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No ale co z tymi peknietymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochana to jedna dziura jest , obetnie się te 4 metry , reszte wykorzystmy jako doprowadzenie do grzejników. uszkodznie mogło powstac w czasie rozkładania, transportu, czy nawet przerzucania gdzieś na budowie , tym bardziej,że dziura na początku zwoju była. Mnie bardziej wkurzyło, że mam nie to za co płaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A ci goscie tego nie zauwazyli co kladli? Tez sieroty jakies... Zdjecia zrob dokladne, do reklamacji dolacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Małgoś, tego nie widać rura ma 16 mm średnicy, dopiero jak nabili wodą pod cisnieniem, to gejzer powstał. Zrobie Ci fotki ....przygotuj lupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nie pekniecia tylko, ze Ci zle przyslali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts