mayadaski 20.08.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Rany...Malka...Ty to masz pod gorke do tego domu... Chinszczyzna zapewne 4 razy tansza...walcz o kase...lepiej z Malgoska do jakiejs cafe za to pojdz niz obcym masz dawac tak za nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Rany...Malka...Ty to masz pod gorke do tego domu... Chinszczyzna zapewne 4 razy tansza...walcz o kase...lepiej z Malgoska do jakiejs cafe za to pojdz niz obcym masz dawac tak za nic... Nawet wiem, do ktorej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Majeczka...no bo dom na wzgórzu jest no ja mam nadzieję, ze jeśli to nawet chińszczyznę wcisnęli, to nie jakąś awaryjną Małgoś , do tej na B. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nooooo, a jak myslisz? Teraz chyba trafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Moje rurki z Wavina okazały się być z Wavina tylko na fakturze Ożesz ku..wa A ten wavin, co to miałbyć Wavin a nie był,to co to było w koncu!? bo na moim Wavinie to pisalo, ze to Wavin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kasia - jakieś krzaczki mam rura była w kartonie, zafoliowana - nie ruszałam przez ponad pół roku, panowie mi toto połozyli i zonk. Pewnie bym nawet uwagi nie zwróciła, tylko jak próby robili wyłapali dziurę, no i ta dziurę chciałam zobaczyć i mi się rzucił jakiś nieznany napis i nie był to Wavin I mam jakies tureckie gówno na podłodze Na domiar złego - ślubny gdzies fakturę wcisnął...pewnie sie znajdzie za kolejne pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kasia - jakieś krzaczki mam rura była w kartonie, zafoliowana - Na moim Wavinie -to nawet na kartonie pisałoco to jest.... ale kiszka.. i co? zostawiasz to tak, jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kasia, a co mam zrobic...wyrywać kilometr rurek, kupowac nowe, , czekać na przyjecie reklamacji,znów płacic za montaż...kurna w takim tempie to nawet do 2032 się nie wyrobię Panowie wtłoczyli 10 bar, bedęczekac, jak nie rozdymi nic do poniedziałku to zalewamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 szczerze współczuję maluś a tak na marginesie nie lubię skoków adrenaliny bebechy mi się wszystkie przewalają do góry nogami i dłuuuuugo nie chcą wrócić na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ania...no doła mam ....dałam się po raz kolejny nabic w butelkę Kurcze, może to zwykły bład magazyniera był ale dlaczego znów na mnie się pomylił Niby te rurki maja aprobaty i inne papiery... ale kurna ja nie to dostałam co chciałam i jestem jakiś tysiak w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a jaka ja byłam pewna tego co kupiłam Wysłany: Sro, 4 Luty 2009 17:59 Temat postu: Kupiłam Wavina (za rada instalatora), choć miałam chrapkę na Purmo. - jak i czy działa powiem za czas jakiś , narazie zalega w garażu - 1,5 km rurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ania...no doła mam ....dałam się po raz kolejny nabic w butelkę Kurcze, może to zwykły bład magazyniera był ale dlaczego znów na mnie się pomylił Niby te rurki maja aprobaty i inne papiery... ale kurna ja nie to dostałam co chciałam i jestem jakiś tysiak w plecy walcz Malka nawet jak nic nie ugrasz to nie będziesz miała poczucia że nic w sprawie nie zrobiłaś nawciskaj im przez fona, że są do bani i że nikomu ich nie polecisz a masz komu bo jesteś aktywna na FM mam wrażenie (z obserwacji własnych) że sprzedawcy truchleją trochę na dżwięk : Forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wiesz co mi jeden wykonawca powiedział ? "że największym przekleństwem wykonawców jest FM, bo ci inwestorzy to teraz jacyś tacy świadomi się zrobili" Pisze pismo...tylko fakture musze odszukać (chyba jest w banku), a jutro zadzwonię z zapytaniem , czy aby stany magazynowe maja ok, bo ja wiem, ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oby te co masz dzialaly OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oby te co masz dzialaly OK... czytam opinie na forach i albo sa skrajnie pesymistyczne, albo optymistyczne , nic pośrodku...czyli jak wtłoczyli w nie w pigułę atmosfer i nie pierdyknie do poniedziałku, znaczy,ze nie jest źle. Yanek na wieść, że jednak nie jutro te wylewki o dziwo, nie wściekał się, przytaknął, "no lepiej niech polezy przez weekend ":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oby te co masz dzialaly OK... czytam opinie na forach i albo sa skrajnie pesymistyczne, albo optymistyczne , nic pośrodku...czyli jak wtłoczyli w nie w pigułę atmosfer i nie pierdyknie do poniedziałku, znaczy,ze nie jest źle. Yanek na wieść, że jednak nie jutro te wylewki o dziwo, nie wściekał się, przytaknął, "no lepiej niech polezy przez weekend ":D Malka bedzie dobrze penie nie Ty jedna masz tak, a inni nie wiedza, ja np nie wiem jakie mam i jakos z tytm zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zżarło mi posta chciałam napisać że fakturę mają u siebie Ci co Ci rurki sprzedali jak jejnie znajdziesz to niech oni grzebią u siebie w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zżarło mi posta chciałam napisać że fakturę mają u siebie Ci co Ci rurki sprzedali jak jejnie znajdziesz to niech oni grzebią u siebie w papierach wiem, że z lutego jest, albo końca stycznia..znajdę tak czy inaczej Anja, ale Ty nie masz rurek pod wylewką , nie ? na scianie to ja se moge taka do drinków połozyć i jakby co to migusiem wymienię dobra dość trucia, były gorsze problemy, nie bedę sobie i Wam dupy jakimis rurkami zawracać, skoro to produkują, znaczy,ze ktos kupuje, a jak kupuje to znaczy,ze działa, bo jakby nie działało to było by na ten temat milion postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Anja ma rurki pod wylewka w lazience. Ale nie powiem, dlaczego tam bedzie miec podlogowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts