Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

tego in plus zazwyczaj sie nie zauważa :)

no co Ty, ja się cieszę jak głupia jak coś idzie po mojemu....ostatnio styro, potem szybko fachowca znalazłam....a teraz mam wieści,że jeszcze ani jedna rurka nie pierdyknęła na budowie :D :D (ale ponoć tylko 4 bary wtłoczyli :roll: jutro kompresor i heja do minimum 6 )

Duchu-to wszystko przez towarzystwo, wiesz jak jest...z jakim przestajesz.....

Mozesz to wyjasnic? :roll:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, nie miał skąd wiedzieć...odbierał je ślubny, cały czas były zakartonowane oryginalnie i schowane w ciemnych czeluściach - on ich nawet nie widział.....nie twórzmy teorii spiskowych...poprostu olał sprawę , z lenistwa i tyle :roll:

To przykre jest, jak ktos bliski Cie tak wyroluje, ale z drugiej strony... czlowiek zdrowszy jak umie przejsc nad tym do porzadku, ostatecznie to tylko rurki... Takie rzeczy mszcza sie predzej czy pozniej nastepnym razem jak bedzie potrzebowal pomocy to... Ty bedziesz miala dla niego czas i tak sie wlasnie zemscisz. :wink:

Slubnemu sie nie dziwie, ale sa wazniejsze rzeczy... Niech sobie chlopaczyna przemysli, moze kiedys dojrzeje... :roll: :roll: :roll:

za 40 lat :lol: :lol: te typy tak mają :roll:

bosz....niech no ja swojego młodego tak nie wycjhowam...pochlastam się w rozpaczy jak mi taki mausisynek wyrosnie :roll:

Slubnemu sie nie dziwie, ale sa wazniejsze rzeczy... Niech sobie chlopaczyna przemysli, moze kiedys dojrzeje... :roll: :roll: :roll:

za 40 lat :lol: :lol: te typy tak mają :roll:

bosz....niech no ja swojego młodego tak nie wycjhowam...pochlastam się w rozpaczy jak mi taki mausisynek wyrosnie :roll:

On przeciez bedzie inzynierem zlomiarzem. :lol: :lol: :lol: