malgos2 21.08.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 bo mnie po niej mdli. może Ty Małgoś w ciąży jesteś no, ale od 5 lat Wyjatkowo dlugo prawda? Ale to by tlumaczylo, dlaczego przytylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 wiesz co mi wczoraj do łba strzeliło - że sobie poddasze ocieplę - sama no oczadziała kobieta , malka to hardcore normalnie Mój Pan sam ocieplał 3/4 poddasza, wszystko go swędziało, gryzło, drapało i goowno pomagały okulary i maska. Jak już urlop mu się skończył, to robili to ludzie - jak zajechaliśmy na budowę i mąż zobaczył jak oni to zrobili, to pierwszy raz w życiu widziałam go tak wkurwi.nego Fachmani przyjechali na budowę o 23.30 a wełna fruwała wszędzie I to był ten jeden raz jak widziałam mego Pana w takiej akcji ale podobało mi się malka, Ty wyrzuć te złe myśli z głowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 bo mnie po niej mdli. może Ty Małgoś w ciąży jesteś no, ale od 5 lat Wyjatkowo dlugo prawda? Ale to by tlumaczylo, dlaczego przytylam. nie no, ciąża odpada, ale jak nie ciąża, to so Ja też przytyłam, także Małgoś nie masz co się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzia jak zobaczyłam to http://img31.imageshack.us/img31/9016/img4264h.jpg http://img24.imageshack.us/img24/5625/img4270u.jpg http://img141.imageshack.us/img141/9571/img4449i.jpg i to http://img169.imageshack.us/img169/3853/img4557.jpg stwierdziłam..."ja pierd....ę", znając mój fart właśnie na takich fachowców trafię , więc zrobię to sama...i nie ma odwrotu, ja lubie ryzyko, ale tylko w sportach ekstremalnych...tego budowlanego juz mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 bo mnie po niej mdli. może Ty Małgoś w ciąży jesteś no, ale od 5 lat Wyjatkowo dlugo prawda? Ale to by tlumaczylo, dlaczego przytylam. nie no, ciąża odpada, ale jak nie ciąża, to so Ja też przytyłam, także Małgoś nie masz co się chwalić Wazne, ze malinowka mi sluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzia jak zobaczyłam to http://img31.imageshack.us/img31/9016/img4264h.jpg http://img24.imageshack.us/img24/5625/img4270u.jpg http://img141.imageshack.us/img141/9571/img4449i.jpg i to http://img169.imageshack.us/img169/3853/img4557.jpg stwierdziłam..."ja pierd....ę", znając mój fart właśnie na takich fachowców trafię , więc zrobię to sama...i nie ma odwrotu, ja lubie ryzyko, ale tylko w sportach ekstremalnych...tego budowlanego juz mam dość. kur.a jego mać - miałam podobnie zmieniam zdanie - układaj kobieto, układaj Przy ocieplaniu, ważne jest aby nie było "gniotów", bo zgnieciona, upchana wełna traci swoje parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Wazne, ze malinowka mi sluzy. z malinek, to ja tylko sok w pifie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Wazne, ze malinowka mi sluzy. z malinek, to ja tylko sok w pifie Z sokow w piffie to tylko grejpfrutowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 zmieniam zdanie - układaj kobieto, układaj no to z Twoim błogosławieństwem moge szukać dostawcy wełny ino trochę poczekam , co by wylewki odparowały (te wylewki co to jeszcze nie są zrobione ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 21.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 zmieniam zdanie - układaj kobieto, układaj no to z Twoim błogosławieństwem moge szukać dostawcy wełny ino trochę poczekam , co by wylewki odparowały (te wylewki co to jeszcze nie są zrobione ) Tylko strasznie swędzi i kuje podczas tego układania i jeszcze oczy pieką Wiem, co piszę, bo sami układalismy pierwszą warstwę i do tej pory, na samą myśl o wełnie, już zaczyna mnie wszystko swędzieć Tylko, że my mieliśmy szklaną i ta podobno się bardziej pyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 zmieniam zdanie - układaj kobieto, układaj no to z Twoim błogosławieństwem moge szukać dostawcy wełny ino trochę poczekam , co by wylewki odparowały (te wylewki co to jeszcze nie są zrobione ) Malka, zadzwoń do Rockwool-a, i niech Ci podadzą nr tel. do przedstawiciela handlowego na Twoim terenie - powinno być taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzia, my się chcemy spiknąć w dwa trzy domy (mam fajna lokalna grupę) i raczej na allegro kupimy , jeszcze ponegocjuje cenę.dydtrybutor lokalny nie da mi takiej ceny (nie rozumie tego ) Madzia od Michała...podnosisz na duchu - czyli da się to zrobić samemu Czyli mam kupić skalną, co by mnie nie zjadła - ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak większa ilość, to na bank taniej, a jak z transportem ?, bo to objętościówka straszna Kawy muszę się napić, taka rozlazła dziś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 21.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzia od Michała...podnosisz na duchu - czyli da się to zrobić samemu Czyli mam kupić skalną, co by mnie nie zjadła - ok Da się samemu, tylko to cholernie pracochłonne jest... my robiliśmy z Michałem i moimi rodzicami kilka ładnych weekendów (3 albo 4...) natomiast jak wpadła ekipa od K-G, to drugą warstwę z folią i chyba częścią profili zrobli w 5 dni... i opuścili nam tylko 5 zl/m2 za naszą robotę..(czyli w sumie zaoszczędziliśmy 750 zł). Gdybym miała drugi raz się zastanawiać, czy robić samemu czy zlecać, to raczej bym zlecała. Po pierwsze czas - znacznie szybciej im poszło, a po drugie te swędzenie... wrrr... No chyba, że profile i K-G też chcesz robić sama? To wtedy co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak większa ilość, to na bank taniej, a jak z transportem ?, bo to objętościówka straszna Kawy muszę się napić, taka rozlazła dziś jestem Oni to tirem przywożą i zrzucają na jednym placu, potem już swoim mega brumem zawioe na budowę. Narazie jest nas dwoje, liczę, że ktoś jeszcze się przyłączy Da się samemu, tylko to cholernie pracochłonne jest... my robiliśmy z Michałem i moimi rodzicami kilka ładnych weekendów (3 albo 4...) natomiast jak wpadła ekipa od K-G, to drugą warstwę z folią i chyba częścią profili zrobli w 5 dni... i opuścili nam tylko 5 zl/m2 za naszą robotę..(czyli w sumie zaoszczędziliśmy 750 zł). Gdybym miała drugi raz się zastanawiać, czy robić samemu czy zlecać, to raczej bym zlecała. Po pierwsze czas - znacznie szybciej im poszło, a po drugie te swędzenie... wrrr... No chyba, że profile i K-G też chcesz robić sama? To wtedy co innego. Madzi, ja mogę zleciś, tylko jaką mam gwarancje, że mi partactwa nie odwalą (jak na fotkach wyżej). Mnie się nie spieszy, ja mam czas...mogę nawet dwa miesiące to układać, profile zrobi tata ze ślubnym...tylko kto mi płyty poprzykręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No chyba, że profile i K-G też chcesz robić sama? To wtedy co innego. siem zgadza, mój to taki zdolny, że sam robił, a z płytami, to płaciliśmy za pomocnika dla męża, bo jak taką wielką cholerę samemu unieść, a co dopiero przykręcić. A tak zupełnie na marginesi, to ten pomagier, brał 200 zł. dniówki Potem mój się pytał ile on zarobił, skoro pomocnik tyle To ja mu walę 250 zł., a on mi na to, że w takim razie on poprosi 125, bo współwłasność jest No i dałam mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Zabudowa z k-g to zadna filozofia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzi, ja mogę zleciś, tylko jaką mam gwarancje, że mi partactwa nie odwalą Zastrzeż sobie odbiór prac, po każdym etapie: - pierwsza warstwa wełny - druga i dopiero płyty się znaczy jeździć cza codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Zabudowa z k-g to zadna filozofia... wystarczy, że po lekkim ukosie przytniesz płytę i doopa, albo za krótko. Jest trochę z tym gimnastyki na tych ukosach. Co innego proste ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Sadzac po twarzach tych, ktorzy to robia "zawodowo", nie jest to nie do przejscia dla sredniointeligentnego czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts