e-Mandzia 21.08.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Sadzac po twarzach tych, ktorzy to robia "zawodowo", nie jest to nie do przejscia dla sredniointeligentnego czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 myslę, że dadzą rade i płyty połozyć,ale martwa mnie okolice połaciówek...mam tego parę sztuk....o zesz , przecież nie będe się teraz zastanawiać co bedzie za miesiąć czy dwa , no nie zgłupiałam jeszcze do reszty Madzia , fachowicy nam powiedział, że za ułozenie styro wzeliłby )śrenia od trzech) 1200 zł - jestem bogatsza o 6 stów - też mamy wspólnotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 I co Ci kupil za te 600 stow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 I co Ci kupil za te 600 stow? Małgoś to ja zainkasowałam - przeciez moja robota - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 I co Ci kupil za te 600 stow? Małgoś to ja zainkasowałam - przeciez moja robota - nie Biedny chlopina, za 600 stow to jest troche roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 I co Ci kupil za te 600 stow? Małgoś to ja zainkasowałam - przeciez moja robota - nie no ale poradzisz sobie z taką kasą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 I co Ci kupil za te 600 stow? Małgoś to ja zainkasowałam - przeciez moja robota - nie no ale poradzisz sobie z taką kasą ? z dużą częścia juz sobie poradziłam zostaly marne 2 stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 I co Ci kupil za te 600 stow? Małgoś to ja zainkasowałam - przeciez moja robota - nie no ale poradzisz sobie z taką kasą ? z dużą częścia juz sobie poradziłam zostaly marne 2 stówki to już mniejszy problem, jakbyś potrzebowała pomysłu, co z nimi dalej - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 I co Ci kupil za te 600 stow? Małgoś to ja zainkasowałam - przeciez moja robota - nie no ale poradzisz sobie z taką kasą ? z dużą częścia juz sobie poradziłam zostaly marne 2 stówki to już mniejszy problem, jakbyś potrzebowała pomysłu, co z nimi dalej - daj znać Ta kasa juz jest zagospodarowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muszę się zgodzić z Małgoś myśle że może braknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muszę się zgodzić z Małgoś myśle że może braknąć no i nie wiadomo co gorsze, mieć, czy nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muszę się zgodzić z Małgoś myśle że może braknąć no i nie wiadomo co gorsze, mieć, czy nie mieć najlepiej to mieć i być a mieć tyle by nigdy nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muszę się zgodzić z Małgoś myśle że może braknąć no i nie wiadomo co gorsze, mieć, czy nie mieć najlepiej to mieć i być a mieć tyle by nigdy nie brakło najważniejsze, to nie dopuścić, aby zbrakło w szklance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muszę się zgodzić z Małgoś myśle że może braknąć no i nie wiadomo co gorsze, mieć, czy nie mieć najlepiej to mieć i być a mieć tyle by nigdy nie brakło najważniejsze, to nie dopuścić, aby zbrakło w szklance i tą właśnie maksymą życiwą się kieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muszę się zgodzić z Małgoś myśle że może braknąć no i nie wiadomo co gorsze, mieć, czy nie mieć najlepiej to mieć i być a mieć tyle by nigdy nie brakło najważniejsze, to nie dopuścić, aby zbrakło w szklance i tą właśnie maksymą życiową się kieruję Słuszną drogę Pani obrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzi - juz poprawiłam...ale jaka gafie rąbnęłam widać jeszcze w Twoim cytacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzi - juz poprawiłam...ale jaka gafie rąbnęłam widać jeszcze w Twoim cytacie eeeeeee fajnie było a ja gapa wcześniej nie zauważyłąm zara Cię wyczajom i w Złotych Myślach wylądujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Muszę się zgodzić z Małgoś myśle że może braknąć no i nie wiadomo co gorsze, mieć, czy nie mieć najlepiej to mieć i być a mieć tyle by nigdy nie brakło najważniejsze, to nie dopuścić, aby zbrakło w szklance i tą właśnie maksymą życiową się kieruję Słuszną drogę Pani obrała masz i nie płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii potworo, nie wywołuj wilka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii potworo, nie wywołuj wilka ..... nie widzi, że zmieniła ja, a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts