malgos2 21.08.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Co tu sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Co tu sie dzieje? nie będę donosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 co poprawiła, nic nie poprawiła...nadal na abstynętkę wychodzę, cóż za potwarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.08.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 co poprawiła, nic nie poprawiła...nadal na abstynętkę wychodzę, cóż za potwarz Malka, Ty nic się nie martw, nic a nic, bo i ja się zacznę wstydzić Pa, wieczorkiem wpadnę na mamrota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 co poprawiła, nic nie poprawiła...nadal na abstynętkę wychodzę, cóż za potwarz Malka, Ty nic się nie martw, nic a nic, bo i ja się zacznę wstydzić Pa, wieczorkiem wpadnę na mamrota zapraszam...ale gdzia ja toto dostanę....pewnie pod lada gzieś mają....zapytam stójkowych pod monopolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ci od berbeluchy beda mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 to dzwonię do Jeremiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzia, my się chcemy spiknąć w dwa trzy domy (mam fajna lokalna grupę) i raczej na allegro kupimy , jeszcze ponegocjuje cenę.dydtrybutor lokalny nie da mi takiej ceny (nie rozumie tego ) Madzia od Michała...podnosisz na duchu - czyli da się to zrobić samemu Czyli mam kupić skalną, co by mnie nie zjadła - ok malka ja miałam cenę u hurtownika niższą niż na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Madzia, my się chcemy spiknąć w dwa trzy domy (mam fajna lokalna grupę) i raczej na allegro kupimy , jeszcze ponegocjuje cenę.dydtrybutor lokalny nie da mi takiej ceny (nie rozumie tego ) Madzia od Michała...podnosisz na duchu - czyli da się to zrobić samemu Czyli mam kupić skalną, co by mnie nie zjadła - ok malka ja miałam cenę u hurtownika niższą niż na allegro a powiesz mi z której hurtowni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 cześć malka jak się rozpędzisz to może i u mnie ocieplisz altankę też patrzę na tą welne i myslę sobie a moze samemmu ocieplić to taki nie duży daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ania, spróbuję choć kawalek...jak nie pójdzie gorzej niż ze styro, to pociągnę, jeśli poczuję, że nie dam rady, poprostu odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Vecer Dry Nie pisać mnie tu wiencej bo ja zaległosci nadrabiam teraz . Malka pięknie styro położone. Powiedz mi jeszcze co to za białe wystaje spomiędzy styro a folią ? Co do wełny , próbowałaś tutaj http://www.mega1000.pl/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ania, spróbuję choć kawalek...jak nie pójdzie gorzej niż ze styro, to pociągnę, jeśli poczuję, że nie dam rady, poprostu odpuszczę niestety wydaje mi się że że styro jest przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Vecer Dry Nie pisać mnie tu wiencej bo ja zaległosci nadrabiam teraz . Malka pięknie styro położone. Powiedz mi jeszcze co to za białe wystaje spomiędzy styro a folią ? Co do wełny , próbowałaś tutaj http://www.mega1000.pl/ ? o to dla Efilki - od nich miałam najlepszą wycenę (zimą) , sprzedają na allegro, prawda ? Fenix- to pianka poli cośtam...dylatacyjna, lepsza była by zółta z folią, ale sie za póżno obudziłam i jakieś nędzne końcówki na składach mieli, a w casto drogie to było jak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ania, spróbuję choć kawalek...jak nie pójdzie gorzej niż ze styro, to pociągnę, jeśli poczuję, że nie dam rady, poprostu odpuszczę niestety wydaje mi się że że styro jest przyjemniej jessssssssssssssu, nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja się spodziewam co to będzie , jak sam wyładunek (zaledwie parę rolek kupionych okazyjnie) i ułożenie w pewnym miejscu sprawiło że wokół latało wszędzie jakieś szklane gówno Ale z zaciśniętymi zembami , dam rade ----- chyba ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja mam wełnę rozłożoną na strychu na drewnianym stropie na to położone są deski i OSB luzem czasem wrzucam tam coś co zawala mi drogę na dole a szkoda mi sie z tym rozstać i zawsze mnie gryzie w gardle po takiej ekspedycji na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja się spodziewam co to będzie , jak sam wyładunek (zaledwie parę rolek kupionych okazyjnie) i ułożenie w pewnym miejscu sprawiło że wokół latało wszędzie jakieś szklane gówno Ale z zaciśniętymi zembami , dam rade ----- chyba ??? to pozaciskamy razem Ania- jaki wniosek z tego - nie chomikuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts