malgos2 24.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Po dobroci nie wypijesz, to do gardla wleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Promujesz przemoc fizyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 spotykacie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja nie wiem, jak malka chce tylko kawe pic, to moze mi sie w ogole z domu nie oplaca wychodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Malgos Ty pijaczko a ze mna tez sie nie spotkasz do marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No nieee, Ty jestes usprawiedliwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja nie wiem, jak malka chce tylko kawe pic, to moze mi sie w ogole z domu nie oplaca wychodzic... jak Ty tylko kompana do picia szukasz, to weź z jakims menelem spod monopolu sie napij, przecież to bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 uff, bo juz gotowa bylam wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja nie wiem, jak malka chce tylko kawe pic, to moze mi sie w ogole z domu nie oplaca wychodzic... jak Ty tylko kompana do picia szukasz, to weź z jakims menelem spod monopolu sie napij, przecież to bez różnicy No nieeee, menel jest facetem, jest roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja nie wiem, jak malka chce tylko kawe pic, to moze mi sie w ogole z domu nie oplaca wychodzic... jak Ty tylko kompana do picia szukasz, to weź z jakims menelem spod monopolu sie napij, przecież to bez różnicy No nieeee, menel jest facetem, jest roznica. to se menelki poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja nie wiem, jak malka chce tylko kawe pic, to moze mi sie w ogole z domu nie oplaca wychodzic... jak Ty tylko kompana do picia szukasz, to weź z jakims menelem spod monopolu sie napij, przecież to bez różnicy No nieeee, menel jest facetem, jest roznica. to se menelki poszukaj Nie wiem, czy bedzie wiedziala cos o niebudowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja nie wiem, jak malka chce tylko kawe pic, to moze mi sie w ogole z domu nie oplaca wychodzic... jak Ty tylko kompana do picia szukasz, to weź z jakims menelem spod monopolu sie napij, przecież to bez różnicy No nieeee, menel jest facetem, jest roznica. to se menelki poszukaj Nie wiem, czy bedzie wiedziala cos o niebudowaniu... a musi pic bedzie -to Ci chyba wystarczy , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja nie wiem, jak malka chce tylko kawe pic, to moze mi sie w ogole z domu nie oplaca wychodzic... jak Ty tylko kompana do picia szukasz, to weź z jakims menelem spod monopolu sie napij, przecież to bez różnicy No nieeee, menel jest facetem, jest roznica. to se menelki poszukaj Nie wiem, czy bedzie wiedziala cos o niebudowaniu... a musi pic bedzie -to Ci chyba wystarczy , nie ? Nieeee, to jest dopiero poczatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 co jest początkiem czego ?? myślałam,że wystarczy,ze pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ale mowie, ze nie wystarczy... Gdzie ja Ci znajde menelke, co przeczytala wiecej niz 1 ksiazke? Mam ochote zmienic awatar, ale masz do niego prawa autorskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ales wybrnęła nadaję się - przeczytałam dwie ja prawa autorsie, do czego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No dobra, ale przyjedziesz i nic, nic zupelnie nie walniesz? Moge Cie przespac przeciez... To mi chodzi po glowie... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/awatar1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Sie nie krępuj - dawaj.....a czym to takie uwalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No troszke to podprawilam w takim smiesznym programie, jeszcze pracuje nad tym... To czarne na dole to jest Twoj palec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 nie wiem czy smiać sie czy płakać.....przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts