malgos2 24.08.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No przepraszam, ale chyba to jest najwazniejsze w tym wszystkim prawda? Jak ktos sie domaga "niedoplaconej kasy" to niech ma chociaz papier na to. dobra jesteś a z malką to się dobrałyście jak w korcu maku Jak sie razem gdzies pojawimy to jak 2 wsciekle pitbulle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No przepraszam, ale chyba to jest najwazniejsze w tym wszystkim prawda? Jak ktos sie domaga "niedoplaconej kasy" to niech ma chociaz papier na to. dobra jesteś a z malką to się dobrałyście jak w korcu maku Jak sie razem gdzies pojawimy to jak 2 wsciekle pitbulle. pitbulle to pieski kanapowe przy nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No przepraszam, ale chyba to jest najwazniejsze w tym wszystkim prawda? Jak ktos sie domaga "niedoplaconej kasy" to niech ma chociaz papier na to. dobra jesteś a z malką to się dobrałyście jak w korcu maku Jak sie razem gdzies pojawimy to jak 2 wsciekle pitbulle. pitbulle to pieski kanapowe przy nas Ciekawe, co na to odpowie. Rureczka troszke moze zmieknac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No przepraszam, ale chyba to jest najwazniejsze w tym wszystkim prawda? Jak ktos sie domaga "niedoplaconej kasy" to niech ma chociaz papier na to. dobra jesteś a z malką to się dobrałyście jak w korcu maku Jak sie razem gdzies pojawimy to jak 2 wsciekle pitbulle. pitbulle to pieski kanapowe przy nas Ciekawe, co na to odpowie. Rureczka troszke moze zmieknac... powie, że nie miał druków pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mialam. Ale mam na plytce i gosciu ten u ktorego bylam nie umial se tego obejrzec. wyślij mi e mailem... Kurde, to strasznie wielkie pliki sa, razem 84 MB... Wysle to na jakis serwer do sciagniecia. Teraz je obejrzalam i mam... lancuszek na szyi a na ramieniu... spinacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 albo że go nikt nie uprzedził że będzie chciał fakturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No przepraszam, ale chyba to jest najwazniejsze w tym wszystkim prawda? Jak ktos sie domaga "niedoplaconej kasy" to niech ma chociaz papier na to. dobra jesteś a z malką to się dobrałyście jak w korcu maku Jak sie razem gdzies pojawimy to jak 2 wsciekle pitbulle. pitbulle to pieski kanapowe przy nas Ciekawe, co na to odpowie. Rureczka troszke moze zmieknac... powie, że nie miał druków pod ręką Ciekawe, czy UKS przyjmie te tlumaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jakie spinacze jedną sztukę od frontu mi wyślij - starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dobrze że nie nacisnęłam żadnej z Was na odcisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 albo że go nikt nie uprzedził że będzie chciał fakturkę Ooooo, na to to ja mam odpowiedz moja droga. Zgodnie z prawem podatkowym osoba fizyczna nie ma obowiazku faktury pobrac, natomiast on mial obowiazek ja wystawic oraz odprowadzic podatek VAT. Jest jeszcze cos takiego jak przychody ewidencjonowane, obowiazek podatkowy nie wynika z tego, ze ktos chcial lub nie chcial faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 albo że go nikt nie uprzedził że będzie chciał fakturkę a to akurat nie jest tłumaczenie ...mój pan P w UKS tłumaczył się ,że nie miał druków rachunku do dzis urzędnicy maja polewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jakie spinacze jedną sztukę od frontu mi wyślij - starczy No nie wiem, spinacze mam... Jedno zdjecie to prawie 30 MB, tez nie przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 albo że go nikt nie uprzedził że będzie chciał fakturkę Ooooo, na to to ja mam odpowiedz moja droga. Zgodnie z prawem podatkowym osoba fizyczna nie ma obowiazku faktury pobrac, natomiast on mial obowiazek ja wystawic oraz odprowadzic podatek VAT. Jest jeszcze cos takiego jak przychody ewidencjonowane, obowiazek podatkowy nie wynika z tego, ze ktos chcial lub nie chcial faktury. o właśnie to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 małgoś fajny avatarek chociaż nie współgra już z malkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jakie spinacze jedną sztukę od frontu mi wyślij - starczy No nie wiem, spinacze mam... Jedno zdjecie to prawie 30 MB, tez nie przejdzie... jesuuuu, oni to w formacie Panoramy Racławickiej robili ok, to na serwer wrzuc, i hasło mi daj, bo znów bede walić w drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jakie spinacze jedną sztukę od frontu mi wyślij - starczy No nie wiem, spinacze mam... Jedno zdjecie to prawie 30 MB, tez nie przejdzie... to może je spakuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 małgoś fajny avatarek chociaż nie współgra już z malkowym Ania, ten avatar jest bardziej malkowy niz sie może wydawać a jeśli o odciskach mowa.....oj zdeptane mam strasznie....ale zwykłe przepraszam w wielu sprawach zamyka temat. Jednak zbyt mało osób zna to magiczne słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 małgoś fajny avatarek chociaż nie współgra już z malkowym Dzieki, ale to malka jest jego tworczynia... I Duch... Ale on sie obrazil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 małgoś fajny avatarek chociaż nie współgra już z malkowym Ania, ten avatar jest bardziej malkowy niz sie może wydawać a jeśli o odciskach mowa.....oj zdeptane mam strasznie....ale zwykłe przepraszam w wielu sprawach zamyka temat. Jednak zbyt mało osób zna to magiczne słowo. Kto Ci nadepnal, powiedz. Zaraz mu przyp... Ania, one sa juz w jakiejs dziwnej kompresji, to sa zdjecia RTG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a co zrobiłyście Duchatemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts