malka 24.08.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a co zriłyście Duchatemu to nie my, to kryzys wieku sredniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a co zriłyście Duchatemu to nie my, to kryzys wieku sredniego wszyscy teraz wszystko na ten kryzys zwalają wstydu nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ło jeeee, juz ta godzina , a ja o 6 musze wstać ...dobra Dziewczynki...spadam prasować szmatki Młodemu. Małgoś...jak coś z tym zrobisz to daj znać gdzie mam szukać . Ania i wiesz...ja łagodna jak baranek jestem, tylko czasami mi się ktoś na rogi nadzieje przez przypadak (142 razy przez przypadek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dooobra, tyle czasu sie mecze, jeszcze moge sie chwile pomeczyc, cos mi tu nie chodzi, zaraz temu przydzwonie. To dobranoc biedaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.08.2009 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no to do jutra ...raczej wieczorkiem będę ...Młodego muszę zawieźć..i trochę z Nim zostanę, co by upewnić się, że powikłań nie ma typu gorączka , wysypka i takie tam Małgoś, rzuce okiem na fotki, a mogę je pokazać mojej znajomej radiolożce?? tak dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 OK, dzieki, laduja sie... Jasne, ze pokazuj komu chcesz, niczego kompromitujacego na nich nie ma... Wyslalam przez jakistam serwis, powinnas dostac mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dzien dobry ide zobaczyc co tam Malgos napisala panu V, wczoraj sie wkrecilam w ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 takie wątki to nie na moje nerwy. zaraz bym komuś wpieprzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 takie wątki to nie na moje nerwy. zaraz bym komuś wpieprzyła TY? matko a ja cały czas myślałam, że Ty to ostoja łagodności jestes witajcie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No przepraszam, ale chyba to jest najwazniejsze w tym wszystkim prawda? Jak ktos sie domaga "niedoplaconej kasy" to niech ma chociaz papier na to. dobra jesteś a z malką to się dobrałyście jak w korcu maku Jak sie razem gdzies pojawimy to jak 2 wsciekle pitbulle. pitbulle to pieski kanapowe przy nas to ja tu śpię spokojnie, a tu jakies wybryki robicie...bez mła ? i nikt do mnie nie dzwoni, nie mówi? o rety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 takie wątki to nie na moje nerwy. zaraz bym komuś wpieprzyła TY? matko a ja cały czas myślałam, że Ty to ostoja łagodności jestes witajcie dziewczynki ech... bo mi wystarczy stresów w realu. nie dorabiam sobie w necie dodatkowych adrenalinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ... hm... ja tam jakiś pieniacz straszny nie jestem, ale są sytuacje w których się nie da inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Malka ratuj... Ratujcie, teraz sie okazuje, ze pytanie o fakture to obrzydliwosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzień dobry . He he , jak to W. Mann kiedyś powiedział "kiedy się pytam znajomych ile zarabiają to patrzą na mnie takim wzrokiem jakbym im dziadka zgwałcił " . Widać pytanie o fakturę podobnie urosło do miana perwersji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Gdzie i co mamy napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.08.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Byłam i napisałam mało bo mało ale ja tam posty nabijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Byłam i napisałam mało bo mało ale ja tam posty nabijam Miej reke na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.08.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Byłam i napisałam mało bo mało ale ja tam posty nabijam Miej reke na pulsie. no ba W końcu lekarzem jestem nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts