malgos2 25.08.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Byłam i napisałam mało bo mało ale ja tam posty nabijam Miej reke na pulsie. no ba W końcu lekarzem jestem nieee Naprawde? To mi powiedz, co mam zrobic, bo mnie zebra napierdzielaja dzisiaj tak, ze normalnie za chwile sie skoncze. Juz bylo coraz lepiej, a teraz dzisiaj jest jakas masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.08.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Byłam i napisałam mało bo mało ale ja tam posty nabijam Miej reke na pulsie. no ba W końcu lekarzem jestem nieee Naprawde? To mi powiedz, co mam zrobic, bo mnie zebra napierdzielaja dzisiaj tak, ze normalnie za chwile sie skoncze. Juz bylo coraz lepiej, a teraz dzisiaj jest jakas masakra. Wiesz jedno mi na myśl przychodzi ale nie będe pisać publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Byłam i napisałam mało bo mało ale ja tam posty nabijam Miej reke na pulsie. \ napisalam co o tym mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ponoc bylo chamskie. Wszyscy tacy madrzy jestescie to idzcie cos napisac. Sama mam walczyc? Byłam i napisałam mało bo mało ale ja tam posty nabijam Miej reke na pulsie. \ napisalam co o tym mysle Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Wróciłam Młode zawiezione, szczęśliwe i zaszczepione teraz pójde podnieść sobie poziom adrenalinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Malka, ja niedobzykana jestem, wiesz. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 o kurwa...wątek wcięło kto komu dał dupy by obronną ręką z gówna wyjśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Malka, ja niedobzykana jestem, wiesz. A Ty? wiem, nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Malka, ja niedobzykana jestem, wiesz. A Ty? wiem, nie mam czasu No faktycznie, watek wcielo... Albo sam vadiol go usunal albo moderator... A szkoda, bo bys sie z niego dowiedziala, ze moje wczorajsze pytanie bylo chamskie i swiadczylo o tym, ze jestem niedobzykana, brzydka, stara i jeszcze jakas tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 doczytałam tylko, że chamskie było Czyli znów (wnioskująć z tego co pisano), ze jestem głupia, naiwna i w ogóle pieprznięta, ze domagam sie na wszystko faktur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No coz... Jak ktos jest uczciwy to nie ma z tym najmniejszego problemu. Ja sie akurat nie domagalam, ale od Wojtka dostalam, bo przeciez nie mozna w firmie sobie tak po prostu lyknac kilkunastu tysiecy na przelew i zapomniec o sprawie. I nie bylam szantazowana VATem (oczywiscie wedlug "watkowcow" ciagle wynosi on 22%, nie 7%, chyba im musze wkleic w koncu tabele z ustawy) - po prostu podano mi cene brutto od poczatku. Tak robia porzadni ludzie, nie tylko fachowcy. Ja kuzwa wystawiam uczniom faktury na kazde 20 dolarow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Małgoś, ale ja np Yankowi płacę, do ręki...a On mi za parę dni fakture przynosi, z protokołem odbioru.....dla nas to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Noooo, ale wiesz... Przeciez gdyby tak kazdy z nas mial powiedziec, co ma na sumieniu... Strach sie bac. Dostalas te zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 co mam na sumieniu - budowlanego nie mam faktury na część wiięźby i trochę stali - odkupiłam od osoby fizycznej no i oczywiscie to,że doniosłam do UKS na pana P.bo się nie mogłam papiera doprosić przez kilka miesięcy,a placiłam brutto . Suka jestem i tyle no właśnie nic nie przeszło, tylko wiadomość tekstowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Oj tak, Ty to jestes wyjatkowa... No to co za jaja z tym serwisem? Sprobuje czegos innego... Gdzies do smieci nie poszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 .... ja się tak nie bawię.... wczoraj o tym nie wiedziałam, a dziś mi wontek wcieno i co i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 I nico czarny pasie, jeszcze sie wyzyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 I nico czarny pasie, jeszcze sie wyzyjesz. ale ju promis mi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 I nico czarny pasie, jeszcze sie wyzyjesz. ale ju promis mi ? Sure. You can rely on me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 o kurwa...wątek wcięło kto komu dał dupy by obronną ręką z gówna wyjśc No kuźwa wcięło a ja taka ciekawa byłam co było dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts