malgos2 25.08.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 o kurwa...wątek wcięło kto komu dał dupy by obronną ręką z gówna wyjśc No kuźwa wcięło a ja taka ciekawa byłam co było dalej Podobno na czarnej liscie mazowieckiej sa jakies fragmenty czy cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 o kurwa...wątek wcięło kto komu dał dupy by obronną ręką z gówna wyjśc No kuźwa wcięło a ja taka ciekawa byłam co było dalej Podobno na czarnej liscie mazowieckiej sa jakies fragmenty czy cus... http://forum.muratordom.pl/post3581119.htm?highlight=#3581119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 o kurwa...wątek wcięło kto komu dał dupy by obronną ręką z gówna wyjśc No kuźwa wcięło a ja taka ciekawa byłam co było dalej Podobno na czarnej liscie mazowieckiej sa jakies fragmenty czy cus... http://forum.muratordom.pl/post3581119.htm?highlight=#3581119 czytałam...to tylko namiasta tego co było....kosta krzywa jak to było z tym rabkiem spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Znam wykonawcow, takze dzialajacych na Forum, ktorzy wychodza z siebie przy kazdym minimalnym problemie z inwestorem, zeby sobie nie zszargac opinii. Niestety nie kazdy tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 przyszlam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzień dobry się z Państwem nie pokażę Wam jak się robiły moje wylewki Yankowa ekipa tak smignęła z robotą, że nie zdążyłam skończone już wczoraj...więc mam podłogi, teraz sobie będa wiązać...a my powinniśmy się przenieść na poddasze...ale mi się nie chce dziś to mi się w ogóle nic nie chce to sobie na FM posiedzę i poczytam zapomniane wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 hej Malka!! Ty sie ciesz, ze ekipa jak burza idzie... i na dodatek za duzo zniszczen po sobie nie zostawia... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Yankowa ekipa tak smignęła z robotą, że nie zdążyłam Taaaaa - panie kierowniku , otwarłem u żółwii a one , myk ,myk, myk ...uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 malka no wiesz... nie masz na co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Fenix ..Ty mi się tu nie napierniczaj...ja czytam,że tu ludziom 100m2 tydzień robią, a u mnie w dwa dni i to jeszcze z przerwą na dowóz piasku (brakło) i ploty z inwestorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 To nie było z ekipy Yanka Z tekstu zrozumiałem że to Ty miałaś problem z uchwyceniem na zdjęciach postępów p.s. wykopałem se grób teraz pewnie , zaraz szpadlem w łeb dostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 To nie było z ekipy Yanka Z tekstu zrozumiałem że to Ty miałaś problem z uchwyceniem na zdjęciach postępów p.s. wykopałem se grób teraz pewnie , zaraz szpadlem w łeb dostanę... anoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 To nie było z ekipy Yanka Z tekstu zrozumiałem że to Ty miałaś problem z uchwyceniem na zdjęciach postępów p.s. wykopałem se grób teraz pewnie , zaraz szpadlem w łeb dostanę... e no...wiesz jak było (impreza za imprezą) no to nie tak łatwo uchwycić... a w łeb to mozesz dostać saperką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.08.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a w łeb to mozesz dostać saperką... niom , spodziewam się , zaostrzona końcówka , te sprawy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a w łeb to mozesz dostać saperką... niom , spodziewam się , zaostrzona końcówka , te sprawy ..... ino takie mam w zasięgu wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a w łeb to mozesz dostać saperką... niom , spodziewam się , zaostrzona końcówka , te sprawy ..... ino takie mam w zasięgu wzroku więc pewnie i ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a w łeb to mozesz dostać saperką... niom , spodziewam się , zaostrzona końcówka , te sprawy ..... ino takie mam w zasięgu wzroku więc pewnie i ręki w bagarzniku - samochód widzę...ale raczej bez wstawania z kanapy nie sięgnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 eeee Fenix możesz spać spokojnie.... Malka chyba nie z tych co by tak długo chowała uraze do ludzi by wstaaaaaaaaać z kanapy, poszuuuuuuuuukać kluczy, pofatyyyyyygować się do bagażnika i wróóóóóóóócić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 p.s. wykopałem se grób teraz pewnie , zaraz szpadlem w łeb dostanę... Jeśli nawet, to nic się nie martw - powstaniesz jak Feniks z popiołów Wpadłam na chwilkę, bo jestem przejazdem - dzień dobry Wszystkim. PS A Małgoś, to wogóle nie poznałam - będziesz jeszcze bogatsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 eeee Fenix możesz spać spokojnie.... Malka chyba nie z tych co by tak długo chowała uraze do ludzi by wstaaaaaaaaać z kanapy, poszuuuuuuuuukać kluczy, pofatyyyyyygować się do bagażnika i wróóóóóóóócić.... no imnie rozgryzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts