malgos2 26.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No bardzo fajna. Ale moja umywalkowa tez ladna chyba? Dormeo to jest.... Chcialam Cie kiedys zapytac o ten: http://www.dormeo.pl/index.asp?tn=productview&pid=81940&c=4602&info=cat_4602_other Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dormeo - jasne.... Miałam okazję poleżeć na memory i silver - no kurde bajka..... innych nie znam z macanka, a chciałabym talalay, przetestować, choc pewnie i tak nie kupie bo cena mnie rozstrzelała kurcze, w ogóle nie wyobrazam sobie by kupić materac, bez połozenia się na nim we wszystkich możliwych pozycjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No bardzo fajna. Ale moja umywalkowa tez ladna chyba? Rybko , Twoja też bardzo ładna , tylko sutek ma taki przy wylewce, a ja bez niego chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dormeo - jasne.... Miałam okazję poleżeć na memory i silver - no kurde bajka..... innych nie znam z macanka, a chciałabym talalay, przetestować, choc pewnie i tak nie kupie bo cena mnie rozstrzelała kurcze, w ogóle nie wyobrazam sobie by kupić materac, bez połozenia się na nim we wszystkich możliwych pozycjach wszystkich??? serio, serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No bardzo fajna. Ale moja umywalkowa tez ladna chyba? Rybko , Twoja też bardzo ładna , tylko sutek ma taki przy wylewce, a ja bez niego chciałam Jaki kurde sutek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dormeo - jasne.... Miałam okazję poleżeć na memory i silver - no kurde bajka..... innych nie znam z macanka, a chciałabym talalay, przetestować, choc pewnie i tak nie kupie bo cena mnie rozstrzelała kurcze, w ogóle nie wyobrazam sobie by kupić materac, bez połozenia się na nim we wszystkich możliwych pozycjach wszystkich??? serio, serio? a mówiłam MAłgoś i MAlka już Ci taki materacyk wynajdą, że z łóżka nie będziesz chciała wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 [ wszystkich??? serio, serio? Kochana- absolutnie serio, serio Małgoś - widziałas kiedyś jak woda kapie z kranu ? Wtedy sie robi sutek - sitko wystające okrągłe i ta kropla...no tam mi się to widzi. Ja mam wąski kwadracik w wylewce, nie widziałam w życiu prostokątnych sutków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 [ wszystkich??? serio, serio? Kochana- absolutnie serio, serio Małgoś - widziałas kiedyś jak woda kapie z kranu ? Wtedy sie robi sutek - sitko wystające okrągłe i ta kropla...no tam mi się to widzi. Ja mam wąski kwadracik w wylewce, nie widziałam w życiu prostokątnych sutków Malo w zyciu widzialas dziecko. Ja tam lubie sutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no gwarantuje Ci,że więcej cycków ode mnie nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no gwarantuje Ci,że więcej cycków ode mnie nie widziałaś no własnie !!! Malka ty mi wciąz nie powiedziałaś czym Ty się zajmujesz zawodowo... a po tych cyckach jestem tego coraz bardziej ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no gwarantuje Ci,że więcej cycków ode mnie nie widziałaś no własnie !!! Malka ty mi wciąz nie powiedziałaś czym Ty się zajmujesz zawodowo... a po tych cyckach jestem tego coraz bardziej ciekawa ja kura domowa jestem...czasem ide sobie tylko cycki poogladać (i inne części ciała też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Jeeesoooo! Malka i córki... materace są: 1.Kieszonkowe 2.Lateksowe 3.Termoelastyczne 4.Bonellowe 5.Z kokosem lub bez... Potrzebuję bardzo twardy... który wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 lateks lub kokos (lub opcję mieszną). A jeśli mogę...dlaczego chcesz bardzo twardy materac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 lateks lub kokos (lub opcję mieszną). A jeśli mogę...dlaczego chcesz bardzo twardy materac ? Bo nie znoszę miękkich, wodnych i takich przelewających się... ble... a Książę Małżonek mój słusznej wagi jest i już doczytałam, że do tego też się dobiera twardość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A ten H3 na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A ten H3 na przykład? http://www.materace-meble.pl/index.php/cPath/7_8_66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 lateks lub kokos (lub opcję mieszną). A jeśli mogę...dlaczego chcesz bardzo twardy materac ? Polecam lateks - rewela, zwraca się przez oszczędności wygenerowane na masażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A nie lepiej w takim razie, zebyscie mieli 2 rozne materace? Ty mi rasia na sluszna wage nie wygladasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A nie lepiej w takim razie, zebyscie mieli 2 rozne materace? Ty mi rasia na sluszna wage nie wygladasz... no ......... mi się zdaje choć może subiektywnie, że wszystko jest na miejscu a do tego ........... w odpowiednich proporcjach, więc co ma piernik do wiatraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A nie lepiej w takim razie, zebyscie mieli 2 rozne materace? Ty mi rasia na sluszna wage nie wygladasz... no ......... mi się zdaje choć może subiektywnie, że wszystko jest na miejscu a do tego ........... w odpowiednich proporcjach, więc co ma piernik do wiatraka Ze dla rasi b. twardy materac bedzie za twardy, a dla malzonka moze byc w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts