Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Hola hola Biłogłowy -a może ktoś w końcu zapyta o zdanie "nas materacy" - co prawda ja lateksowy nie jestem, ale w końcu to na mężczyznach lądują Wasze części ciała .... czasami te lżejsze a czasami te ukochane wyraźnie wyczuwalne..... 8)

u nad Wa-we nadciąga burza :lol:

Już nadciągnęła i poszła sobie... :lol:

To miły "nielateksowy materacu", na jakim braciszku lubisz leżeć? :roll: :lol: :lol:

Twardym, i przewiewnym - może być lateksowy, ale cienki ........ z gęstym żabrowaniem samego łóżka.....

Żeberka od góry, żeberka od dołu... taki to się lubi dopieszczać... 8) :lol: :lol: :lol: :wink:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez juz marzę o zmianie materaca, naprawdę ten jest solidny, ale dla mnie zbyt twardy, czesto boli mnie głowa i barki...to nie jest wypoczynek :roll:

Ale ja w ogóle mam kłopot w tej materii, bo spię na brzuchu i póki co dla takich jak ja materaca nie stworzyli :lol: :lol:

trzy wgłębienia potrzebne są :lol: :lol:

Mam nadzieję,ze wybierzesz najlepszy dla siebie...a sen bedzie rozkoszą... :D

ja tez juz marzę o zmianie materaca, naprawdę ten jest solidny, ale dla mnie zbyt twardy, czesto boli mnie głowa i barki...to nie jest wypoczynek :roll:

Ale ja w ogóle mam kłopot w tej materii, bo spię na brzuchu i póki co dla takich jak ja materaca nie stworzyli :lol: :lol:

trzy wgłębienia potrzebne są :lol: :lol:

Mam nadzieję,ze wybierzesz najlepszy dla siebie...a sen bedzie rozkoszą... :D

trzy? :o :roll: :lol:

że co :o

no taki test pt. jak dobrze się znacie.

Będzie też certyfikat dobrej żony :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ale masz pomysly.

A ja myslalam, ze na takim wieczorze to sie tylko pije. :o

Ja się tylko podporządkowałam :wink:

Plan jest taki: płyniemy statkiem po Odrze-Wrocław by night, póżniej jedziemy do domu, tam jedzenie i picie no i jakieś konkursy 8)

Moze facet najpierw odpowie... :lol: :lol: :lol:

Magda, moge Ci podeslac pytania amerykanskich urzednikow emigracyjnych, lepszych nie wymyslisz. :lol: :lol: :lol:

No to dawaj Gosia, bo jeszcze parę pytań mam do ułożenia. :roll:

Ale kto się dobrze zna :o

tam przyszły młody będzie ?

daj kilka takich pytań...ciekawośc mnie zżera

no czy młodzi się dobrze znają :roll: :D

bo to ma być tak: ja ułożyłam pytania, na które najpierw będzie odpowiadał narzeczony, oczywiście w tajemnicy przez narzeczoną. A później na impezce porównamy czy udzielali tych samych odpowiedzi. A pytania zaraz podeślę