rasia 26.08.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Hola hola Biłogłowy -a może ktoś w końcu zapyta o zdanie "nas materacy" - co prawda ja lateksowy nie jestem, ale w końcu to na mężczyznach lądują Wasze części ciała .... czasami te lżejsze a czasami te ukochane wyraźnie wyczuwalne..... u nad Wa-we nadciąga burza Już nadciągnęła i poszła sobie... To miły "nielateksowy materacu", na jakim braciszku lubisz leżeć? Twardym, i przewiewnym - może być lateksowy, ale cienki ........ z gęstym żabrowaniem samego łóżka..... Żeberka od góry, żeberka od dołu... taki to się lubi dopieszczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Tez bede kupowac materac niebawem. Kompletnie nie wiem za co, ale musze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ja tez juz marzę o zmianie materaca, naprawdę ten jest solidny, ale dla mnie zbyt twardy, czesto boli mnie głowa i barki...to nie jest wypoczynek Ale ja w ogóle mam kłopot w tej materii, bo spię na brzuchu i póki co dla takich jak ja materaca nie stworzyli trzy wgłębienia potrzebne są Mam nadzieję,ze wybierzesz najlepszy dla siebie...a sen bedzie rozkoszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ja tez juz marzę o zmianie materaca, naprawdę ten jest solidny, ale dla mnie zbyt twardy, czesto boli mnie głowa i barki...to nie jest wypoczynek Ale ja w ogóle mam kłopot w tej materii, bo spię na brzuchu i póki co dla takich jak ja materaca nie stworzyli trzy wgłębienia potrzebne są Mam nadzieję,ze wybierzesz najlepszy dla siebie...a sen bedzie rozkoszą... trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no dwa w rozmiarze E i jeden nizej i bardziej centralnie -trochę wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A ja zatesknilam za moim prawym boczkiem. Nie moge na nim spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A ja się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć Gosia, a już miałam się żegnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 cześć Madzia, a Ty co się po nocach szlajasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć malka, siedzę i układam pytania na wieczór panieński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 że co no taki test pt. jak dobrze się znacie. Będzie też certyfikat dobrej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 że co no taki test pt. jak dobrze się znacie. Będzie też certyfikat dobrej żony Ale masz pomysly. A ja myslalam, ze na takim wieczorze to sie tylko pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ale kto się dobrze zna tam przyszły młody będzie ? daj kilka takich pytań...ciekawośc mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 że co no taki test pt. jak dobrze się znacie. Będzie też certyfikat dobrej żony Ale masz pomysly. A ja myslalam, ze na takim wieczorze to sie tylko pije. i bzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Moze facet najpierw odpowie... Magda, moge Ci podeslac pytania amerykanskich urzednikow emigracyjnych, lepszych nie wymyslisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 że co no taki test pt. jak dobrze się znacie. Będzie też certyfikat dobrej żony Ale masz pomysly. A ja myslalam, ze na takim wieczorze to sie tylko pije. Ja się tylko podporządkowałam Plan jest taki: płyniemy statkiem po Odrze-Wrocław by night, póżniej jedziemy do domu, tam jedzenie i picie no i jakieś konkursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Moze facet najpierw odpowie... Magda, moge Ci podeslac pytania amerykanskich urzednikow emigracyjnych, lepszych nie wymyslisz. No to dawaj Gosia, bo jeszcze parę pytań mam do ułożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ale kto się dobrze zna tam przyszły młody będzie ? daj kilka takich pytań...ciekawośc mnie zżera no czy młodzi się dobrze znają bo to ma być tak: ja ułożyłam pytania, na które najpierw będzie odpowiadał narzeczony, oczywiście w tajemnicy przez narzeczoną. A później na impezce porównamy czy udzielali tych samych odpowiedzi. A pytania zaraz podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts