malgos2 26.08.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Moze facet najpierw odpowie... Magda, moge Ci podeslac pytania amerykanskich urzednikow emigracyjnych, lepszych nie wymyslisz. No to dawaj Gosia, bo jeszcze parę pytań mam do ułożenia. http://www.immihelp.com/greencard/familybasedimmigration/marriage-based-greencard-fraud-interview.html Najbardziej mi sie podoba - jakiej firmy mydla, szamponu i pasty do zebow uzywa malzonek. Juz sobie wyobrazam mine mojego malza jak oczami wyobrazni widzi te 16 butelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja miałam na swoim wieczorze coś w rodzaju testu na żonę musiałam odpowiadac na pytania na które wcześniej udzielił odpowiedzi mój maż - odpowiedzi musiały się zgadzać a jak już strasznie zabłądziłam w odpowiedziach dziewczyny podpowiadały:) wyszłam wiec z tego obronna reka. Nie wiem czy taki test miałaś na myśli ale to też bardzo fajna zabawa to cos takiego ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 1. Jakie jest imię... z Bierzmowania? a) Franciszekb) Janc) Piotrd)2. Kim... chciał zostać, jak był mały? a) strażakiemb) kierowcą boliduc) kosmonautąd) 3. Jaki jest ulubiony napój ...? a) czerwone winob) woda mineralnac) herbatad) bawarkae) 4. W jakiego bieliznę preferuje ....?a) czerwonąb) czarnąc) czystąd) jadalnąe) 5. W czym wg ...., kobiety są lepsze od mężczyzn? a) gotowaniub) planowaniuc) kojarzeniud) 6. Jaki bohater filmowy bądź serialowy najbardziej odzwierciedla charakter ...? a) Rambob) Marek Dobrzański - Brzydulac) Al Bundy/Ferdynand Kiepskid) 7. Jakie zdanie najczęściej słyszysz od ....? a) pośpiesz się, wychodzimy!b) pięknie wyglądaszc) podaj piwo, kobieto!d) widziałaś moje skarpetki?e) 8. Z jakim warzywem/owocem kojarzysz się ....? a) papryka chilib) dynia c) burakd) cytrynae) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.08.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja miałam na swoim wieczorze coś w rodzaju testu na żonę musiałam odpowiadac na pytania na które wcześniej udzielił odpowiedzi mój maż - odpowiedzi musiały się zgadzać a jak już strasznie zabłądziłam w odpowiedziach dziewczyny podpowiadały:) wyszłam wiec z tego obronna reka. Nie wiem czy taki test miałaś na myśli ale to też bardzo fajna zabawa to cos takiego ma być ? tak ja dałm jeszcze takie możliwe odpowiedzi, ale w ostatnim punkcie będzie ta prawidłowa, od narzeczonego. No i co myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 znalazłam cos takiego1.narzeczoną porównałbyś do.../zwierzątko np tygrysica,kotka itp/ 2.Twoje największe marzenie... 3.Wasza piosenka.. 4.W czym ci się narzeczonej najbardziej podoba? 5.Jakie kwiaty pasują do narzeczonej? 6.Jaki kolor lubisz najbardziej? 7.Jak spędziłbyś wymarzony weekend? 8.Ulubiona pozycja 9.Którą bieliznę byś wybrał dla narzeczonej 10.W jakiej sukni wyobrażasz sobie narzeczoną? 11.Marzysz o wakacjach../gdzie?/ 12.Twoja ulubiona potrawa.. 13.Kobiety sa bardziej pomysłowe niż mezczyzni w.. 14.Uważasz że usta narzeczonej smakują jak.. 15.Najśmieszniejsza sytuacja w Twoim życiu.. 16.Co zrobiłbyś jakbyś zobaczył narzeczoną w kawiarni z innym chłopakiem? 17.Gdybyś miał kłopot i ani narzeczona ani rodzina nie byłaby dostępna do kogo z przyjaciół byś zadzwonił? 18.Twoją największą ambicją jest.. 19.Twoje imię z bierzmowania.. 20.Kim z zawodu są Twoi rodzice? 21.co..lubisz nosić ? 22.Jaki sport lubisz uprawiać? 23.Największa niespodzianka/najlepszy prezent od narzeczonej... 24.Co ci się najbardziej w niej podoba? 25.Kim chciałeś być jak byłeś mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Podoba mi sie pytanie 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dziewczyny zostawiać otwarte pytania czy tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Podoba mi sie pytanie 22. o tu się można wykazać wyobraźnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Podoba mi sie pytanie 22. o tu się można wykazać wyobraźnią Szczegolnie, ze odpowiedz brzmi: zaden. Z a, b, c jest prosciej, ale smieszniej, tyle, ze wiecej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 chyba otwarte - beda większe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja tez bym chyba zostawila otwarte, zeby trudniej bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Podoba mi sie pytanie 22. o tu się można wykazać wyobraźnią Szczegolnie, ze odpowiedz brzmi: zaden. Z a, b, c jest prosciej, ale smieszniej, tyle, ze wiecej roboty. Z twoich pytań, Gosiu wzięłam jeszcze :gdzie byliście na pierwszej randce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dobre jest tez - jaki jest dzien wywozenia smieci. Skad ja to do cholery mam wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 większe jaja i mniej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A ja po lewej. Tez nie ma na to sily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A jesteś bliżej drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 to mozemy razem spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A ja po lewej. Tez nie ma na to sily. Ja też po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts