malgos2 27.08.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A jesteś bliżej drzwi Myslisz, ze malka chce miec wolna droge ewakuacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 to mozemy razem spać to niesprawiedliwe, nam z małgoś będzie ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A jesteś bliżej drzwi Myslisz, ze malka chce miec wolna droge ewakuacyjna? Wiecie, co ja słyszałam? Że kobieta śpi instynktownie bliżej drzwi, żeby facet jej nie uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 to mozemy razem spać to niesprawiedliwe, mam z małgoś będzie ciasno Anja tez spi po lewej... Tylko malka sie wycwanila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A jesteś bliżej drzwi Myslisz, ze malka chce miec wolna droge ewakuacyjna? Wiecie, co ja słyszałam? Że kobieta śpi instynktownie bliżej drzwi, żeby facet jej nie uciekł A moze czesciej wstaje w nocy na siku? Ja nie wstaje, a jak spimy na antresoli to droga ucieczki jest na wprost. Jak bedzie chcial to i tak da dyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 to mozemy razem spać to niesprawiedliwe, mam z małgoś będzie ciasno Anja tez spi po lewej... Tylko malka sie wycwanila. No, my już po naszej stronie będziemy musiały zrobić dostawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no dobra...ale po lewej jak się leży czy po lewej jak sie stoi twarzę do łóżka ? śpię bliżej drzwi ale to pierwsze mieszkanie gdzie tak jest ustawione łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo po ktorej stronie lozka kto spi... Faktycznie my mamy 50 miejsc w ktorych spimy, a zawsze po tej samej stronie. ja zawsze po prawej nawet jak mi na tym samym łóżku przerzuca poduszki - to wlezę wtedy na druga stronę A jesteś bliżej drzwi Myslisz, ze malka chce miec wolna droge ewakuacyjna? Wiecie, co ja słyszałam? Że kobieta śpi instynktownie bliżej drzwi, żeby facet jej nie uciekł A moze czesciej wstaje w nocy na siku? Ja nie wstaje, a jak spimy na antresoli to droga ucieczki jest na wprost. Jak bedzie chcial to i tak da dyla. Już wiem, gdzie to słyszałam, na zajęciach z feng-shui. Nie powinniście spać nogami do drzwi. Ja spię bliżej drzwi. Ciekawe czy instynktownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no dobra...ale po lewej jak się leży czy po lewej jak sie stoi twarzę do łóżka ? śpię bliżej drzwi ale to pierwsze mieszkanie gdzie tak jest ustawione łóżko też miałam o to zapytać, ale rozumiem, że chodzi o stronę jak się leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A ja tak analizuje wszystkie lozka i... wychodzi, ze najczesciej dalej od drzwi, albo to nie ma znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no dobra...ale po lewej jak się leży czy po lewej jak sie stoi twarzę do łóżka ? śpię bliżej drzwi ale to pierwsze mieszkanie gdzie tak jest ustawione łóżko też miałam o to zapytać, ale rozumiem, że chodzi o stronę jak się leży nie no , skoro jak się leży to ja tez po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no dobra...ale po lewej jak się leży czy po lewej jak sie stoi twarzę do łóżka ? śpię bliżej drzwi ale to pierwsze mieszkanie gdzie tak jest ustawione łóżko też miałam o to zapytać, ale rozumiem, że chodzi o stronę jak się leży nie no , skoro jak się leży to ja tez po lewej Eeeeee, to wszystkie nie mozemy po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 a mi się teraz przypomniało, że kiedyś spałam w drugim pokoju, też po lewej stronie, więc byłam docisnięta do ściany, do drzwi miał bliżej mój małż Ale to było jak byliśmy zaraz po ślubie, to pewnie on instynktownie mnie pilnował. Teraz na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 jakby nam przyszło razem spać, to musimy mieć jakieś lewe łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 idę złaozyc nowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale musialby byc tylko dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 no i gdzie ? na psychologu ? w dziale porad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Gosia, że tak z innej paki walnę. Co Ty masz napisane na dole? Jaka chamska i niedobzykana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Gosia, że tak z innej paki walnę. Co Ty masz napisane na dole? Jaka chamska i niedobzykana Tak sie dowiedzialam w watku, ktorego juz nie ma, poniewaz smialam zapytac, dlaczego pan wykonawca nie wystawia faktur. Pytanie bylo retoryczne, ale lepiej bylo pojechac argumentem, zem niedobzykana wiec dlatego taka upierdliwa. Malka, na Hyde Parku zrob ankiete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts