Magda 34 27.08.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Gosia, że tak z innej paki walnę. Co Ty masz napisane na dole? Jaka chamska i niedobzykana Tak sie dowiedzialam w watku, ktorego juz nie ma, poniewaz smialam zapytac, dlaczego pan wykonawca nie wystawia faktur. Pytanie bylo retoryczne, ale lepiej bylo pojechac argumentem, zem niedobzykana wiec dlatego taka upierdiliwa. Malka, na Hyde Parku zrob ankiete. Ja pierdziele, ale ludzie to są chamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Gosia, że tak z innej paki walnę. Co Ty masz napisane na dole? Jaka chamska i niedobzykana Tak sie dowiedzialam w watku, ktorego juz nie ma, poniewaz smialam zapytac, dlaczego pan wykonawca nie wystawia faktur. Pytanie bylo retoryczne, ale lepiej bylo pojechac argumentem, zem niedobzykana wiec dlatego taka upierdiliwa. Malka, na Hyde Parku zrob ankiete. Ja pierdziele, ale ludzie to są chamy no i niedobzykane Małgos zrobiłam, na psychologu http://forum.muratordom.pl/,t167799.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Gosia, że tak z innej paki walnę. Co Ty masz napisane na dole? Jaka chamska i niedobzykana Tak sie dowiedzialam w watku, ktorego juz nie ma, poniewaz smialam zapytac, dlaczego pan wykonawca nie wystawia faktur. Pytanie bylo retoryczne, ale lepiej bylo pojechac argumentem, zem niedobzykana wiec dlatego taka upierdiliwa. Malka, na Hyde Parku zrob ankiete. Ja pierdziele, ale ludzie to są chamy Maaaagda, jeden taki przywital mnie na forum piszac, ze ma mnie w d... (a chodzilo o to, ze poparlam jakas dziewczyne, ze chce przyjecie komunijne w knajpie zorganizowac), potem, ze jestem menda (to ja razem z Nitu), potem, ze nie zgadzam sie zeby zdjecia z afterparty byly na forum, poniewaz "kobiety maja okresy". Noooo coz. Zaprawiona w bojach jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nic Dziewczynki, spadam do wanny, a potem na moją lewą połowę łózka . jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to 15.19 lub 15.28 jestem w Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Gosia, że tak z innej paki walnę. Co Ty masz napisane na dole? Jaka chamska i niedobzykana Tak sie dowiedzialam w watku, ktorego juz nie ma, poniewaz smialam zapytac, dlaczego pan wykonawca nie wystawia faktur. Pytanie bylo retoryczne, ale lepiej bylo pojechac argumentem, zem niedobzykana wiec dlatego taka upierdiliwa. Malka, na Hyde Parku zrob ankiete. Ja pierdziele, ale ludzie to są chamy Maaaagda, jeden taki przywital mnie na forum piszac, ze ma mnie w d... (a chodzilo o to, ze poparlam jakas dziewczyne, ze chce przyjecie komunijne w knajpie zorganizowac), potem, ze jestem menda (to ja razem z Nitu), potem, ze nie zgadzam sie zeby zdjecia z afterparty byly na forum, poniewaz "kobiety maja okresy". Noooo coz. Zaprawiona w bojach jestem. Wiem Gosia, że masz świetne riposty i jesteś zaprawiona, ale i tak uważam, że kulturalni ludzie nie powinni nikogo wyzywać. Co to w ogóle za słownictwo na forum: menda, niedobzykana Ale tak to jest w inernecie. Ile się tego czyta na forach, że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nic Dziewczynki, spadam do wanny, a potem na moją lewą połowę łózka . jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to 15.19 lub 15.28 jestem w Krk No to miłego pluskania No to jutro idziecie do lokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 01:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nic Dziewczynki, spadam do wanny, a potem na moją lewą połowę łózka . jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to 15.19 lub 15.28 jestem w Krk No to miłego pluskania No to jutro idziecie do lokalu nie wiem, nie ja kierownik wycieczki jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nic Dziewczynki, spadam do wanny, a potem na moją lewą połowę łózka . jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to 15.19 lub 15.28 jestem w Krk No to miłego pluskania No to jutro idziecie do lokalu nie wiem, nie ja kierownik wycieczki jestem Ja też nie, ale pewnie do misjonarzy zajrzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wiem Gosia, że masz świetne riposty i jesteś zaprawiona, ale i tak uważam, że kulturalni ludzie nie powinni nikogo wyzywać. Co to w ogóle za słownictwo na forum: menda, niedobzykana Ale tak to jest w inernecie. Ile się tego czyta na forach, że szok na innych forach, za takie teksty jest ban.....i właśnie dlatego jestem tutaj a nie gdzieś indziej. Uczestniczyłam w jednym forum, gdzie słowo dupa było cenzurowane, a za nazwanie kogoś głupcem leciało sie w kosmos na zawsze. Bałam się tam pisać , że mnie sie jakiś wkurw wyrwie i polecę z etykietką wulgarnej. Zrezygnowałam sama..trafiłam tutaj...i tu mi dobrze jak ktos ma potrzebe nazwania mnie mendą - niech się nie krępuje , to o nim swiadczy nie o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wiem Gosia, że masz świetne riposty i jesteś zaprawiona, ale i tak uważam, że kulturalni ludzie nie powinni nikogo wyzywać. Co to w ogóle za słownictwo na forum: menda, niedobzykana Ale tak to jest w inernecie. Ile się tego czyta na forach, że szok na innych forach, za takie teksty jest ban.....i właśnie dlatego jestem tutaj a nie gdzieś indziej. Uczestniczyłam w jednym forum, gdzie słowo dupa było cenzurowane, a za nazwanie kogoś głupcem leciało sie w kosmos na zawsze. Bałam się tam pisać , że mnie sie jakiś wkurw wyrwie i polecę z etykietką wulgarnej. Zrezygnowałam sama..trafiłam tutaj...i tu mi dobrze jak ktos ma potrzebe nazwania mnie mendą - niech się nie krępuje , to o nim swiadczy nie o mnie otóż to. Ja też się swobodnie czuję na tym forum, bo też mi zdarza przeklnąć. Tylko nikogo bym nie obraziła, tylko dlatego, że nie potrafię merytorycznie dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ale teraz to juz znikam dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Tadam, Dziewczyny, jestem w ELICIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ale teraz to juz znikam dobrej nocy Papapa. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Tadam, Dziewczyny, jestem w ELICIE No wlaaasnie. GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dziękuję, ale gdzie mi do 26,750 Bedę 100 lat potrzebowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dziękuję, ale gdzie mi do 26,750 Bedę 100 lat potrzebowac Pracuj, pracuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.08.2009 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Uff przebrnałem ... Przez Was już nie mam czasu na nic innego i do roboty lecę ....... zboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.08.2009 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jakie dobranoc , do PRACY WSTAWAĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Zalezy, jaka kto ma prace... Niektorzy maja lezaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts