malka 27.08.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja mam w koszulkach z janpolu i jest to jedyny materac po którym nie boli mnie rano kręgosłup ale też nigdy na lateksowym nie spałam. pytanie czy ryzykować ale co za ryzyko..idziesz do salonu, walisz sie na łóżko i spędzasz na nim z kwadrans...nie pasuje ...dziękujesz do widzenia i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Kto mnie tu obgaduje? Film wczoraj ogladalam, Duch mi przywiozl baterie znowu... No i tak do 5:30 zeszlo... Ten na d... znowu dymi. http://forum.muratordom.pl/post3591119.htm?highlight=#3591119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja mam w koszulkach z janpolu i jest to jedyny materac po którym nie boli mnie rano kręgosłup ale też nigdy na lateksowym nie spałam. pytanie czy ryzykować ale co za ryzyko..idziesz do salonu, walisz sie na łóżko i spędzasz na nim z kwadrans...nie pasuje ...dziękujesz do widzenia i tyle tak to ja kupiłam łóżko sultan srultan w ikei. droższego nie dawali. teraz się ledwo zwlekam z niego. nie mówiąc o tym że wstaje o piątej bo sie nie moge doczekać kiedy się noc skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja mam w koszulkach z janpolu i jest to jedyny materac po którym nie boli mnie rano kręgosłup ale też nigdy na lateksowym nie spałam. pytanie czy ryzykować ale co za ryzyko..idziesz do salonu, walisz sie na łóżko i spędzasz na nim z kwadrans...nie pasuje ...dziękujesz do widzenia i tyle tak to ja kupiłam łóżko sultan srultan w ikei. droższego nie dawali. teraz się ledwo zwlekam z niego. nie mówiąc o tym że wstaje o piątej bo sie nie moge doczekać kiedy się noc skończy Niestety, to jest jak z butami, mozesz przymierzyc i mniej wiecej dopasowac, ale jak sie bedzie materac zachowywal po kilku godzinach snu, tego nie wiesz. Nie wiesz tez, jak sie bedzie starzal... Czy po miesiacu sprezyny nie wyjda. Jesli masz dobre doswiadczenie z kieszeniowym z janpolu, to kup taki sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 wiesz jak to jest... człowiek chciałby sobie ulepszyć i zazwyczaj coś spieprzy a kruszce wole twardszy kupic bo mi sie na podłoge przeniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 wiesz jak to jest... człowiek chciałby sobie ulepszyć i zazwyczaj coś spieprzy a kruszce wole twardszy kupic bo mi sie na podłoge przeniesie Tak lubi na twardym spac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ujawniam się a powiedzcie coś o tych? Bo ja też szukam materaca http://www.allegro.pl/item725373674_materace_materac_canada_7stref_lateks_180x200_pr.html albo ten http://www.allegro.pl/item717181415_materace_materac_las_vegas_kokos_7_stref_180x200.html też boję się kupować bez poleżenia i też mam problem ze wstawaniem ze swojego starego ..oczywiście materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 wiesz jak to jest... człowiek chciałby sobie ulepszyć i zazwyczaj coś spieprzy a kruszce wole twardszy kupic bo mi sie na podłoge przeniesie Tak lubi na twardym spac? no chyba tak bo śpi na kokosowym który jest jak decha a na wyjeździe faktycznie sie przeniosła na podłogę. o. proszę. http://img168.imageshack.us/img168/2814/img1177k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No to faktycznie... Miko, nie znam tych materacy i nadal jestem za wyprobowaniem, chociaz na chwile. Sama mam problem, bo sklepy z materacami rozsiane sa po calym Krakowie i nie chce mi sie jezdzic i szukac, ale jakos tak... Chociaz pomacac bym chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.08.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Chyba, że jest żoną oficera (lub żołnierza zawodowego), a on w danej chwili jest w mundurze ... idzie wtedy po lewej - zgadnijcie czemu...wiem bo byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.08.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ale to tajemnicze nie? Bo w zasadzie zgodnie z savoir-vivrem kobieta zawsze powinna isc po prawej stronie mezczyzny chyba, ze po jej prawej jest jezdnia i w sumie... tak chodzimy. A spimy odwrotnie... Chyba, że jest żoną oficera (lub żołnierza zawodowego), a on w danej chwili jest w mundurze ... idzie wtedy po lewej - zgadnijcie czemu...wiem bo byłem Cześć dziewczęta. Cześć Daro K. Nie wiem czy mnie pamiętasz Byłam u Ani na impezce i przez jakiś czas siedzieliśmy wewnątrz przy jednym stole, a później okazało się, że jedziemy w jednym kierunku i nawet zaproponowałeś, że mnie podrzucisz ...No to, jak sobie przypominasz, to własnie ja do Ciebie wołam Czy to, ze kobieta idzie po lewej stronie umundurowanego żołnierza ma coś wspólnego z bronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 o a ja pamietam prawa reka dla kazdego, lewa dla jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A tylko w Niemczech i w Polsce obraczke nosi sie na prawej rece. Dlatego ja uchodze za... wdowe. Malkaaaaaaa i slubny. Dzieki, dzieki, dzieki za odwiedziny, zakupy superowe i mam nadzieje na szybka powtorke. Nastepnym razem zaczniemy od "E". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.08.2009 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzień Dybry Miałem mieć dzisiaj wolne , coby jednego rowa dokończyć a drugiego zacząć . No ale musze iść do pracy z powodu bandy j...ch nierobów z pewnego działu p.s. strasznie cicho tu wczoraj było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bosmy se wolne zrobily z malka. Znaczy sie w realu Was obrabialysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 wiem czemu mnie tak uszy piekly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.08.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A tylko w Niemczech i w Polsce obraczke nosi sie na prawej rece. Dlatego ja uchodze za... wdowe. Ooo ja też. My się umówiliśmy że będziemy nosić na lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bosmy se wolne zrobily z malka. Znaczy sie w realu Was obrabialysmy. A mnie dupa ! To coś znaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bosmy se wolne zrobily z malka. Znaczy sie w realu Was obrabialysmy. A mnie dupa ! To coś znaczy ? tak delikatnie zasugeruję... może cza sie myć witanko a mnie nic nie piekło nie szczypało i w ogóle nie.... ale do 'n' jeszcze kawał drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Malka jeszcze spi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts