malgos2 28.08.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Malka jeszcze spi? Nieeeee, malka zerwala sie skoro swit i pojechala na uczelnie i na... urlopek. O ile spiewajacy Wlosi dali jej spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a nic nie mowila o urlopie na dlugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a nic nie mowila o urlopie na dlugo? Na cale 4 dni. Czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 WitamTo u Ciebie i salony już widać...Ładnie zaczyna sie robić. Domek z zewnątrz wygląda bardzo fajnie, widziałam w realu.Trzymam kciuki i proszę o więcej fotek.Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Cześć wredziole Nitka - a powinny Anja -weekend z rodziną, a nie urlop Arnika i nie weszłaś do mnie My też nosimy na lewej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I jak zyjesz? Wlosi Wam nie spiewali w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I jak zyjesz? Wlosi Wam nie spiewali w nocy? nie Włosi grzeczni byli, ale kur.a, po 6 kopary zaczęły jeździć i ciężarówy z tyłu hotelu budowa na całego - kurwica mnie złapała jak nie wiem spałam może z godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I jak zyjesz? Wlosi Wam nie spiewali w nocy? nie Włosi grzeczni byli, ale kur.a, po 6 kopary zaczęły jeździć i ciężarówy z tyłu hotelu budowa na całego - kurwica mnie złapała jak nie wiem spałam może z godzinę. No to zajefajnie. Ty, bo mnie chca na zastrzyk - ta blokade wyslac, zgodzic sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I jak zyjesz? Wlosi Wam nie spiewali w nocy? nie Włosi grzeczni byli, ale kur.a, po 6 kopary zaczęły jeździć i ciężarówy z tyłu hotelu budowa na całego - kurwica mnie złapała jak nie wiem spałam może z godzinę. No to zajefajnie. Ty, bo mnie chca na zastrzyk - ta blokade wyslac, zgodzic sie? Sory kochana, ze nie odpisałam...ale bateria padła....a ładowarka oczywiści w domu no nie słyszłałam by komus zaszkodziła , ale gdzie i ile Ci chca tego walić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I jak zyjesz? Wlosi Wam nie spiewali w nocy? nie Włosi grzeczni byli, ale kur.a, po 6 kopary zaczęły jeździć i ciężarówy z tyłu hotelu budowa na całego - kurwica mnie złapała jak nie wiem spałam może z godzinę. No to zajefajnie. Ty, bo mnie chca na zastrzyk - ta blokade wyslac, zgodzic sie? Sory kochana, ze nie odpisałam...ale bateria padła....a ładowarka oczywiści w domu no nie słyszłałam by komus zaszkodziła , ale gdzie i ile Ci chca tego walić ?? Nie szkodzi, i tak chyba dopiero we wtorek pojde. Znajomy znajomego szwagierki ma mnie przyjac gdzies tam i przez telefon rzucil taka propozycja, ale zadnych konkretow oczywiscie, no bo niby jak... Malz mnie straszy, ze jak mial polamane zebra, to mu pierdykneli w najbardziej bolace miejsce, ze malo ich nie zabil, wiec boje sie, zeby mi tak samo nie zrobili... Z drugiej strony jak ma mnie przestac bolec, to why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 samo wkłucie nie jest przyjemne, ale nie demonizowałabym.Przeciez to silny środek przeciwbólowy podają, wic znieczulenie jest natychmiastowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 No to OK, pojde do goscia, zobaczymy, co powie. A jak tam weekend z rodzina? Jakies newsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Młody pod opieką mamy, więc chlaliśmy jeszcze dwa dni więc nie wiem, czy po "żywicznym" nie ma kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Młody pod opieką mamy, więc chlaliśmy jeszcze dwa dni więc nie wiem, czy po "żywicznym" nie ma kaca Po zywicznym na pewno nie ma. Ja nie mialam specjalnie, chociaz przezornie zostawilam sobie pol tego, co zabralam do domu, zeby miec sie czym wyleczyc na drugi dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ja dopiero dzis doszłam do siebie tak na dobre mielismy pyszna pieprzową wódkę.....mniam..... 6 butelek dzis wyrzuciłam...pustych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Kurcze, to Wy walicie tak jak my. Tylko my chyba czesciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Konieczność prowadzenia pojazdu mechanicznego, wymusza na mnie trzeźwość.....(jak dobrze, że wymusza, bo w innym wypadku opowiadałabym Wam o przyjaciołach z AA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Tez mam to na uwadze, ale na razie rower mi musi wystarczyc. A na rowerze po pijaku swietnie sie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no i nawet do pudla już za to nie wsadzają, tylko takie srednio seksowne bransoletki każą nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Eeee, glupi kraj, dlatego w PLu rowerem nie jezdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts