malka 31.08.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry Państwu oj zabiegany dzień pzrede mną Wam zyczę spokojniejszego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Czemalka Znowu wczoraj koło ciebie przejeżdżaliśmy, tylko się do psa spieszyliśmy . Ale może się kiedyś zatrzymamy na tej polance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ooooooooooooo na moim znów niebie słońce zaświeciło -Baranki urocze wróciły ale. ze mnie znów boczkiem wzięli cóż i tak mnie nie było w okolicy Wypoczete mam nadzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No trochę... Ale strasznie nam różne złe ludzie przeszkadzały, myciągając swe macki z kraju - telefonili, mejlowali, strach bać... Ale w ogóle to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 się smyczki na wewczasy zabiera, to co się dziwić, że ktoś za nie pociaga ale super, ze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 się smyczki na wewczasy zabiera, to co się dziwić, że ktoś za nie pociaga ale super, ze super casem ceba niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak mus, to mus....nie ma siły , nawet Barranki nie przeskoczą Ty mnie tu nie zagaduj....bo ja muszę jechać na zakupy wyprawkowozerówkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jak to zerowkowe? To Ty masz takie dorosle dziecie czy ja sie tak szybko starzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jak to zerowkowe? To Ty masz takie dorosle dziecie czy ja sie tak szybko starzeje? aż mi się ciśnie na usta.... powiedzieć, ze to drugie, ale bojam się, że się Małgoś nasz obruszy dlatego twierdze, że to Malkowe dzieci tak szybko dorastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Luzik Małgoś...posyłam Młodego trzy lata wcześniej...co by sie rozkrecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jak to zerowkowe? To Ty masz takie dorosle dziecie czy ja sie tak szybko starzeje? aż mi się ciśnie na usta.... powiedzieć, ze to drugie, ale bojam się, że się Małgoś nasz obruszy dlatego twierdze, że to Malkowe dzieci tak szybko dorastają Dobra, dobra... Ty nie badz taka madra. Zapomnialam, ze teraz do zerowki malolaty wczesniej ida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To Cię zmartwie , nie idą wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To Cię zmartwie , nie idą wcześniej Ciiiiiiiicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobra Noooo, WCZESNIEJ IDA, a najzdolniejsze to w ogole... W zerowce sie juz rodza... Troche przesadzilam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To Cię zmartwie , nie idą wcześniej Ciiiiiiiicho. eeeeeeeee to Ci jednak powiem.... Małgoś starzejesz się o jak mi teraz dobrze, jak błogo.... nie jestem sama....łuna tyż siem marszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to się marszczcie dalej...jam ciągle piękna i młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to się marszczcie dalej...jam ciągle piękna i młoda a jestem piękna i ........ będę bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to się marszczcie dalej...jam ciągle piękna i młoda a jestem piękna i ........ będę bogata Drugiego meza zlapalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to się marszczcie dalej...jam ciągle piękna i młoda a jestem piękna i ........ będę bogata Drugiego meza zlapalas? no wiesz? nieeee tan jest fajny ale wczoraj była fajna sytuacja... mojego Pana i Władce ciut boli ostatnio kręgosłup , więc mówię mu, że jak już pojedziemy do P to tam może wziąć kilka masaży leczniczych.... on mówi, że nooo dobry pomysł ja mówię: to mamy ustalone ja idę na erotyczne a Ty na lecznicze on pyta jak to 'na erotyczne' ? więc ja mu mówie, że mnie leczniczych nie trzeba to pójde na erotyczne Pan i Władca stwierdził, że to wszystko przez to forum i czas bym poszła do pracy widzicie jaka niespawiedliwość... od razu mi grozi pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts