malgos2 09.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Malka z Poznania... Niemozliwe, nie spalaby w Cracovii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.09.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 alez nie ma za coz senkjoffac ja niic dobrego z ojcem (kurna 19 lart pozycia masakra..ale se choop trefil na sztuke jedna na milionn ma szczescie )..ze to alt reich jezd nie slunsk.coby w wiekszym bladzie nie byla hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Rasia to masz rocznice w moje urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Rasia to masz rocznice w moje urodziny To wszystkiego naj naj naj Cześć Malka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hmm mialam na mysli ta styczniowa rocznice ale dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hmm mialam na mysli ta styczniowa rocznice ale dziekuje Tak to jest jak się czyta tylko bierzacą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hmm mialam na mysli ta styczniowa rocznice ale dziekuje Dobrze, ze to napisalas, bo juz myslalam, ze jakas wtope popelnilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a gdzie malka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Bry Państwu ja dziś na Podhalu byłam i przywiozłam sobie oscypek.............................................................................................................i drzwi do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No wiesz... I nie wpadlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No wiesz... I nie wpadlas? klapsa jej!!!! Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No wiesz... I nie wpadlas? Ślubny nawet pytał, czy jesteś w Krakówku, a mnie się coś posrało, że jeszcze w Wa-wie Ale nic nie martw, bede musiała zrobic kilka kursów w Twoje okolice (zbieram materiały do pracy ), więc sobie odbijemy Bry wszystkim czy ja juz zawsze będę taka wytyrana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No wiesz... I nie wpadlas? Ślubny nawet pytał, czy jesteś w Krakówku, a mnie się coś posrało, że jeszcze w Wa-wie Ale nic nie martw, bede musiała zrobic kilka kursów w Twoje okolice (zbieram materiały do pracy ), więc sobie odbijemy Bry wszystkim czy ja juz zawsze będę taka wytyrana ? Tyyyyyy... Masz mi dawac znac, bo sie obraze. Fajne plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No wiesz... I nie wpadlas? Ślubny nawet pytał, czy jesteś w Krakówku, a mnie się coś posrało, że jeszcze w Wa-wie Ale nic nie martw, bede musiała zrobic kilka kursów w Twoje okolice (zbieram materiały do pracy ), więc sobie odbijemy Bry wszystkim czy ja juz zawsze będę taka wytyrana ? Tyyyyyy... Masz mi dawac znac, bo sie obraze. Fajne plytki? fajne i nawet cena do przełknięcia.. tylko a- rozmiar kijowy b - transport kosztowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No wiesz... I nie wpadlas? Ślubny nawet pytał, czy jesteś w Krakówku, a mnie się coś posrało, że jeszcze w Wa-wie Ale nic nie martw, bede musiała zrobic kilka kursów w Twoje okolice (zbieram materiały do pracy ), więc sobie odbijemy Bry wszystkim czy ja juz zawsze będę taka wytyrana ? Tyyyyyy... Masz mi dawac znac, bo sie obraze. Fajne plytki? fajne i nawet cena do przełknięcia.. tylko a- rozmiar kijowy b - transport kosztowny A skad wiesz, ze kosztowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 bo sobie machnęłam wczoraj 500 km i wiem ile mnie to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 bo sobie machnęłam wczoraj 500 km i wiem ile mnie to kosztowało Znam takiego uczynnego kolege... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tylko mówię, wymiar mocno nieteges Ja mam tam taki pierdolnik, w który to musze wmontować , wysokść jest ok 110 cm i 360 z hakiem szerokość, czyli ni w pi, ni w oko a poza tym....ile to jeszcze czasu do takich detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No dobra, w razie cus, to sie odezwij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 sie odezwe, w razie cus i bez cus też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts