ghost34 27.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 kuffa kaj..tyuros to jo spałom stopjem po pcturze malki..ale siiieee łoddkkrrryyyłlłaa..ło małko bosska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nosz kulenamole wiym, zech jest leko chirniento po czech kielonkach jabola, ale przeca widza , ze stoi a nie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 kuffa kaj..tyuros to jo spałom stopjem po pcturze malki..ale siiieee łoddkkrrryyyłlłaa..ło małko bosska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 ty siem smiej a co jo mom poffiedziec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 przeca nie mosz sie czego wstydzic .....pala jak talalal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 przeca nie mosz sie czego wstydzic .....pala jak talalal to ja tak nieśmiało powiem - wierzę Froschce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 kutfa ale jako pala..frelki nioo kiery pikczer to je???..ze komunnii??jo mom takie jeszcze jedne..moj bracik ta pala je!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 pala do himmela na haupfotosie stoi , albo zech jest juz ozarto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 ja nie wnikam jaką Froschka pałę widziała, ale skoro mówi, że "jak ta lala" to ja jej wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 widzę Duszku, że z malką i froszka o pałkę walczycie.. ...ja regularnie walczę z dwoma ... ...najgorsze jest to, że każda z nich co innego chce powiedzieć ... PS. podkreślenie dotyczy moich pałek ...ale niewykluczone, że malki i froszki TEŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 gwozdzik rytmicznosc twej palki wprowadza mnie w stan , do ktorego nie powinnam sie przyznawac cos sie dziwnego ze mna dzieje chyba pojde do wyrka tylko co z tego , jak i tak nie zasne pala mi n to nie pozwoli ide , bo pomyslicie, ze cos ..krece P.S.maleczka ta pala co stala nie byla wcale mala ale ty jestes malka wiec znasz te bialka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 widzę Duszku, że z malką i froszka o pałkę walczycie.. ...ja regularnie walczę z dwoma ... ...najgorsze jest to, że każda z nich co innego chce powiedzieć ... PS. podkreślenie dotyczy moich pałek ...ale niewykluczone, że malki i froszki TEŻ ha, ha, ha - wyhahała malka smetnie widzę,ze jednemu takiemu Gwoździkowi się poczucie humoru wyostrzyło, i to dośc mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 niee no stukjest spoko..ino sie przekomasham...dosc juss ło tem..cywilisofanie sie tsa..baffic i rosmafiac.. casamei..sometimes.. a co my w niecywilizowany sposób się bawimy wiem,że Stuk ma dystansik do siebie, ale jakby co - zawsze mam w zanadrzu suvenir dla Niego to go ugłaska http://gorset.pl/i/axami/axami-v-477-gorset.jpg Mam takiego DYSTANSA ża HO HO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Stuku, gdybym Cię nie widziała, mogłaby naprawdę o kobiecość Cię podejrzewać Chyba ,ze to wszystko to mistifikacja Jaka masturbacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 stuk jest facetem..czwarte slowo ktore mi sie pokojazylo ze zdjecie ...wwalił na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 28.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Malka - pobudka !!!Wiosna idzie!W dzienniku znalazlem wpis o kosztorysie ktory podobno Cie załamał - lecz w komentarzach nie moglem dotrzc do dalszych informacji. Ciezko było sie przedrzec przez te wszystkie ciasta i alkohole (oraz zarżniete bałwany).O co chodzi z tym kosztorysem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Malka, zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 stuk jest facetem..czwarte slowo ktore mi sie pokojazylo ze zdjecie ...wwalił na forum Dla mnie to są wszystkie 4 skojażenia........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2009 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Malka, zyjesz? żyje ledwo,ledwo, ale żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2009 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Malka, zyjesz? żyje ledwo,ledwo, ale żyje U mnie jeszcze troche cuba libre zostalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts