malgos2 12.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie boj nic, nasza Helenka bedzie madra po mamusi i zacznie szczebiotac zanim sie obejrzymy. i pewnie wieloma językami od razu Oczywiscie. Zafunduje jej kurs angielskiego, bulgarskiego, chinskiego, francuskiego, finskiego, hebrajskiego, hiszpanskiego, wloskiego, portugalskiego i tureckiego na Skype. ło matko sałatko Moze do marca rozszerzymy jeszcze oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Oczywiscie. Zafunduje jej kurs angielskiego, bulgarskiego, chinskiego, francuskiego, finskiego, hebrajskiego, hiszpanskiego, wloskiego, portugalskiego i tureckiego na Skype. i greckiego -bo w Grecji juz była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Oczywiscie. Zafunduje jej kurs angielskiego, bulgarskiego, chinskiego, francuskiego, finskiego, hebrajskiego, hiszpanskiego, wloskiego, portugalskiego i tureckiego na Skype. i greckiego -bo w Grecji juz była No wlasnie zadnego Greka znalezc do pracy nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie boj nic, nasza Helenka bedzie madra po mamusi i zacznie szczebiotac zanim sie obejrzymy. i pewnie wieloma językami od razu Oczywiscie. Zafunduje jej kurs angielskiego, bulgarskiego, chinskiego, francuskiego, finskiego, hebrajskiego, hiszpanskiego, wloskiego, portugalskiego i tureckiego na Skype. Mój Młody stwierdził ostatnio, ze najlepiej uczyć sie chińskiego, bo ponad miliard ludzi zna ten jezyk Kasia, kneblowanie jedzeniem nieskuteczne - krztusi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie boj nic, nasza Helenka bedzie madra po mamusi i zacznie szczebiotac zanim sie obejrzymy. i pewnie wieloma językami od razu Oczywiscie. Zafunduje jej kurs angielskiego, bulgarskiego, chinskiego, francuskiego, finskiego, hebrajskiego, hiszpanskiego, wloskiego, portugalskiego i tureckiego na Skype. Mój Młody stwierdził ostatnio, ze najlepiej uczyć sie chińskiego, bo ponad miliard ludzi zna ten jezyk Kasia, kneblowanie jedzeniem nieskuteczne - krztusi się Znacznie ponad miliard - Chinczykow na calym swiecie jest masa. Niestety wymowa dla nas jest straszliwie skomplikowana. Z literkami juz sobie jakos dali rade - opracowali uproszczony system, ale wymowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 E tam -na wakacjach w Grecji się po chińsku nie dogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie boj nic, nasza Helenka bedzie madra po mamusi i zacznie szczebiotac zanim sie obejrzymy. i pewnie wieloma językami od razu Oczywiscie. Zafunduje jej kurs angielskiego, bulgarskiego, chinskiego, francuskiego, finskiego, hebrajskiego, hiszpanskiego, wloskiego, portugalskiego i tureckiego na Skype. Mój Młody stwierdził ostatnio, ze najlepiej uczyć sie chińskiego, bo ponad miliard ludzi zna ten jezyk Kasia, kneblowanie jedzeniem nieskuteczne - krztusi się Znacznie ponad miliard - Chinczykow na calym swiecie jest masa. Niestety wymowa dla nas jest straszliwie skomplikowana. Z literkami juz sobie jakos dali rade - opracowali uproszczony system, ale wymowa... Młody mówi, że miliard czterysta, to on studiuje encylkopedie, więc pewnie wie co mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie boj nic, nasza Helenka bedzie madra po mamusi i zacznie szczebiotac zanim sie obejrzymy. i pewnie wieloma językami od razu Oczywiscie. Zafunduje jej kurs angielskiego, bulgarskiego, chinskiego, francuskiego, finskiego, hebrajskiego, hiszpanskiego, wloskiego, portugalskiego i tureckiego na Skype. Mój Młody stwierdził ostatnio, ze najlepiej uczyć sie chińskiego, bo ponad miliard ludzi zna ten jezyk Kasia, kneblowanie jedzeniem nieskuteczne - krztusi się Znacznie ponad miliard - Chinczykow na calym swiecie jest masa. Niestety wymowa dla nas jest straszliwie skomplikowana. Z literkami juz sobie jakos dali rade - opracowali uproszczony system, ale wymowa... Młody mówi, że miliard czterysta, to on studiuje encylkopedie, więc pewnie wie co mówi Noooo pewnie tak. W dodatku dogadac sie po angielsku w Chinach... Good luck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 O ku.wa, ku.wa, ku.wa, ku.wa, zbieram żuchwę z podłogi Oglądacie "Mam talent" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie usypiam młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Cześć Anja i Helenka Helenka mowi czesc ciocia niestety od dzis w nocy nie moge spac na brzuchu i strasznie sie mecze nie wiem czy Cię pocieszę po porodzie też się nie da spać na brzuchu a ja uwielbiam spac na brzuchu np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Cześć Anja i Helenka Helenka mowi czesc ciocia niestety od dzis w nocy nie moge spac na brzuchu i strasznie sie mecze nie wiem czy Cię pocieszę po porodzie też się nie da spać na brzuchu a ja uwielbiam spac na brzuchu np a dlaczego ? ja spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 O ku.wa, ku.wa, ku.wa, ku.wa, zbieram żuchwę z podłogi Oglądacie "Mam talent" ? ja oglądałam i uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Hmmm ciekawe te Wasze preferencje Zawsze myślałem że Wy (kobiełki) to raczej na plecach wolicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Cześć Anja i Helenka Helenka mowi czesc ciocia niestety od dzis w nocy nie moge spac na brzuchu i strasznie sie mecze nie wiem czy Cię pocieszę po porodzie też się nie da spać na brzuchu a ja uwielbiam spac na brzuchu np a dlaczego ? ja spałam ja też spałam i to od razu po porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Hmmm ciekawe te Wasze preferencje Zawsze myślałem że Wy (kobiełki) to raczej na plecach wolicie.... zależy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 w czasie ciąży przeszkadzał mi brzuch a po porodzie eksplodowały mi piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Hmmm ciekawe te Wasze preferencje Zawsze myślałem że Wy (kobiełki) to raczej na plecach wolicie.... zależy co znowu o czymś tu na ssssssss a to podobno taki porządny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 O ku.wa, ku.wa, ku.wa, ku.wa, zbieram żuchwę z podłogi Oglądacie "Mam talent" ? ja oglądałam i uśmiałam Rozwalił mnie Wyrostek (nie tylko nazwiskiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Hmmm ciekawe te Wasze preferencje Zawsze myślałem że Wy (kobiełki) to raczej na plecach wolicie.... zależy co nie tylko spać nie lubię na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts