malka 17.09.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tak może być 20 cm nad potem dasz na ścianę styropian i tynk od podloża tych 20cm dasz trochę cieńszy styro + siatka + klej + tynk mozajkowy lub płytki (albo co tam chcesz) folia nie jest dobrym rozwiązaniem bo pod nią też może zaciekać a kubełkowa chroni przede wszystkim przed uszkodzeniami mechanicznymi Kocham Cię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no co Ty malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.09.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no co Ty malka no jak co ?, jak co ? tylko Ty serio potraktowałaś mojego kłopota, no i w ogóle jak Cię nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Te, uwazaj sobie zdrajco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.09.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ciebie też kocham zazdrośnico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 focham się bo przybiegłam...... i co? i co? witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 witam się weekendowo i zmykam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hejka. Zebys nie mowila, ze Cie zlewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Bry moje wytrwałe Dziubeczki jadę na budowę - zdziwieni ? a w poniedziałek mam kolejną próbę skonfrontowania się z tymi co mi radoś z budowy zabrali pewnie znów się nie pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Malka, Zdjecia z budowy jakies przytachaj! Te drzwi i inne opaski-zapaski na obrazku sobie bym poogladala... A Gwozdzika rada - jak dla mnie hit sezonu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 to ja czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Malka, Zdjecia z budowy jakies przytachaj! Te drzwi i inne opaski-zapaski na obrazku sobie bym poogladala... A Gwozdzika rada - jak dla mnie hit sezonu Maja Majka,tylko Gwoździk nie wie, że w moim przypadku kilkanaście metrów w prawo to już u sąsiada nie mam zdjęć zapomniałam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.09.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Malka, Zdjecia z budowy jakies przytachaj! Te drzwi i inne opaski-zapaski na obrazku sobie bym poogladala... A Gwozdzika rada - jak dla mnie hit sezonu Maja Majka,tylko Gwoździk nie wie, że w moim przypadku kilkanaście metrów w prawo to już u sąsiada Może to jakiś pomysł? Czemalka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.09.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Malka, Zdjecia z budowy jakies przytachaj! Te drzwi i inne opaski-zapaski na obrazku sobie bym poogladala... A Gwozdzika rada - jak dla mnie hit sezonu Maja Majka,tylko Gwoździk nie wie, że w moim przypadku kilkanaście metrów w prawo to już u sąsiada nie mam zdjęć zapomniałam aparatu I tym sposobem problem by juz byl sasiada a nie Twoj... I tak masz dobrze...u mnie 2 metry w prawo i juz u sasiada bym siedziala Ta!! zapomnialam aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.09.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czesc Malka ptaka dzisiaj łapałam w salonie tak jak Ty u mnie na szczęscie byl srodek dnia i nie było strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hej Malka, Zdjecia z budowy jakies przytachaj! Te drzwi i inne opaski-zapaski na obrazku sobie bym poogladala... A Gwozdzika rada - jak dla mnie hit sezonu Maja Majka,tylko Gwoździk nie wie, że w moim przypadku kilkanaście metrów w prawo to już u sąsiada Może to jakiś pomysł? Czemalka... dobra rozważę Ania,ja dziś dwa lub trzy miałam na poddaszu - ale same sobie poradziły , a ile piór lata po domu Majka, mówisz 2 metry to wolno tak blisko budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Majka, mówisz 2 metry to wolno tak blisko budować wolno, tylko trzeba przesunąć teraz dom sąsiada w prawo cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Majka, mówisz 2 metry to wolno tak blisko budować mozna i 1,5m od granicy jak działka wąska i urząd łaskawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Byłam na budowie (specjalnie dla Majki i Efilo), zrobiłam kilka fotek, ale ich nie pokażę. Ciemno było ,flesz się odbijał od drzwi i wyszły jakieś takie pokraczne i jeszcze w innym kolorze, niż w realu ale za to zobaczcie jaką perełkę znalazłam (co prawda jakiś czas temu ale dziś znalazłamna yt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts