malgos2 24.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jello, Z zadanego pytania wnioskuje ze to Baranek, a nie Barankowa...chce, zeby pokazac...wiadomo faceci chca, by im wiecznie pokazywac...nie maja wyobrazni... kobieta by sie nie dopytywala o pokazanie cyckow... Lesbijka też nie ? Dzień dobry / wieczór jeszcze za oknem . Myslisz, ze Pani Barankowa czy moze tesciowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jello, Z zadanego pytania wnioskuje ze to Baranek, a nie Barankowa...chce, zeby pokazac...wiadomo faceci chca, by im wiecznie pokazywac...nie maja wyobrazni... kobieta by sie nie dopytywala o pokazanie cyckow... Lesbijka też nie ? Dzień dobry / wieczór jeszcze za oknem . Myslisz, ze Pani Barankowa czy moze tesciowa? Ani jedna ani druga Istnienie Pana Barranka zonatego wskazuje na to, ze tesciowa jest matka, ktora owa zone Mu urodzila, wychowala, i na ktorej nauki lozyla. A do tego by zostac matka i kobieta w stanie blogoslawionym - wiadomo - potrzeba chlopa, wiec nasze zalozenie, ze tesciowa jest lesbo, odpada. Istnienie Pana Barranka zonatego wskazuje na to ze Barranek ma zone. Czyli Pani Barrankowa lesbijka byc nie moze, bo za maz sie wydala...co raczej dla lesbijki jest akt nie do pomyslenia oraz to by miec meza Przychylam sie do tego ze moga byc bi i dlatego nagabuja, by pokazac im cycki, ale moja pozwyzsza argumentacja latwa do obalenia wskazuje, ze obie panie Barrankowe nie sa lesbo Dalej stawiam na to, ze to Pan Barranek sie pytal o pokazanie Mu cyckow... Maja PS...Malgos w pracy sie szlajam.. .....cholera, co tu zrobic, by zarobic, a sie nie narobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zostaje najstarszy zawod swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zostaje najstarszy zawod swiata. eeeee...podobno ostatnio klijentela coraz bardziej wymagajaca jest... nie wiem...tak slyszalam...w gazecie pisali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zostaje najstarszy zawod swiata. eeeee...podobno ostatnio klijentela coraz bardziej wymagajaca jest... nie wiem...tak slyszalam...w gazecie pisali... Niektore kobity kaza mezom placic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.09.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Hmmm a może tak : "żeby życie miał smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek" no i po drugie : ZOBACZYMY W KOŃCU COŚ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Juz Cie widze Fenix z chlopaczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Bosz....zostawić Was na chwilę samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Widzisz... Nie wolno Ci nas zostawiac samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 wiesz, że bym chciała, ale tak się nie da...nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No wiem, ja tez gonie w pietke, ale w sumie to dobrze, cos sie dzieje przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 czasem zbyt dużo na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 I za duzo przeszkod roznistych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 też mam niezły skok przez płotki dużo płotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ale da sie je przeskoczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Heloł. malko -pomysł "dmuchawcowy" fajny, chociaż nie wiem o jakie lampy z Ikei chodzi ... Co do kichających cycków sie nie wypowiem -bo nie posiadam takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasia lampy są tutaj - http://naszemieszkanie.wordpress.com/2009/09/08/lampy-jak-dmuchawce-lampy-jak-kokony/ ta z Ikei i ta,która też mi sie bardzo Projekt: Martin Azua; Firma: Arturo Alvarez, ale gdzie to kupić a cycków to nie masz, czy Ci nie kichają [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 W zasadzie obu wersji co do lamp -to te drugie fajniejsze, ale te pierwsze tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasia, widziałaś fotki przed zmianą postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kasia, widziałaś fotki przed zmianą postu no po prostu przekleiłam sobie link -moja inteligencja pozwoliła mi na taki wysiłek umysłowy -chociaż nie było łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts