barranki2 25.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć zparacowany Barranku Kasia - to chodzisz do łóżka wcześniej niż moje dziecię Cześć czemalko. My to w łóżeczku tak najwcześniej o 1 ostatnio... To akurat wtedy robi się z tego późnego popołudnia wczesny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam:) chcialam nadrobic zaległości , ale tyle natrzaskałyście postów to poprostu niemozliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witaj Kala nadrobić się da - dwa wieczory i juz wiesz wszystko Baranku , u mnie 1 to stosunkowo późny wieczór, ze wskazaniem na stosunkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tak, tak.....i wtedy znowu 2 dni do nadrobienia na was nie ma mocnych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no co Ty ja teraz naprawdę mało na FM jestem,Małgoś też, Fenix się gdzieś zamelinował, a Gwoździka przybili ,jedynie Kasia i Barranki o mnie pamiętają, a jak wiesz Baranek men,ciągle w robocie, a Kasia chodzi spać z kurami,więc produkcja w moich komentach spadła o 73 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 to może trzeba towarzystwo czymś skusić? http://media1.mojageneracja.pl/oiiwuuiyup/mediumkbbfda554936dd8e8402708735.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Malka, nie pierdziel, ja jestem zawsze... No... prawie zawsze. Teraz jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Małgoś,bardziej to prawie Kasia,a od frontu mozna,choc skoro pani ubawiona,to może nie ma po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A moze tak reaguje na stres? Przestraszyla sie bidulka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 nie wygląda na przestraszoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ale jednak cuś ją rozbawiło Taki los tom robotom niestety, aczkolwiek powód do zachwytu to nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a słyszał "rób w zyciu to co lubisz, a nie bedziesz musiał pracować", dlatego piznęłam tym co pół życia robiłam i juz nie pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Słyszał, słyszał. Dlatego rzekł, że jak za pół roku będzie jeszcze siedział przy tym samym biurku, to uznam to za osobistą porażkę. A przynajmniej nie będę z okresie leżących papierów na właściwym biurku. Niestety rzeczy nad którymi zaczęliśmy pracować to efekty może się pojawią za kilka miesięcy. A o banku co chce rat i odsetek słyszała? Dlatego jeszcze nie pieprzłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Słyszał, słyszał. Dlatego rzekł, że jak za pół roku będzie jeszcze siedział przy tym samym biurku, to uznam to za osobistą porażkę. A przynajmniej nie będę z okresie leżących papierów na właściwym biurku. Niestety rzeczy nad którymi zaczęliśmy pracować to efekty może się pojawią za kilka miesięcy. A o banku co chce rat i odsetek słyszała? Dlatego jeszcze nie pieprzłem co miesiąc słyszy ale jak pieprznęła to długu złotówki nawet nie miała A za pozytywne efekty będzie pollexy trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To szczęście miała. My mieliśmy. Ale i tak pieprznę, bo skala odmóżdżenia przy rosnącej ilości roboty i przycięciu pensji bo kryzys tworzy mieszankę inspirującą do szybszego myślenia o alternatywnych rozwiązaniach. Na szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Miała, miała, ale szczeście rzecz nabyta i się skończyło ale walczy i odzyska A Ty Baranku działaj,bo marnować taki intelekt w robocie bez satysfakcji, to zbrodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Skonczyliscie? Bo jak czytam o kryzysie to tylko stryczek (ten z kiczowatego watku) mi zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Skonczyliscie? Bo jak czytam o kryzysie to tylko stryczek (ten z kiczowatego watku) mi zostaje. a ja chcę taki bardzo, bardzo ale kryzys i mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Skonczyliscie? Bo jak czytam o kryzysie to tylko stryczek (ten z kiczowatego watku) mi zostaje. a ja chcę taki bardzo, bardzo ale kryzys i mnie nie stać Sama sobie zrob. Kawalek kabla, pare ledow i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 myślałam o węzu świetlnym,ale to nie chalo mocno ,blllllllle wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts