malka 02.03.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Slyszalam malka, ze prace zmieniasz... z kury domowej na gosposię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dostalam kosztorys tralalala Tylko - kurcze - jeszcze kasy niet Maja czytałam w dzienniku - no kwota ładna mnie się podoba cholera tylko czy realna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Slyszalam malka, ze prace zmieniasz... z kury domowej na gosposię Pogrzalo ich z tymi rurami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Slyszalam malka, ze prace zmieniasz... z kury domowej na gosposię Pogrzalo ich z tymi rurami? aaaaa o mojej kanalizie mowa no kurna, powiedz czy sama byś sie taka robotą , za taką kasę nie zajęła ?? 1 -2 metry prostej rury i dwa łączniki - szczyt magii ale cóz fachowcy się cenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Slyszalam malka, ze prace zmieniasz... z kury domowej na gosposię Pogrzalo ich z tymi rurami? aaaaa o mojej kanalizie mowa no kurna, powiedz czy sama byś sie taka robotą , za taką kasę nie zajęła ?? 1 -2 metry prostej rury i dwa łączniki - szczyt magii ale cóz fachowcy się cenią Nie tylko taka bym sie zajela. W zasadzie kazda robota budowlano-wykonczeniowa kosztuje wiecej niz to, co ja zarabiam. Jedno, co by mnie od niej odstreczalo to do doopy towarzystwo w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eeee tam ten metr rury to bym w czasie przerwy na papierosa zaprojektowała i cały miesiąc urlopu bezpłatnego bym wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eeee tam ten metr rury to bym w czasie przerwy na papierosa zaprojektowała i cały miesiąc urlopu bezpłatnego bym wzięła Niestety rzucilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dostalam kosztorys tralalala Tylko - kurcze - jeszcze kasy niet Maja czytałam w dzienniku - no kwota ładna mnie się podoba cholera tylko czy realna ? Gdy ja tam wyladuje, to nie bedzie realna Cena za okna na pewno nie jest realna A reszta? Czas pokaze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eeee tam ten metr rury to bym w czasie przerwy na papierosa zaprojektowała i cały miesiąc urlopu bezpłatnego bym wzięła Niestety rzucilam... kiedyś też szalony pomysł rzucenia chodził mi po głowie, ale było to jedno z nielicznych szaleństw , których nie zrealizowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 czesć dziewczyny chłopaki śpią uff chociaż wojny żadnej nie wywołują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 czesć dziewczyny chłopaki śpią uff chociaż wojny żadnej nie wywołują nie wywołuj wilków z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif coś tu cichutko... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja też rzuciłem fajki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A ja już 29 lat nie pale papierosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kutfa ja od grudnia od jakiegos poczatku grudnia i zyje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eeee tam ten metr rury to bym w czasie przerwy na papierosa zaprojektowała i cały miesiąc urlopu bezpłatnego bym wzięła Niestety rzucilam... kiedyś też szalony pomysł rzucenia chodził mi po głowie, ale było to jedno z nielicznych szaleństw , których nie zrealizowałam Głupi pomysł z tym rzucaniem, też mnie naszedł, ale na szczęście przegoniłam drania Smoke'owate cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eeee tam ten metr rury to bym w czasie przerwy na papierosa zaprojektowała i cały miesiąc urlopu bezpłatnego bym wzięła Niestety rzucilam... kiedyś też szalony pomysł rzucenia chodził mi po głowie, ale było to jedno z nielicznych szaleństw , których nie zrealizowałam Głupi pomysł z tym rzucaniem, też mnie naszedł, ale na szczęście przegoniłam drania Smoke'owate cześć Hmmmmm...a ja jeszcze sie nie nauczylam...to dobrze czy zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Smoke'owate cześć cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hmmmmm...a ja jeszcze sie nie nauczylam...to dobrze czy zle? dobrz, dobrze, bardzo dobrze - i niech Ci tak zostanie Smoke'owate cześć cześć To co dziewczynki - po jednym ? http://www.bizpol.pl/sklep/images/papierosy_fajrant.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Oszywiście "(...) ależ Pani kierowniczko, ja palę cały czas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts