barranki2 28.09.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Może trzeba do nich zadzwonić z ukraińskim akcentem? Czymś takim chciał mnie dandi płoszyć, ale ostatecznie zabrakło mu odwagi... czemalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.09.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzień Dobry everybody A ja dzisiaj ostatnie (mam nadzieje) trawokosy w tym roku machnałem. p.s. żeby nie było za poważnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Może trzeba do nich zadzwonić z ukraińskim akcentem? Czymś takim chciał mnie dandi płoszyć, ale ostatecznie zabrakło mu odwagi... czemalka a ja mam przyjaciół w Doniecku mówisz, że podziała ? Fenix- a u mnie nie ma jak kosić wszystko przywalone dechami ,blachą i worami po cemencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 28.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ale masz fajnie - nie musisz kosić tej zielonej zarazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nie koszę ślubny skosił chyba trzy razy,resztę kopara zbierze , pan Mannowy wywiezie, a my sobie machniemy nową ładną ziemię tak na leniwca trzeba jechać, bo gdybym miała własnymi rencami pozbyć się dzikich malin, pokrzyw i pola miechunki, emeryturka by mnie zastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Malkaaaaaaaaa pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie śpię gadam z Barbossą o róznicy pomiedzy zerwanym ścięgnemi złamaną kością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A ja jakiś czas temu zastanawiałam się czy Ty się już będziesz wprowadzać? Na jakim etapie jesteś?szukam teraz specjalistów od wszystkiego i nie potrafię określić ile mnie to jeszcze będzie kosztować?Jak ktoś z czytających wie to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie śpię gadam z Barbossą o róznicy pomiedzy zerwanym ścięgnemi złamaną kością Jako polonista dyplomowany dostrzegam pewną delikatną różnicę A ja jeszcze w robocie.... A le teraz trzy dni free za zasługi. Tyle że inksej roboty wbród, trzeba na dokończenie chałupy zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 utknęliśmy po wylewkach Na działce nadal sajgon, dach nie ocieplony, scianek na górze brak, nie wspominająć już o elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Baranku - za zasługi, to cudnie Jak ja bym miała liczyć na to że z moich zarobków budowę skończymy, to mój ukochany 2023r - byłby nierealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.09.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Z moich tysz, wbrew pozorom, one obsługują kredyty i inne takietamy. Ale z realizacji projektów naszych firmowych prywatnych to kto wie? Ostatecznie trzeba w coś wierzyć... A za zasługi ta sam sobie przyznaję, bo układam rozpiskę dyżurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ty wiesz, że ja za te tajneprywatne projekty to ja cały czas trzymam mocno Taki samozwańczy doceniator z Ciebie, ale masz rację, kto nas doceni jeśli sami tego nie zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dzień dobry się z Państwem Myślałam ,w swej naiwności, ze dziś nastąpi sądny dzień i zakończy się dochodzenie prokuratorskie Jednak pan P. i reszta jego ekipy znów nie stawiła się na konfrontacje, czyli wniosek prosty - mocno trzęsą dupskami Czyli wszystko w normie. Wrocilam do zywych na chwile, u mnie tez pod gorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 cze Małgoś, chyba musze do mojego ulubionego wewątku wrócić (tego pod innym nickiem) i opisać przeprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 cze Małgoś, chyba musze do mojego ulubionego wewątku wrócić (tego pod innym nickiem) i opisać przeprawę A widzialas na Bacikach? Mam teraz jeszcze dolozyc do przelewow zwrotnych, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 widziałam,ale wiesz co ?? no ma gość trochę racji,miała być kupa wszystkiego, a jest tylko kupa weź z odsetek - moze starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 widziałam,ale wiesz co ?? no ma gość trochę racji,miała być kupa wszystkiego, a jest tylko kupa weź z odsetek - moze starczy Starczy, ale moze by jednak cos zrobic z ta kasa, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no chyba już czas najwyższy , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Nooooo, ale komus trzeba by skopac tylek, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts