malka 29.09.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 mocno, bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Napisalam do niego na priv, mam nadzieje, ze cos to da... Pytalam dzisiaj o cene szklanych drzwi, bo nam sie takie do lazienki zamarzyly... Kuuuurde, drzwi to nic, ale pierdzielone okucia 550 zl najtansze. Ciekawe, czy mozna takie gdzies znalezc osobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.09.2009 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry To jak tam , zasieki , okopy, miny przeciwpiechotne.... jednym słowem przygotowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Co tam dobrego Slonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czesc Maleczko, fajnie ze sie znow zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Napisalam do niego na priv, mam nadzieje, ze cos to da... Pytalam dzisiaj o cene szklanych drzwi, bo nam sie takie do lazienki zamarzyly... Kuuuurde, drzwi to nic, ale pierdzielone okucia 550 zl najtansze. Ciekawe, czy mozna takie gdzies znalezc osobno... Można jakbyś chciała to spytam po ile tata ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Co tam dobrego Slonko? łomatko,rozczuliłam się czesc Maleczko, fajnie ze sie znow zobaczymy no ja myslę, że się zobaczymy, bo pan kurkowy miał dzwonić o 17 i do teraz cisza czółko piątka cze Efilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Malka napisz co się dzieje u Ciebie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Malka napisz co się dzieje u Ciebie na budowie? no wyżej Ci napisałam utknęliśmy po wylewkach Na działce nadal sajgon, dach nie ocieplony, scianek na górze brak, nie wspominająć już o elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Napisalam do niego na priv, mam nadzieje, ze cos to da... Pytalam dzisiaj o cene szklanych drzwi, bo nam sie takie do lazienki zamarzyly... Kuuuurde, drzwi to nic, ale pierdzielone okucia 550 zl najtansze. Ciekawe, czy mozna takie gdzies znalezc osobno... Można jakbyś chciała to spytam po ile tata ma. A ma tylko te okucia? Czy drzwi tez? Zapytaj koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 drzwi bardzo ładne to ja widziałam u Ciebie vis-a-vis max-flizu tata ma oczywiście drzwi ale szyby sam też musi kupić. pytałamkomplet okuć (zawiasy plus zamek - to zawsze jest razem) kosztuje 450 zł więc niestety jest to drogie zresztą co tu dużo mówić. zwykłe chowane zawiasy do drzwi drewnianych kosztowały mnie coś koło 330-350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 takie drzwi wiszace przesuwne jakie sobie wymslilam to sam system podwieszony to jakies 3 tys netto kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no niestety - okucia są coraz lepsze ale i coraz droższe kiedyś tylko jakaś odlewana metaloplastyka była dostępna. teraz gama się poszerza ale wraz z nią ceny rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 drzwi bardzo ładne to ja widziałam u Ciebie vis-a-vis max-flizu tata ma oczywiście drzwi ale szyby sam też musi kupić. pytałam komplet okuć (zawiasy plus zamek - to zawsze jest razem) kosztuje 450 zł więc niestety jest to drogie zresztą co tu dużo mówić. zwykłe chowane zawiasy do drzwi drewnianych kosztowały mnie coś koło 330-350 zł Dzieki efilko. Wlasnie tam pytalam o drzwi i powiedzieli mi 450 netto za standardowe skrzydlo 71,7 cm szerokosci, satynowe szklo... + te okucia. Czyli wiele sie tu nie wymysli... Zastanawiam sie tez na tym, bo jak wezme jedne drzwi z taka specyficzna klamka, to pasowaloby dac wszedzie takie same... Nie wiem, czy mnie ten pomysl nie zrujnuje w zwiazku z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja na pewno nie dam wszędzie takich samych jak te z szybką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja na pewno nie dam wszędzie takich samych jak te z szybką No ale ja mam jedne drzwi kolo drugich, wiec skoro jedne drzwi beda inne to zeby chociaz klamki byly takie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no to zonk u mnie są w zamkniętym pomieszczeniu i w dodatku po przeciwległych stronach pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no to zonk u mnie są w zamkniętym pomieszczeniu i w dodatku po przeciwległych stronach pomieszczenia A takie klamki mozna zamontowac do drewnianych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 nie mam bladego pojęcia tatę spytałam o zawiasy. o zamkach mi powiedział przy okazji. ale nie wiem czy zamek i klamka to to samo. tzn wiem na pewno że to nie to samo ale nie wiem czy w tym przypadku nie jest to jedna całość z tego co widzę u producentów takich okuć to jednak są w komplecie z klamką. podpytam jeszcze tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts