Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisalam do niego na priv, mam nadzieje, ze cos to da... :roll:

Pytalam dzisiaj o cene szklanych drzwi, bo nam sie takie do lazienki zamarzyly... Kuuuurde, drzwi to nic, ale pierdzielone okucia 550 zl najtansze. :-? Ciekawe, czy mozna takie gdzies znalezc osobno... :roll:

Można

jakbyś chciała to spytam po ile tata ma.

Co tam dobrego Slonko? :wink:

łomatko,rozczuliłam się :oops:

czesc Maleczko, fajnie ze sie znow zobaczymy :D

no ja myslę, że się zobaczymy, bo pan kurkowy miał dzwonić o 17 i do teraz cisza :roll:

czółko :D

piątka :D

cze Efilko

Malka napisz co się dzieje u Ciebie na budowie?

no wyżej Ci napisałam

utknęliśmy po wylewkach :roll:

Na działce nadal sajgon, dach nie ocieplony, scianek na górze brak, nie wspominająć już o elewacji :roll:

Napisalam do niego na priv, mam nadzieje, ze cos to da... :roll:

Pytalam dzisiaj o cene szklanych drzwi, bo nam sie takie do lazienki zamarzyly... Kuuuurde, drzwi to nic, ale pierdzielone okucia 550 zl najtansze. :-? Ciekawe, czy mozna takie gdzies znalezc osobno... :roll:

Można

jakbyś chciała to spytam po ile tata ma.

A ma tylko te okucia? Czy drzwi tez? :roll: Zapytaj koniecznie. :wink:

drzwi bardzo ładne to ja widziałam u Ciebie vis-a-vis max-flizu

tata ma oczywiście drzwi ale szyby sam też musi kupić.

pytałam

komplet okuć (zawiasy plus zamek - to zawsze jest razem) kosztuje 450 zł więc niestety jest to drogie

zresztą co tu dużo mówić. zwykłe chowane zawiasy do drzwi drewnianych kosztowały mnie coś koło 330-350 zł

drzwi bardzo ładne to ja widziałam u Ciebie vis-a-vis max-flizu

tata ma oczywiście drzwi ale szyby sam też musi kupić.

pytałam

komplet okuć (zawiasy plus zamek - to zawsze jest razem) kosztuje 450 zł więc niestety jest to drogie

zresztą co tu dużo mówić. zwykłe chowane zawiasy do drzwi drewnianych kosztowały mnie coś koło 330-350 zł

Dzieki efilko. Wlasnie tam pytalam o drzwi i powiedzieli mi 450 netto za standardowe skrzydlo 71,7 cm szerokosci, satynowe szklo... + te okucia. Czyli wiele sie tu nie wymysli... :roll: Zastanawiam sie tez na tym, bo jak wezme jedne drzwi z taka specyficzna klamka, to pasowaloby dac wszedzie takie same... Nie wiem, czy mnie ten pomysl nie zrujnuje w zwiazku z tym. :roll:

nie mam bladego pojęcia

tatę spytałam o zawiasy. o zamkach mi powiedział przy okazji. ale nie wiem czy zamek i klamka to to samo. tzn wiem na pewno że to nie to samo ale nie wiem czy w tym przypadku nie jest to jedna całość :roll:

z tego co widzę u producentów takich okuć to jednak są w komplecie z klamką. :roll:

podpytam jeszcze tatę