malgos2 01.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 nie mam bladego pojęcia tatę spytałam o zawiasy. o zamkach mi powiedział przy okazji. ale nie wiem czy zamek i klamka to to samo. tzn wiem na pewno że to nie to samo ale nie wiem czy w tym przypadku nie jest to jedna całość z tego co widzę u producentów takich okuć to jednak są w komplecie z klamką. podpytam jeszcze tatę Dzieki o doradco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 teraz każdy Twój post będę sprawdzać co tam jeszcze dopisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 teraz każdy Twój post będę sprawdzać co tam jeszcze dopisałaś Jak ja to odkrylam, mialam takie samo odczucie. Ze teraz bede musiala wszystkie watki od nowa sprawdzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 teraz każdy Twój post będę sprawdzać co tam jeszcze dopisałaś Jak ja to odkrylam, mialam takie samo odczucie. Ze teraz bede musiala wszystkie watki od nowa sprawdzac... a ,że co odkryłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 >26000 od nowa ? Już to widzę Dobry Vecer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 teraz każdy Twój post będę sprawdzać co tam jeszcze dopisałaś Jak ja to odkrylam, mialam takie samo odczucie. Ze teraz bede musiala wszystkie watki od nowa sprawdzac... a ,że co odkryłaś Ze zerowy rozmiar mozna robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 teraz każdy Twój post będę sprawdzać co tam jeszcze dopisałaś Jak ja to odkrylam, mialam takie samo odczucie. Ze teraz bede musiala wszystkie watki od nowa sprawdzac... a ,że co odkryłaś Ze zerowy rozmiar mozna robic. Że ke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 teraz każdy Twój post będę sprawdzać co tam jeszcze dopisałaś Jak ja to odkrylam, mialam takie samo odczucie. Ze teraz bede musiala wszystkie watki od nowa sprawdzac... a ,że co odkryłaś Ze zerowy rozmiar mozna robic. Że ke?? Ze mozna pisac niewidzialne posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja chyba jednak prawdziwą blondynką jestem i nie kumam... Aaaa! Zakumałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja chyba jednak prawdziwą blondynką jestem i nie kumam... Aaaa! Zakumałam! Fajnie, ze zakumalas, ale co Ty sobie myslisz, ze Cie nie bedzie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja chyba jednak prawdziwą blondynką jestem i nie kumam... Aaaa! Zakumałam! Fajnie, ze zakumalas, ale co Ty sobie myslisz, ze Cie nie bedzie, co? No bo miało być 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja chyba jednak prawdziwą blondynką jestem i nie kumam... Aaaa! Zakumałam! Fajnie, ze zakumalas, ale co Ty sobie myslisz, ze Cie nie bedzie, co? No bo miało być 10... Nie mialo wcale... Ale jak chcesz to mozesz przyjechac za tydzien, poprawiny zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Albo zadwa? czy to jest niewidzialny post? jeeeees, zrobiłem niewidzialnego posta! A przynajmniej jego kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Albo zadwa? czy to jest niewidzialny post? jeeeees, zrobiłem niewidzialnego posta! A przynajmniej jego kawałek Jest niewidzialny jak najbardziej... Za 2 mnie nie ma w KRK, ale za 3 jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To by musiało być za cztery (i teraz zniknę tekst... bo co dwa tygodnie mam swoje córki w łikend, niestety do zwrotu na noc, i nie mogę im zrobić wielkiej ucieczki, nawet do krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To by musiało być za cztery (i teraz zniknę tekst... bo co dwa tygodnie mam swoje córki w łikend, niestety do zwrotu na noc, i nie mogę im zrobić wielkiej ucieczki, nawet do krk Moze byc za 4 tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.10.2009 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzień Dybry Ktoś mi powie po co ja wstaje w środku nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Fenix nie wiem po co? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Fenix - bo jesteś nienormalny ? Cześć Anja wróciłam od fryzjera, wyglądam jak Una Merkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Fenix - bo jesteś nienormalny ? Cześć Anja wróciłam od fryzjera, wyglądam jak Una Merkel A ja nie mialam kiedy i za co i wpadlam w kompleksy. I za cholere nie wiem, w co sie ubrac. Lunka Wioli zatruta, Nitu zbanowana, normalnie masakra od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts