DarioAS 04.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dobra, orzeszki bierzemy, dobre były ser sie może zepsuć do tego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 W lodowce jest, nic mu sie nie stanie... Jesuuuu jak bym teraz to fondue zjadla... Chyba jutro podjade syf usunac i zrobimy sobie prywatne poprawiny. A potem poprawiny poprawin. Przyjezdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 W lodowce jest, nic mu sie nie stanie... Jesuuuu jak bym teraz to fondue zjadla... Chyba jutro podjade syf usunac i zrobimy sobie prywatne poprawiny. A potem poprawiny poprawin. Przyjezdzacie? wiesz, że to był mój ostatni wolny weekend następny chyba gdziś w okolicach świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 z dziećmi mogę?? wykrakałam wczoraj , do 5.00 Nadia nie spała, ledwo się jej katar skończył zaś ma , w dodatku ją coś pobolewało ale nie wiedziałam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kurde, przegladam te zdjecia i duzo jest poruszonych. Ale widac, ze bylo fajnie i teraz widze, po czym tego kaca mam... P. skrecil nawet dwa filmiki, moge na YT wrzucic... Tylko Nitu na nich slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 u mnie tez sporo ruszanych... uprzedzam, że ja to kulturalna baba jestem i wysyłam tylko te zdjęcia, gdzie uważam, że można sie pokazać oczywiście z Małgosią w roli głównej wysyłam wszystkie, bo to i tak do niej osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ooo, przykro mi, biedna kruszynka,cholerny katar,potrafi strasznie zmęczyć dzieciaka.Nasmaruj Ją vickiem,ale najpierw oliwką, albo kup plastry na katar, nakleja sie je na piżamkę, albo gdzieś na prześcieradło - ulga w oddychaniu i katar znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Filmiki bede rozsylac mailem jak by kto chcial. Oczywiscie Wy chcecie. Ania, a bylas w koncu na tych badaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 byłam zrobić wymaz, jutro wyniki my chcemy zdjęcia idą do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja tez chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Markotko, a ja mam maila Twojego? Bo filmikow na photobucket nie wrzuce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 cześć Malka czytałaś ? http://forum.muratordom.pl/ku-przestrodze-lepiej-przeczytaj,t22188.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Cześć Aniu - czytałam, niestety po fakcie , ale widzę, że wątek rozwojowy , więc musze doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2009 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 czesc Malka, znalazlas komisriat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hej Malka miłego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cześć dziwwczynki Anju - znalazłam i tam się dowiedziałam , że o imprezie wie już pół Krakowa,z panami mundurowymi na czele ale się okazało, że ta znana impreza pod 2b była, czyli my byliśmy grzeczni Zainspirowana rozmową z Nitką, rozgrzebałam dziś papiery kredytowe, i ni cholery tego nie rozumię Kasia, jak już to nieco ogarnę , będę pisać na pw - wyjaśnisz mi pare spraw - dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czeeeeeeeeee Tescowiczko miłego dzionka i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czeeeeeeeeee Tescowiczko miłego dzionka i zmykam ha, ha, ha....tym razem to nie ja nawaliłam cześć Zuzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jesli to o nasza chodzilo, to najwyzej przyjedziecie jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts