malka 05.10.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jesli to o nasza chodzilo, to najwyzej przyjedziecie jeszcze raz. do sądu grodzkiego - jak powiedział dyżurny policjant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jesli to o nasza chodzilo, to najwyzej przyjedziecie jeszcze raz. do sądu grodzkiego - jak powiedział dyżurny policjant A to dobrze, to niedaleko Bunkra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jesli to o nasza chodzilo, to najwyzej przyjedziecie jeszcze raz. do sądu grodzkiego - jak powiedział dyżurny policjant A to dobrze, to niedaleko Bunkra jest. gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 czemalka fajnie się było zobaczyć... dziękuję pięknie za materac... ukłony niziuteńkie składam siem odwdzięczem jak będę jakoś mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 czemalka fajnie się było zobaczyć... dziękuję pięknie za materac... ukłony niziuteńkie składam siem odwdzięczem jak będę jakoś mogła sie znaczy nie ma za co ale przez Ciebie siedzę pół dnia zagrzebana w papiery kredytowe, bo pozazdrościłam raty i mnie to bardzo nie na rękę, że mam więcej ale to nie tak wygląda, jak mi się wydawało (mówiłam,że to brocha ślubnego, ja tylko podpisuję ) Jak już do jakiejś konkluzji dojdę to Ci na pw napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Trzecim okiem podsluchalam, ze mowilyscie o zafiksowaniu oprocentowania. A jak to mozna zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ni cholery nie wiem ale czy przy pln to opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Przy PLN nie, ale przy franku owszem. Tylko kto by na to poszedl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ni cholery nie wiem ale czy przy pln to opłacalne słuchajcie ja to do tego ma dwie lewe ronsie... ale można się zabukowac na danej stopie procentowej na kilka lat... z tym, ze bank za frajer tego nie zrobi... i teraz jest pytanie ile on za to będzie chciał wziąć... i ile można zarobić na potencjalnej stopie - jeśli wzrośnie... a mojny mówi, ze wzrośnie... tylko nie wie ile i kiedy... to wsio trzeba policzyć... ale jak coś to nie ja... Tylko połowica moja Wam udzieli info jak chcecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 czemalka fajnie się było zobaczyć... dziękuję pięknie za materac... ukłony niziuteńkie składam siem odwdzięczem jak będę jakoś mogła sie znaczy nie ma za co ale przez Ciebie siedzę pół dnia zagrzebana w papiery kredytowe, bo pozazdrościłam raty i mnie to bardzo nie na rękę, że mam więcej ale to nie tak wygląda, jak mi się wydawało (mówiłam,że to brocha ślubnego, ja tylko podpisuję ) Jak już do jakiejś konkluzji dojdę to Ci na pw napiszę tak jest i szukaj szukaj... bo ja płace połowe, a kredyt mamy indentyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ni cholery nie wiem ale czy przy pln to opłacalne słuchajcie ja to do tego ma dwie lewe ronsie... ale można się zabukowac na danej stopie procentowej na kilka lat... z tym, ze bank za frajer tego nie zrobi... i teraz jest pytanie ile on za to będzie chciał wziąć... i ile można zarobić na potencjalnej stopie - jeśli wzrośnie... a mojny mówi, ze wzrośnie... tylko nie wie ile i kiedy... to wsio trzeba policzyć... ale jak coś to nie ja... Tylko połowica moja Wam udzieli info jak chcecie... No chcemy, chcemy... Bo ja tez mam niziutkie teraz i drze, ze wzrosnie niebawem, jak frank zacznie spadac. Nie powiem - obecna rata mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ... nam tez... ale za zabukowanie mojmy mówi, ze nas skroją jakis tysiak miesięcznie... więc ciut drogo... ale my tylko liznęliśmy temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ni cholery nie wiem ale czy przy pln to opłacalne słuchajcie ja to do tego ma dwie lewe ronsie... ale można się zabukowac na danej stopie procentowej na kilka lat... z tym, ze bank za frajer tego nie zrobi... i teraz jest pytanie ile on za to będzie chciał wziąć... i ile można zarobić na potencjalnej stopie - jeśli wzrośnie... a mojny mówi, ze wzrośnie... tylko nie wie ile i kiedy... to wsio trzeba policzyć... ale jak coś to nie ja... Tylko połowica moja Wam udzieli info jak chcecie... No chcemy, chcemy... Bo ja tez mam niziutkie teraz i drze, ze wzrosnie niebawem, jak frank zacznie spadac. Nie powiem - obecna rata mi sie podoba. mnie się tam żadna rata nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no masz.... bo Ty to tylko do sie i do się .... a oddać biednym bankom coś to nie łaska.... hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Teraz nie podoba mi sie glownie ubezpieczenie... I chyba pozbyc sie go nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Teraz nie podoba mi sie glownie ubezpieczenie... I chyba pozbyc sie go nie moge. no raczej nie ubezpieczenie (u mnie ) jest warunkiem ciągłoci ikredytu , ubazpieczenie nieruchomości i kredytobiorców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Teraz nie podoba mi sie glownie ubezpieczenie... I chyba pozbyc sie go nie moge. no raczej nie ubezpieczenie (u mnie ) jest warunkiem ciągłoci ikredytu , ubazpieczenie nieruchomości i kredytobiorców mam tak samo widziałam foty... no no no... cza iśc na areobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Teraz nie podoba mi sie glownie ubezpieczenie... I chyba pozbyc sie go nie moge. no raczej nie ubezpieczenie (u mnie ) jest warunkiem ciągłoci ikredytu , ubazpieczenie nieruchomości i kredytobiorców mam tak samo widziałam foty... no no no... cza iśc na areobic też już szulam jakiejs cud metody , co by tu i ówdzie się zmniejszyć HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu pozbyłam się widoku tej pieprzonej fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Mam blokade na flash, nie mam zadnej fugi. A co do aerobiku... Tez sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Mam blokade na flash, nie mam zadnej fugi. A co do aerobiku... Tez sie wybieram. ale na Operę nie działa, musiałam poszukać czegoś inkszego i po tygodniu znalazłam....ale ile nerw mi ta fuga zszarpała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts