nitubaga 06.10.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ..... eee no coś musi... ale na szczęście mam to wszystko mieć zamknięte w jednym pokoju i z bańki bo teraz jak mam tyły z prasowaniem to każdy gośc o tym wie... jak ino wejdzie do sralonu Przynajmniej widac, ze zycia nie marnujesz. wiesz ja tez to tak widze... ale moja maamusia na ten przykład twierdzi, że od razu widać żem nie wyrobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ..... eee no coś musi... ale na szczęście mam to wszystko mieć zamknięte w jednym pokoju i z bańki bo teraz jak mam tyły z prasowaniem to każdy gośc o tym wie... jak ino wejdzie do sralonu Przynajmniej widac, ze zycia nie marnujesz. wiesz ja tez to tak widze... ale moja maamusia na ten przykład twierdzi, że od razu widać żem nie wyrobna Dlatego z mamusia nie mieszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ..... eee no coś musi... ale na szczęście mam to wszystko mieć zamknięte w jednym pokoju i z bańki bo teraz jak mam tyły z prasowaniem to każdy gośc o tym wie... jak ino wejdzie do sralonu Przynajmniej widac, ze zycia nie marnujesz. wiesz ja tez to tak widze... ale moja maamusia na ten przykład twierdzi, że od razu widać żem nie wyrobna Dlatego z mamusia nie mieszkasz. no i idąc dalej tą zasadą... z mężem tyż nie będe bo wrócił i powiedział... no no no - cały dzień a a poprasowane tylko skarpety a dodam, ze ja nie prasuje skarpet.... więc dodałam, że nie tylko kochanie nie tylko, bo spinki do mankietów tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ..... eee no coś musi... ale na szczęście mam to wszystko mieć zamknięte w jednym pokoju i z bańki bo teraz jak mam tyły z prasowaniem to każdy gośc o tym wie... jak ino wejdzie do sralonu Przynajmniej widac, ze zycia nie marnujesz. wiesz ja tez to tak widze... ale moja maamusia na ten przykład twierdzi, że od razu widać żem nie wyrobna Dlatego z mamusia nie mieszkasz. no i idąc dalej tą zasadą... z mężem tyż nie będe bo wrócił i powiedział... no no no - cały dzień a a poprasowane tylko skarpety a dodam, ze ja nie prasuje skarpet.... więc dodałam, że nie tylko kochanie nie tylko, bo spinki do mankietów tez Bezczelny... Przeciez Ty do wyzszych celow stworzona jestes... Do lagodzenia obyczajow na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 prawda, że bezczelny ? ... ja nie wiem gdzie się tacy rodzą a tym8 wyższymi celami to Ty tak serio... bo mojemu bratu tyż tak mówili... i pierdoli nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ... no dobra. Tośmy pogadały teraz lete spać... ja się nie nadaje na takie nocne pisanki... buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 prawda, że bezczelny ? ... ja nie wiem gdzie się tacy rodzą a tym8 wyższymi celami to Ty tak serio... bo mojemu bratu tyż tak mówili... i pierdoli nie robi No widzisz... Trzeba znac swoja wartosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.10.2009 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bo szczerze mówiąc jak coś ma być dobrze zrobione (prasowanie , gotowanie, sprzątanie etc...) to lepiej żeby to facet zrobił . Wy to z braku czasu (ach te ploteczki - internet, telefon) lecicie potem na odp...l i wygląda jak wygląda . Dzień Dobry p.s. to co nagrabiłem se już wystarczająco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 cholernie gęstymi grabkami, se nagrabiłeś dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 patrząc na powyższe to nie nadrabiam co by sie nie zestresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No bo takie stare łyse grube pomarszczone pierdziele (jak ja) jak już wstana rano lewą nogą to bywają troszkę złośliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No bo takie stare łyse grube pomarszczone pierdziele (jak ja) jak już wstana rano lewą nogą to bywają troszkę złośliwe . eeeeee gdzie pomarszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Na głowie , plecach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 na głowie nie zauważyłam, plecównie oglądałam Wiesz co, Ty połóż się jeszcze raz i wstań prawą nogą, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To może jutro co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a po co jutro jak można dzisiaj? może ci zmarszczków ubędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 W pracy się nie da . Biurko za twarde . A Malka ich nie dostrzegła bo oślepil ją blask bijący z łysiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Efilo ma rację, zrób to dziś - wszyscy będą mieli łatwiej no i nie kryguj się już, normalny facet koło trzydziestki jesteś , a przedstawiasz się jak brat bliźniak Freddy Kruger'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Efilo ma rację, zrób to dziś - wszyscy będą mieli łatwiej no i nie kryguj się już, normalny facet koło trzydziestki jesteś , a przedstawiasz się jak brat bliźniak Freddy Kruger'a to ma byc stary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 cicho bo wyjdzie ile mamy lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts