Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O psia krew, to Ty już drzwi i wylewki masz :o Dobrze Wam idzie :D

i na ten rok to będzie tyle :oops: nikomu się doopy nie chce ruszyć, jak zimno.

Piec ino muszę kupić, tylko jeszcze nie wiem jaki :roll:

A widzialyscie, ze nas daggulka wywala won z Forum? :lol: :lol: :lol:

:o :o :o

to już nawet przestaje być żałosne, to jest obrzydliwe :roll:

http://forum.muratordom.pl/likwidacja-dzialu-wykonawca-doskonaly-i-mniej,t170983.htm

No bez przesady że dosłownie .

Jeśli znasz cały kontekst sytuacji to bardzo dosłownie :roll:

To,ze nie poleciały konkretne nicki, to chyba wyłącznie z powodu obawy o ewentualne zakrzyczenie.

A teraz Wam powiem dlaczego mnie cała sytuacja tak bardzo wkurzyła i zniesmaczyla

Kilka miesięcy temu zrobiłam to co Nitka, załozyłam nowy wątek pod nowym nickiem (z zerowym dorobkiem postów). Opisałam sytuacje z moimi partaczami, zamieściłam zdjęcia (część z dziennika), podałam nazwę firmy i nazwisko pełnomocnika właścicielki,który notabene był szefem ekipy.

Poprosiłąm kilka osób o ocene tej fuszery,jeszcze kilka osób dowiedziało się o wątku drogą pantoflową (wiedząc ,że to mój wątek ,a nie jakiegoś st), masa osób wyraziła swoje zdanie, większość pojechała ostro po partaczach.

I byli wśród nich ludzie, którzy dziś jadą po Nitce.

Czyli jak ja opisałam akcje to było ok, jak zrobiła to Nitka,to już "oszustwo".

poprostu wkur...ia mnie podwójna moralność. :evil:

Byłam i nadal jestem wdzięczna osobom,które mnie poparły i pomogły odpierać pseudozarzuty pana P.jednak nie mogę siedzieć cicho, gdy jedni (czyt. ja) mają odpuszczone, a inni (czyt. Nitka) są linczowani.

To tyle w temacie,dziękuję za uwagę

Fenix, daj spokój robaczku, nie o to tu chodzi.

Moje zdanie jest takie, że mam moralny obowiązek wytłumaczyć niewtajemniczonym o co chodzi. Skąd moje nerwy podniesione do potegi.

I nie chciałam błędnego wyciągania wniosku, ze się kogos bezpodstawnie czepiam.

I dla mnie nie jest ważne , kogo dotyczyłaby taka akcja - jeśli mnie przekona do swoich racji - stanę za nim murem.

znam też dziennik którego pisanie kontynuwano w innym wątku pod innym nickiem bo zaczęły go czytać osoby które potem robiły wyrzuty autorowi :roll:

są takie okoliczności,ze inaczej się nie da,inaczej nie można, ale wtedy taka osoba powinna zrezygnować z pisania na forum,by nie popełnić oszustwa :roll:

dla mnie bzdura :-?

ale chyba w tej kwestii dość jasno wyraziłamswoje zdanie :D

cześć Ania :D