malgos2 07.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Co Wy za glupoty tu opowiadacie? no nie mów ,że Ty z wstążką nie tańcowałaś Tancowalam... Ale bardziej z kablem od magnetofonu, ktory mi robil za "mikrofon", bo ja bardziej w piosenkarskie klimaty szlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 O psia krew, to Ty już drzwi i wylewki masz Dobrze Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja z szarfą (czytaj wszystkie moje wstażki połączone za pomocą węzłów gordyjskich) latałam tylko w mistrzostwa świata w gimnastyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 O psia krew, to Ty już drzwi i wylewki masz Dobrze Wam idzie i na ten rok to będzie tyle nikomu się doopy nie chce ruszyć, jak zimno. Piec ino muszę kupić, tylko jeszcze nie wiem jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 cześć Maleczka a ja z wstążkami nie tańczyłam czasu chyba nie miałam ....................................... z chłopakami po dachach chodziliśmy i znosilam wszystkie koty piwniczne do domu które tylko mi sie udało złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A widzialyscie, ze nas daggulka wywala won z Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A widzialyscie, ze nas daggulka wywala won z Forum? za kłapanie pyszczkiem? widziałam.... ale tej pani już nie będe tłumaczyć niczego... bo nie daj Bóg ją jeszcze oszukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A widzialyscie, ze nas daggulka wywala won z Forum? za kłapanie pyszczkiem? widziałam.... ale tej pani już nie będe tłumaczyć niczego... bo nie daj Bóg ją jeszcze oszukam ... CBA dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A widzialyscie, ze nas daggulka wywala won z Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A gdzie Daggulka nas tak wywala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No bez przesady że dosłownie . A ForumWalkiZbrojnej jest tu http://forum.muratordom.pl/likwidacja-dzialu-wykonawca-doskonaly-i-mniej,t170983.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A widzialyscie, ze nas daggulka wywala won z Forum? to już nawet przestaje być żałosne, to jest obrzydliwe http://forum.muratordom.pl/likwidacja-dzialu-wykonawca-doskonaly-i-mniej,t170983.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No bez przesady że dosłownie . A ForumWalkiZbrojnej jest tu http://forum.muratordom.pl/likwidacja-dzialu-wykonawca-doskonaly-i-mniej,t170983.htm już sama znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No bez przesady że dosłownie . Jeśli znasz cały kontekst sytuacji to bardzo dosłownie To,ze nie poleciały konkretne nicki, to chyba wyłącznie z powodu obawy o ewentualne zakrzyczenie. A teraz Wam powiem dlaczego mnie cała sytuacja tak bardzo wkurzyła i zniesmaczyla Kilka miesięcy temu zrobiłam to co Nitka, załozyłam nowy wątek pod nowym nickiem (z zerowym dorobkiem postów). Opisałam sytuacje z moimi partaczami, zamieściłam zdjęcia (część z dziennika), podałam nazwę firmy i nazwisko pełnomocnika właścicielki,który notabene był szefem ekipy. Poprosiłąm kilka osób o ocene tej fuszery,jeszcze kilka osób dowiedziało się o wątku drogą pantoflową (wiedząc ,że to mój wątek ,a nie jakiegoś st), masa osób wyraziła swoje zdanie, większość pojechała ostro po partaczach. I byli wśród nich ludzie, którzy dziś jadą po Nitce. Czyli jak ja opisałam akcje to było ok, jak zrobiła to Nitka,to już "oszustwo". poprostu wkur...ia mnie podwójna moralność. Byłam i nadal jestem wdzięczna osobom,które mnie poparły i pomogły odpierać pseudozarzuty pana P.jednak nie mogę siedzieć cicho, gdy jedni (czyt. ja) mają odpuszczone, a inni (czyt. Nitka) są linczowani. To tyle w temacie,dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dobra to ja się już w ogóle nie odzywam . Ide się pobiczować do kąta . p.s. przepraszam ale ja niechcący te nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Fenix, daj spokój robaczku, nie o to tu chodzi.Moje zdanie jest takie, że mam moralny obowiązek wytłumaczyć niewtajemniczonym o co chodzi. Skąd moje nerwy podniesione do potegi.I nie chciałam błędnego wyciągania wniosku, ze się kogos bezpodstawnie czepiam. I dla mnie nie jest ważne , kogo dotyczyłaby taka akcja - jeśli mnie przekona do swoich racji - stanę za nim murem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A widzialyscie, ze nas daggulka wywala won z Forum? bo Wy złe kobiety jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 znam też dziennik którego pisanie kontynuwano w innym wątku pod innym nickiem bo zaczęły go czytać osoby które potem robiły wyrzuty autorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 znam też dziennik którego pisanie kontynuwano w innym wątku pod innym nickiem bo zaczęły go czytać osoby które potem robiły wyrzuty autorowi są takie okoliczności,ze inaczej się nie da,inaczej nie można, ale wtedy taka osoba powinna zrezygnować z pisania na forum,by nie popełnić oszustwa dla mnie bzdura ale chyba w tej kwestii dość jasno wyraziłamswoje zdanie cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts