Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie na J :D

mówią zebym rury spalinowe zamontowała odwrotnie czyli węższymi elementami w dół

czyli odwrotnie niz na rysunku

http://www.jotul.com/FileArchive/Photos/PL%20parts_accessories/Fluepipes/Conn_set/Conn_set_1_pop.jpg

a dlaczego tak :o

nie kupiłam u nich rur i sugerując się opiswm chciałam podłączyć rurę fi 150 ale ona nie pasuje bo nie ma przejściówki (nr 1 z rys.)

a sprzedawca zamiast mi powiedzieć że muszę mieć przejściówke powiedział że mogę sobie te rury odwrotnie zamontować :-?

pomijam fakt ze kruciecwychodzący z kozy powinien być przygotowanyna zaistalowanie standardowej rury :evil:

nie na J :D

mówią zebym rury spalinowe zamontowała odwrotnie czyli węższymi elementami w dół

czyli odwrotnie niz na rysunku

http://www.jotul.com/FileArchive/Photos/PL%20parts_accessories/Fluepipes/Conn_set/Conn_set_1_pop.jpg

ania ja jak rozmawiałam ze zdunami to polecali montowanie na odwrót bo wtedy skropliny które płyną kominem spływają cały czas wewnątrz rury, nie próbując się wydostać na zewnątrz co podobno kończy się strasznym smrodem wędzarni.

nie wiem jak jest prawidłowo ale może ten drugi sposób nie jest taki niedopuszczalny jak by się mogło wydawać? :roll:

cześć dziewczynki :D

dla mnie montowanie czegoś odwrotnie jest już z założenia dziwne.

Nitka co Młodym dolega ?? jelitówka :roll:

nieee ...

zaczął się sezon grzewczy i mamy suche uporczywe kaszle :( nocka była straszna więc czekam na lekarza... B ma gorączkę, ale on na wiele rzeczy mi reaguje dużą temperaturą :( choć może i dobrze... przynajmniej wiem, że coś sie dzieje.

u nas zamkneli jedno przedszkole - epidemia jelitówki :roll:

Moje Młode też wysoko goraczkuje - 2 tyg. temu przećwiczył mnie niemiłosiernie z gorączką ponad 40 st :roll:

a na suche powietrze, kup nawilżacz, tylko nie jakiś paść co deszcz rozpyla, tylko jakiś ultradźwiekowy , a z oczyszczaczem i podgrzaniem wody to już ideał.