malgos2 09.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ahoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ahoj. o jakieś rozpizdówie pisałaś.. coś mnie ominęło tyż bym poczytała... zwłaszcza, ze Mlaka taka tajemnicza... gadaj zaraz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ahoj. o jakieś rozpizdówie pisałaś.. coś mnie ominęło tyż bym poczytała... zwłaszcza, ze Mlaka taka tajemnicza... gadaj zaraz !!! No co Ty! Przeciez my jestesmy lagodne jak baranki wszystkie. Wszelkie rozpizdowy sa nam obce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ... dobraaa... i tej wersji oficjalnej się bedziemy trzymać ... reszte dawaj na priva :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 W ogole nie wiem, o co Ci chodzi. Czyzbys chciala Duchowi doope obrabiac, bo jest na D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 W ogole nie wiem, o co Ci chodzi. Czyzbys chciala Duchowi doope obrabiac, bo jest na D? Duchowi ? a za co? herbatkę mi zrobił z rańca... po tym jak najpierw coś nadmuchał a potem spuścił i było juz miękko i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 W ogole nie wiem, o co Ci chodzi. Czyzbys chciala Duchowi doope obrabiac, bo jest na D? Duchowi ? a za co? herbatkę mi zrobił z rańca... po tym jak najpierw coś nadmuchał a potem spuścił i było juz miękko i dobrze Ty uwazaj, bo zazdrosna bede i dopiero rozpierdowe zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 W ogole nie wiem, o co Ci chodzi. Czyzbys chciala Duchowi doope obrabiac, bo jest na D? Duchowi ? a za co? herbatkę mi zrobił z rańca... po tym jak najpierw coś nadmuchał a potem spuścił i było juz miękko i dobrze Ty uwazaj, bo zazdrosna bede i dopiero rozpierdowe zrobie. aleosochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 W ogole nie wiem, o co Ci chodzi. Czyzbys chciala Duchowi doope obrabiac, bo jest na D? Duchowi ? a za co? herbatkę mi zrobił z rańca... po tym jak najpierw coś nadmuchał a potem spuścił i było juz miękko i dobrze Ty uwazaj, bo zazdrosna bede i dopiero rozpierdowe zrobie. aleosochodzi Jestemy wprawdzie jedna wielka rodzina, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 W ogole nie wiem, o co Ci chodzi. Czyzbys chciala Duchowi doope obrabiac, bo jest na D? Duchowi ? a za co? herbatkę mi zrobił z rańca... po tym jak najpierw coś nadmuchał a potem spuścił i było juz miękko i dobrze Ty uwazaj, bo zazdrosna bede i dopiero rozpierdowe zrobie. aleosochodzi Jestemy wprawdzie jedna wielka rodzina, ale bez przesady. zrozumiałam zacytuję Ci to w odpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ty, awatarek Ci zniknal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ... a bo on tak ma czasem jest a czasem nie... u mnie go nie ma cały czas... ale wiem że Wy go widziałyście... ale dolny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ... a bo on tak ma czasem jest a czasem nie... u mnie go nie ma cały czas... ale wiem że Wy go widziałyście... ale dolny jest? Dolny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 przestańcie już walić mi te privy i tak nic nie powiem skrzynka mi siada http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/Ss9hlWOsn1I/AAAAAAAADhc/-jHXqwX-M7k/s720/wiadomo%C5%9Bci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o maj gat :o powiem tylko że z pińcet jest moje ale do reszty się nie przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dobra, a teraz serio Małgoś wbij sobie do swojej blond główki, ze ja nic dla Cię nie zrobiłam Wusia,mogę jakiś namias na su..ę ? Nitka, jak to Duch dmuchał, było twarde,spuszczał, a potem miętkie......to powiem , że to chyba normalna kolej rzeczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale mozesz bez powodu u mnie sie zadekowac? Chociaz ja wiem swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kochana będę miała na uwadze , jak mnie przycisnie będę skamleć o beton narazie daleka droga do badań, jeszcze badanych nie mam idę czytać privy pojawię się za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Za jakis czas to juz moze byc calkiem do rzeczy mieszkanko, w sam raz do przechowywania ulubionych kolezanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/Ss9hlWOsn1I/AAAAAAAADhc/-jHXqwX-M7k/s720/wiadomo%C5%9Bci.jpg to na FM jest tyle ludzi!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts