Arnika 09.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam Malka widzę, że lepiej zapytanie o coś zapodać w komentach, a nie na priwa A ja podczytuję dziennik i niewiele się zmienia. A co jestem w pobliżu to Ciebie nie ma.... Pozdrawiam cieplutko Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo O wlasnie, przylaczam sie do zyczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 hej dziewczynki!! jak zwykle nie nadążam..więc tylko sie przywitam grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Arnika,przecież mówiłam - na budowie posucha, nie bywam tam, bo po co , chwilowo nic robić nie mogę (mała kontuzja ),może jak się trochę do kupy pozbieram, to choc porządek z drewnem zrobię i koparę do wywozu reszty gruzu zamówię. Ambitne plany ale cóż siły na zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. cicho to Ty bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. cicho to Ty bądź Wiem, wiem, slubny szpieguje. A niech zaluje, ze nie dotarl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. cicho to Ty bądź Wiem, wiem, slubny szpieguje. A niech zaluje, ze nie dotarl. eeeeeeeeeeeee, Jego takie rzeczy nie ruszają a co , niech załuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. cicho to Ty bądź Wiem, wiem, slubny szpieguje. A niech zaluje, ze nie dotarl. eeeeeeeeeeeee, Jego takie rzeczy nie ruszają a co , niech załuje A wiesz co P. powiedzial? Ze fajnie jest z nami, bo w tym towarzystwie nie chodzi o to kto kogo wyp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. cicho to Ty bądź Wiem, wiem, slubny szpieguje. A niech zaluje, ze nie dotarl. eeeeeeeeeeeee, Jego takie rzeczy nie ruszają a co , niech załuje A wiesz co P. powiedzial? Ze fajnie jest z nami, bo w tym towarzystwie nie chodzi o to kto kogo wyp... a nie chodzi zawiedziona się poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. cicho to Ty bądź Wiem, wiem, slubny szpieguje. A niech zaluje, ze nie dotarl. eeeeeeeeeeeee, Jego takie rzeczy nie ruszają a co , niech załuje A wiesz co P. powiedzial? Ze fajnie jest z nami, bo w tym towarzystwie nie chodzi o to kto kogo wyp... a nie chodzi zawiedziona się poczułam No wlasnie ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Królik, jakbyś se swój wątek strzlił to tam bym Ci napisała NAJLEPSZEGO Dziękuję serdecznie i buziaki przesyłam gorące Witam i pozdrawiam szanowne towarzystwo znalazł, znalazł No jakby nie było, pewna poufałość miedzy nami zaistniała więc buziaki odwzajemniam Pewna intymnosc rzeklabym nawet. Takie 2 ciche wody. cicho to Ty bądź Wiem, wiem, slubny szpieguje. A niech zaluje, ze nie dotarl. eeeeeeeeeeeee, Jego takie rzeczy nie ruszają a co , niech załuje A wiesz co P. powiedzial? Ze fajnie jest z nami, bo w tym towarzystwie nie chodzi o to kto kogo wyp... a nie chodzi zawiedziona się poczułam No wlasnie ja tez. guuuuupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale jaja byly przed chwila. P. idzie sobie Szewska, a tu jakis idiota jedzie samochodem i trabi na niego. Szewska, wylaczona z ruchu... No to on mu pokazal palec. A ten, ze policje zawola i ciagnie ci go za plecy. No ale P. byl z kompem, to nie chcial go uszkodzic i poszedl do Bunkra, a ten gosciu za nim. P. dzwoni do mnie, co ma zrobic, bo go ten maly nie chce z knajpy wypuscic, lapie go, no jaja... Ja mowie: zamow herbate i policz do 10... I slysze w tle jak tamten sie drze: policja Pana zlapie... P. dzwoni na policje i mowi: przyjedzcie tu, bo mnie jakis gosciu trzyma za bety i nie moge wyjsc... Przyjechali i popukali gosciowi w glowe. No co za jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no to P poznaje Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witamy w ojczyznie. To byla kara za szlajanie sie po miescie bez psa przewodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 ale P nie potrzebuje przewodnika z papryczek bez problemu doprowadzil nas do auta na sienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Hyvää huomenta Ja wiem że łatwiej jest iść na łatwizne i "cytuj" ale ostatnio jak nie można odrazu zjechać na dół strony i sie cofać do momentu którego nie czytałem jest to wielce upierdliwe przewijać od samej góry . Zimno i ciemno co nie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Heloł -wstaliscie już? http://up.webesteem.pl/free/mp-kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts