malka 15.10.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 widzicie, a mnie się marzył prosty klocek z półpiętrem o wystroju kostnicy ale albo to miejsce, albo taki dom, na chwilę obecną miejsce wygrało. a na plaży w Hiszpanii, to mnie same okiennice wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Tiaaaa, a mi się teraz marzy ultranowoczesna bryła wkomponowana w zbocze w Kotlinie Kłodzkiej, gdzieś w okolicach Lądka Zdroju, albo - jeszcze lepiej - w dolinie Dzikiej Orlicy, do której trzeba wjechać na górę, co samo w sobie jest boskie. Oczywiście co do samej bryły pewnie jeszcze mi się zmieni, bo to plan na ileśtamlat, ale miejsce chyba nie... Ostatnio na gazetowej bryle był zajebisty projekt. Absolutnie mnie rozwalił i gdybyśmy teraz zaczynali budowę to kto wie, czy nie próbowałbym delikatnie namówić pani barrankowej, chociaż akurat jego orientacja nie pasuje do naszej działki. Dlatego tylko wzdychnem eeechhh http://bryla.gazetadom.pl/bryla/1,85298,7116752,Dwubiegunowy_dom_jednorodzinny_N_House_S.html Ale - co ciekawe, w naszym zmieniłbym niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a idź Ty Baranku w cholerę....kurna,po coś to pokazał posikałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Pokazałem bo ten projekt mnie wkurza, denerwuje, irytuje i w ogóle. Tylko na naszą działkę się i tak nie zmieściłby. I niestety baaardzo mi się podoba. Taki masochizm. Po prostu. Dlatego teraz trzeba umoczyć dziup w winie i skończyć odcinek numer 10 seria 5 pewnego zrzędliwego dochtorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A nie, jeszcze trzeba z suczą wyjść.. To idziem. Tam jest ZIMNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jest zimno, pada snieg i w ogóle jest fujjjjjjjjj ja mam 4 odcinek serii 6,tego samego malkontenta do zobaczenia więc idę się wrzucić do wanny z gorącą wodą (wiem niezdrowe, ale lubię i się nie wyrzeknę) i do kina marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To cię gonimy z determinacją. Kocyk w reniferki, dziś carmenere (ale banał ) i do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.10.2009 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ciemno jeszcze to nie powiem że Bry. Z tą karmą to lekko przesadzili ... A ta chaupa to chyba dla byłych mieszkańców małego brata . Jak ktoś lubi jak na niego cały czas patrza jego sprawa . Tylko jedna rzecz mnie zastanawia , znając ten babski pęd do wieszania obrusów w oknach , hmmmm.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Bry-juz się jasno zrobiło Fenix - nie mam obrusów w oknach, mało,ja nawet firanek nie mam , mam natomiast wielki aweers, do trzymania czegokolwiek w oknach a domek mi się śnił dzisiejszej nocy, ze wskazaniemna tągigantyczną przeszkloną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To cię gonimy z determinacją. Kocyk w reniferki, dziś carmenere (ale banał ) i do kina ja tam lubię ten banał i malkontenta też. tylko wole oglądać w tv na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To cię gonimy z determinacją. Kocyk w reniferki, dziś carmenere (ale banał ) i do kina ja tam lubię ten banał i malkontenta też. tylko wole oglądać w tv na spokojnie. Generalnie my tesz lubimy... A malkontenta lecimy z netu (ale podłączonego do dużego telewizora, żeby było śmieszniej) bo przynajmniej można dwa odcinki za jednym zamachem. Bo telewizora jako takiego to my programowo nie oglądamy, chociaż oczywiście nam w kablu wcisnęli jakąś masę badziewia... Fenix, nie, to z wielkim bratem to jednak ma niewiele wspólnego. Widziałeś wielkiego brata krytego gontem? Tyle że ja bym to zamienił na naszą blachę. I NIE WIESZAM OBRUSÓW W OKNACH Zdecydowanie za wcześnie wstajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ja z konieczności ogladam dwa naraz bo często musze ogladac z nagrywarki bo pora akurat najgorsza mozliwa (kruszka usypia) i zazwyczaj sie nie zalapuje. ale wtedy mi sie przypadki plączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Fenix, nie, to z wielkim bratem to jednak ma niewiele wspólnego. Widziałeś wielkiego brata krytego gontem? Tyle że ja bym to zamienił na naszą blachę. Chodziło mi raczej o skłonności do ekhibicjonizmu. Zaakceptowałbym to tylko w jednej postaci - luster weneckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.10.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Fenix, nie, to z wielkim bratem to jednak ma niewiele wspólnego. Widziałeś wielkiego brata krytego gontem? Tyle że ja bym to zamienił na naszą blachę. Chodziło mi raczej o skłonności do ekhibicjonizmu. Zaakceptowałbym to tylko w jednej postaci - luster weneckich. A z tym to akurat nie miałbym problemów pod warunkiem, źe wszystko stałoby pośrodku hektarowej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 taki dom to tylko w szczerym polu i hektar to minimum od strony łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.10.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Tiaaaaa. Właśnie niedawno okazało się, że na zumi.pl zaktualizowali zdjęcia satelitarne. Jest nasz dom, dom sąsiadów, zdjęcia są z wiosny, a na podjeździe doskonale widać nasz samochód - musi byliśmy jak nas - niczego nie spodziewających się - fotorgafowali... Więc z tym hektarem przed łazienką to może być mało. Ale z drugiej strony... Niech się wstydzi ten co widzi, a efekt kąpieli w takim miejscu - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 idę zobaczyć w jakiej konfiguracji nas zummi złapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 łoooooooooooomatko, mój burdl na działce nawet z kosmosu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.10.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 niezłe, niezłe... Nie będę się opalał na golasa na lukarnie, nie będę, bo się potem człowiek na mapie znajdzie i co wtedy? Ani kawałka intymności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 niezłe, niezłe... Nie będę się opalał na golasa na lukarnie, nie będę, bo się potem człowiek na mapie znajdzie i co wtedy? Ani kawałka intymności wtedy da linka znajomym, a te ocenią czy lukarna.... ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts