e-Mandzia 03.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, ja chyba też muszę, bom się strasznie zaniedbała przez te budowe Jak już wiosna nastanie, to domu już nie dopracuję, w ogród pójdę i tam się zatracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, ja chyba też muszę, bom się strasznie zaniedbała przez te budowe Jak już wiosna nastanie, to domu już nie dopracuję, w ogród pójdę i tam się zatracę hehe i tam napewno o siebie zadbasz hheee przy budowie nie da się być pieknym nie stety też tak przez cąły rok byle jak wyglądałam bo niby jak na budowę w szpilkach pojechać no nie pasuje a przebierać się non stop to nie w moim stylu jak juz rano coś na siebie wkłądam to już do wieczora więc pory pory pory but wygodny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja już budowę zakończyłam, mieszkam , trochę jeszcze wykańczamy, urządzamy ... i dalej taka zaniedbana zero ćwiczeń, zero paznokci, noooo książkę wczoraj zaczęłam czytać, drugą przez półtora roku ale nadrobimy, nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, ja chyba też muszę, bom się strasznie zaniedbała przez te budowe Jak już wiosna nastanie, to domu już nie dopracuję, w ogród pójdę i tam się zatracę hehe i tam napewno o siebie zadbasz hheee przy budowie nie da się być pieknym nie stety też tak przez cąły rok byle jak wyglądałam bo niby jak na budowę w szpilkach pojechać no nie pasuje a przebierać się non stop to nie w moim stylu jak juz rano coś na siebie wkłądam to już do wieczora więc pory pory pory but wygodny:) ja tak mam od zawsze, nie tylko jak na budowę jadę w ogóle jakaś niekobieca kobieta ze mnie na szpilkach skręcam kostki, sukienke ostatnio dobrowolnie załozyłam do I komunii bobrze,że wąsów nie wyhodowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 bobrze,że wąsów nie wyhodowałam Gdyby nie maszynki męża i syna (15 lat ) ja bym miała do pasa (depilator, zaginął w niewyjaśnionych dotąd okolicznościach, jak zreasztą wiele innych rzeczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dzien dobry.... i ja tu trafiłam... zastanawiam się tylko dlaczego dopiero teraz no ale lepiej późno niż wcale, nie? Przeczytałam cały dziennik... no nie powiem - możemy sobie podać ręce dalej Ci potrzeba cen za ekspertyzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dzien dobry.... i ja tu trafiłam... zastanawiam się tylko dlaczego dopiero teraz no ale lepiej późno niż wcale, nie? Przeczytałam cały dziennik... no nie powiem - możemy sobie podać ręce dalej Ci potrzeba cen za ekspertyzy? Tez się cieszę,że do mnie trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Malka, ja tez nigdy w zyciu nie zalozylam szpilek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Malka, ja tez nigdy w zyciu nie zalozylam szpilek. Mądra dziewczynka ale wiesz co , dla mnie szpilki to już 2 cm obcasa takie co mają 10-12 cm to szczudła : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, ja chyba też muszę, bom się strasznie zaniedbała przez te budowe Jak już wiosna nastanie, to domu już nie dopracuję, w ogród pójdę i tam się zatracę hehe i tam napewno o siebie zadbasz hheee przy budowie nie da się być pieknym nie stety też tak przez cąły rok byle jak wyglądałam bo niby jak na budowę w szpilkach pojechać no nie pasuje a przebierać się non stop to nie w moim stylu jak juz rano coś na siebie wkłądam to już do wieczora więc pory pory pory but wygodny:) ja tak mam od zawsze, nie tylko jak na budowę jadę w ogóle jakaś niekobieca kobieta ze mnie na szpilkach skręcam kostki, sukienke ostatnio dobrowolnie załozyłam do I komunii bobrze,że wąsów nie wyhodowałam A mi tam budowlany kurz, cemant i wapno zsuży Czym więcej wybuduje tym piękniejszy Dziwne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, ja chyba też muszę, bom się strasznie zaniedbała przez te budowe Jak już wiosna nastanie, to domu już nie dopracuję, w ogród pójdę i tam się zatracę hehe i tam napewno o siebie zadbasz hheee przy budowie nie da się być pieknym nie stety też tak przez cąły rok byle jak wyglądałam bo niby jak na budowę w szpilkach pojechać no nie pasuje a przebierać się non stop to nie w moim stylu jak juz rano coś na siebie wkłądam to już do wieczora więc pory pory pory but wygodny:) ja tak mam od zawsze, nie tylko jak na budowę jadę w ogóle jakaś niekobieca kobieta ze mnie na szpilkach skręcam kostki, sukienke ostatnio dobrowolnie załozyłam do I komunii bobrze,że wąsów nie wyhodowałam A mi tam budowlany kurz, cemant i wapno zsuży Czym więcej wybuduje tym piękniejszy Dziwne co? to co byś był jeszcze pienkniejszy, przyjedż co do mnie wybudować może byc choćby garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kurcze, ja chyba też muszę, bom się strasznie zaniedbała przez te budowe Jak już wiosna nastanie, to domu już nie dopracuję, w ogród pójdę i tam się zatracę hehe i tam napewno o siebie zadbasz hheee przy budowie nie da się być pieknym nie stety też tak przez cąły rok byle jak wyglądałam bo niby jak na budowę w szpilkach pojechać no nie pasuje a przebierać się non stop to nie w moim stylu jak juz rano coś na siebie wkłądam to już do wieczora więc pory pory pory but wygodny:) ja tak mam od zawsze, nie tylko jak na budowę jadę w ogóle jakaś niekobieca kobieta ze mnie na szpilkach skręcam kostki, sukienke ostatnio dobrowolnie załozyłam do I komunii bobrze,że wąsów nie wyhodowałam A mi tam budowlany kurz, cemant i wapno zsuży Czym więcej wybuduje tym piękniejszy Dziwne co? to co byś był jeszcze pienkniejszy, przyjedż co do mnie wybudować może byc choćby garaż Może być garaż..... tylko powiem żonie, że na ryby wyjeżdźam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Może być garaż..... tylko powiem żonie, że na ryby wyjeżdźam Masz karte wędkarską ? Jeśli tak zabiore Cie na fajne zbiorniki - w nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Może być garaż..... tylko powiem żonie, że na ryby wyjeżdźam Masz karte wędkarską ? Jeśli tak zabiore Cie na fajne zbiorniki - w nagrodę Mam wszystkie obowiązujące karty i opłaty+kartę zdrowia Zbiorniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Może być garaż..... tylko powiem żonie, że na ryby wyjeżdźam Masz karte wędkarską ? Jeśli tak zabiore Cie na fajne zbiorniki - w nagrodę Mam wszystkie obowiązujące karty i opłaty+kartę zdrowia Zbiorniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Może być garaż..... tylko powiem żonie, że na ryby wyjeżdźam Masz karte wędkarską ? Jeśli tak zabiore Cie na fajne zbiorniki - w nagrodę Mam wszystkie obowiązujące karty i opłaty+kartę zdrowia Zbiorniki? no karta zdrowia niezbędna i książeczka szczepień zbiorniki - no takie sztuczne jeziora, wieki tamu zarybione ale ciągle w nich co nieco pływa (nie licząc puszek po piwku i sardynkach, oraz kilku sztuk zwłok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.03.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 pikniejszy bo ściaga koszulke latem i na jesień jak czekolada wygląda my po wczasach jesteśmy takie pikne a na budowie nie stety chyba nie pociagające chyba że taczki za soba hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cześć Malka ... pytałaś ... to odpowiadam .... ....luknąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ale co wylukałeś ? kurna, a ja żabocik szyję juz trzecią godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Masz tam jakas zabe do ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts