Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sprawdzić to chyba się nie da. Ja po prostu pamiętam poprzednie, które - po stanie budowy były z ubiegłych wakacji mniej więcej, a potem nagle pojawiły się nowe, które - także po stanie budowy i zieleni okolicznej - oceniłem na wiosnę tego roku. Trzeba być harcerzem :D (którym nie byłem, bo mnie z zuchów wywalili za złe zachowanie, ale czegoś się tam nauczyłem jednak :wink: )

Ale aż się zdziwiłem, bo na naszym terenie mozna zrobić maksymalne zbliżenie (widać, że miałem na dachu belki od bagażnika), a na niektórych terenach warszawy nie... Ale najbardziej mi sie podoba warszawska oczyszczalnia ścieków z lotu kosmity - wygląda jak amerykańska baza rakiet balistycznych...

Malka, dzięki za pomoc :p

juz mam prądzik, choc nie wiem na jak długo :roll:

nie zdążyłam odpisać, bo mi bateria padła :roll: :wink:

wprowadziłas mnie w dobry nastrój, zwłaszcza tym ludem :wink: :lol: :lol:

a ja robiłam w tym czasie rybkę przy świeczce i klnęłam :oops: pod nosem na tą pogodę.... :evil:

pomocy !!!

właśnie moja pralka zeszła śmiercią naturalną :(

powiedzcie co warto kupić.

Założenia - ma skutecznie prać , skutecznie wirować i nie może mieć milionpińcet programów, bo i tak korzystam z trzech podstawowych.

ja mam indesit WIL 105 i bardzo sobie chwalę :)

ma 13 programów z których 2 to sport, 4 to szybkie, a reszta to te pełne długie programy... moja ma do 1000 obrotów, ale mi to starcza :) żadnych bajerów więcej... bo dzięki temu się nie psuje - a przynajmniej ja mam taką teorię :) moja ma prawie 5 lat i póki co spisuje się znakomicie...

tylko na początku trzeba było ja porządnie ustawić, bo podczas wirowania potrafiła tańczyć po całej łazience :p