malka 17.10.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 no te 1000 obrotów , no nie wiem, nie wiem Barranek Ty kiedyś miałeś dobrą teorie o ilości obrotów w pralce - przypomnisz mi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja mam ochote na pralke BEKO, bo jest tania i ma fajna reklame z pieskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja mam ochote na pralke BEKO, bo jest tania i ma fajna reklame z pieskiem. a pieska masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja mam ochote na pralke BEKO, bo jest tania i ma fajna reklame z pieskiem. a pieska masz? Mam nadzieje, ze jak bede miala pralke to pieska tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 u mojej bratowej nawaliła lodówka BEKO, pisałam o tym u Magi77: u mojej bratowej padła lodówka Beko -2 tygodnie po zakupie. Przyjechał gościu z serwisu i wymienili agregat -po jego wymianie lodówka zamiast chłodzić -grzała , przyjechał znowu -"doładować" jakiegos płynu (freonu czy coś w tym stylu), i nic -nie chodzi, no i decyzja zapadła o wymianie -z tym, że to było miesiąc temu -i lodówki ani widu ani słychu bratowa codziennie wydzwania to do serwisu, to do Beko -i ją zwodzą: że jutro, że we wtorek itp -porażka! a ona ma dwoje małych dzieci i co teraz? w końcu po ponad 1,5 m-ca dostała tą lodówkę, ale swoją drogą serwis mają do d..., mam nadzieję, że nie będziesz miała okazji się o tym przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 a ja mam lodówkę Beko i dycha jeszcze po kilku latach, nie powiem, że jakaś rewelacja , ale chłodzi, czyli robi to do czego została stworzona. Bry Państwu ,padam en face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Cala Anglia ma sprzet beko, bo jest najtanszy... Mnie sie ta z pieskiem bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Cala Anglia ma sprzet beko, bo jest najtanszy... Mnie sie ta z pieskiem bardzo podoba. ale Ty wiesz, ze pieska nie ma "w pakiecie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Cala Anglia ma sprzet beko, bo jest najtanszy... Mnie sie ta z pieskiem bardzo podoba. ale Ty wiesz, ze pieska nie ma "w pakiecie"? No wlasnie z Rowenta kotka tez mi nie dali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Cala Anglia ma sprzet beko, bo jest najtanszy... Mnie sie ta z pieskiem bardzo podoba. ale Ty wiesz, ze pieska nie ma "w pakiecie"? No wlasnie z Rowenta kotka tez mi nie dali... a przy czym z Rowenty był kotek? bo ja czajnik ostatnio kupowałam i też żadnej zwierzyny w pudełku nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Cala Anglia ma sprzet beko, bo jest najtanszy... Mnie sie ta z pieskiem bardzo podoba. ale Ty wiesz, ze pieska nie ma "w pakiecie"? No wlasnie z Rowenta kotka tez mi nie dali... a przy czym z Rowenty był kotek? bo ja czajnik ostatnio kupowałam i też żadnej zwierzyny w pudełku nie było No z odkurzaczem mial byc... Tak reklamowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień dobry się z Państwem Jak ja zazdroszczę tym,którzy jeszcze śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a Ty co tak wczesnie na nogach robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No wlasnie. Pracujesz, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień dobry się z Państwem Jak ja zazdroszczę tym,którzy jeszcze śpią cześć malka mi mogłaś zazdrościc jakieś 20 minut potem wyrwał mnie ze snu głośny ryk młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dzień doberek Malka looknij na priva Małgoś... jak chcesz koniecznie coś z pieskiem - to proponuję papirer toaletowy Velvet - tam jest identyczny piesek http://www.superkoszyk.pl/data/gfx/icons/large/9/1/1619.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dzień doberek Malka looknij na priva Małgoś... jak chcesz koniecznie coś z pieskiem - to proponuję papirer toaletowy Velvet - tam jest identyczny piesek http://www.superkoszyk.pl/data/gfx/icons/large/9/1/1619.jpg Zawsze moge miec 2 pieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dzień doberek Malka looknij na priva Małgoś... jak chcesz koniecznie coś z pieskiem - to proponuję papirer toaletowy Velvet - tam jest identyczny piesek http://www.superkoszyk.pl/data/gfx/icons/large/9/1/1619.jpg Zawsze moge miec 2 pieski. ale jak kupisz papier to Ci dużo kasy na wino zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cala Anglia ma sprzet beko, bo jest najtanszy... Mnie sie ta z pieskiem bardzo podoba. ale Ty wiesz, ze pieska nie ma "w pakiecie"? No wlasnie z Rowenta kotka tez mi nie dali... a przy czym z Rowenty był kotek? bo ja czajnik ostatnio kupowałam i też żadnej zwierzyny w pudełku nie było No z odkurzaczem mial byc... Tak reklamowali... to jak kiedyś miały być kulki w pampersach i co ściema nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Telewizja klamie znaczy sie. Nitu, pomysle, pomysle... I tak na pralke mnie teraz nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts