Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to było napisane 05.10...

Plan minimum na najbliższe 2 tygodnie -

-uprzątnąć resztę desek szalunkowych

-wyciąć wiśnie

-zamówić koparkę i wywrotę,do wywozu reszty gruzu

-poukładać drewno w drewutni

no i co z tego udało Ci się zrobić Siostrzyczko?

PS. wiem, że już o tym pisałem ....ale w myślniku drugim zawsze czytam ...wyciąć świnie

:D

ha ha ha świnia stoi jak stała :lol: :lol: :lol:

nic nie zrobiłam,kompletnie nic,śniegiem było wszystko zasypane :roll: wczorajsza temperatura i dzisiejsze słoneczko roztopiło śniegi, od jutra biorę się za pracę.

choć nie ukrywam,miniony tydzień dał mi w doopę :( mam nadzieję, że się pozbieram do kupy

ja nie wiem, jak Wy to nienadrabianie robicie :lol: :lol: :lol:

chyba by mnie poskręcało, gdybym w połowie rozmowy miała się wstrzelić i nie wiedziała o co chodzi :oops: :oops:

Znaczy sie mam sie nie odzywac? :(

nie znaczy, ze ja ciekawska jestem :oops:

ja nie wiem, jak Wy to nienadrabianie robicie :lol: :lol: :lol:

chyba by mnie poskręcało, gdybym w połowie rozmowy miała się wstrzelić i nie wiedziała o co chodzi :oops: :oops:

Znaczy sie mam sie nie odzywac? :(

nie znaczy, ze ja ciekawska jestem :oops:

Ja czytam ile moge, ale wszystkiego nie jestem w stanie, sorry... :roll:

to ja zupelnie jak kachna ale doczytałam że w zeszłym tygodniu zdechła Ci pralka i nie zrobiłaś nic ze świnią 8) więc jestem w miarę w temacie

co do pralki lubie duże rozmiary teraz mam 6kg a następna napewno będzie 8kg obecnie whirpool (zależało mi by pińcet drugi program to było pranie ręczne bo nie lubię robić tego osobiście :roll: )

(zależało mi by pińcet drugi program to było pranie ręczne bo nie lubię robić tego osobiście :roll: )

No moja electrolux też ma "pranie ręczne", a oprócz tego jeszcze "delikatne" , "wełna", szybki -30 minutowy i jeszcze kilka innych a ja najczęściej używam bawełna -bo nadaje sie i do pościeli i ręczników, jak i do ciuchów :wink:

pralka chwilowo zreanimowana, choć tłucze się jak jasna franca :evil:

Musimy coś kupić i to szybko. Pewnie wejdę do jakiegoś nie dla idiotów,odliczędo pięciu i nakogowypadnienategobęc :lol:

a potrzebuję program szybki, do bawełny i megagorący długi do poscieli i ręczników.

Tyle, takam niewymagająca :p

no te 1000 obrotów , no nie wiem, nie wiem :lol: :lol:

Barranek Ty kiedyś miałeś dobrą teorie o ilości obrotów w pralce - przypomnisz mi ?

Jestem!

Nooo wiesz, my to przy 1400 :oops: :oops:

A na końcu to mówi cichutko "ping", a nie krzyczy :wink:

Ale to rozwydrzony czarny siemens, jedyny taki murzyn wśród pralek. Alesz on się kręci... I w ogóle nie harcuje po łazience, nic a nic. I ma mnóstwo różnych programów z których nie ma musu korzystać, a pani Barrankowa to jest za przeproszeniem zakochana w takim co się nazywa Super 15 czy jakoś tak, i załatwia większość tematów w quadrans...

Dzień dobry