efilo 19.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja mam Ariston. To moja druga. Jestem zadowolona. Uzywam tylko jednego programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja wcześnie ja wstaję codziennie przed 7 (Młode na 8.20 zawożę do przedszkola), tylko nie zawsze tak cholernie niewyspana jak dziś, więc nie zalę się codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja bym sie zalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja też bym się żaliła na miejscu małgoś. ale na swoim się nie żalę - udało mi się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 I znowu beda mnie od bezdzietnych wyzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to było napisane 05.10... Plan minimum na najbliższe 2 tygodnie - -uprzątnąć resztę desek szalunkowych -wyciąć wiśnie -zamówić koparkę i wywrotę,do wywozu reszty gruzu -poukładać drewno w drewutni no i co z tego udało Ci się zrobić Siostrzyczko? PS. wiem, że już o tym pisałem ....ale w myślniku drugim zawsze czytam ...wyciąć świnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ha ha ha świnia stoi jak stała nic nie zrobiłam,kompletnie nic,śniegiem było wszystko zasypane wczorajsza temperatura i dzisiejsze słoneczko roztopiło śniegi, od jutra biorę się za pracę. choć nie ukrywam,miniony tydzień dał mi w doopę mam nadzieję, że się pozbieram do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Az tak? Bo wiesz, ja nawet nie probowalam nadrabiac zeszlego tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja nie wiem, jak Wy to nienadrabianie robicie chyba by mnie poskręcało, gdybym w połowie rozmowy miała się wstrzelić i nie wiedziała o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja nie wiem, jak Wy to nienadrabianie robicie chyba by mnie poskręcało, gdybym w połowie rozmowy miała się wstrzelić i nie wiedziała o co chodzi Znaczy sie mam sie nie odzywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja nie wiem, jak Wy to nienadrabianie robicie chyba by mnie poskręcało, gdybym w połowie rozmowy miała się wstrzelić i nie wiedziała o co chodzi Znaczy sie mam sie nie odzywac? nie znaczy, ze ja ciekawska jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja nie wiem, jak Wy to nienadrabianie robicie chyba by mnie poskręcało, gdybym w połowie rozmowy miała się wstrzelić i nie wiedziała o co chodzi Znaczy sie mam sie nie odzywac? nie znaczy, ze ja ciekawska jestem Ja czytam ile moge, ale wszystkiego nie jestem w stanie, sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja już w ogóle sie nie powinnam odzywać, bom totalnie nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to ja zupelnie jak kachna ale doczytałam że w zeszłym tygodniu zdechła Ci pralka i nie zrobiłaś nic ze świnią więc jestem w miarę w temacie co do pralki lubie duże rozmiary teraz mam 6kg a następna napewno będzie 8kg obecnie whirpool (zależało mi by pińcet drugi program to było pranie ręczne bo nie lubię robić tego osobiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 (zależało mi by pińcet drugi program to było pranie ręczne bo nie lubię robić tego osobiście ) No moja electrolux też ma "pranie ręczne", a oprócz tego jeszcze "delikatne" , "wełna", szybki -30 minutowy i jeszcze kilka innych a ja najczęściej używam bawełna -bo nadaje sie i do pościeli i ręczników, jak i do ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja używam najczęściej 60 min programu do ciuchow i 30min do dywaników i psich ręczników a bawełnianego 2 godz. tylko do pościeli i ręczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 pralka chwilowo zreanimowana, choć tłucze się jak jasna franca Musimy coś kupić i to szybko. Pewnie wejdę do jakiegoś nie dla idiotów,odliczędo pięciu i nakogowypadnienategobęc a potrzebuję program szybki, do bawełny i megagorący długi do poscieli i ręczników. Tyle, takam niewymagająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no te 1000 obrotów , no nie wiem, nie wiem Barranek Ty kiedyś miałeś dobrą teorie o ilości obrotów w pralce - przypomnisz mi ? Jestem! Nooo wiesz, my to przy 1400 A na końcu to mówi cichutko "ping", a nie krzyczy Ale to rozwydrzony czarny siemens, jedyny taki murzyn wśród pralek. Alesz on się kręci... I w ogóle nie harcuje po łazience, nic a nic. I ma mnóstwo różnych programów z których nie ma musu korzystać, a pani Barrankowa to jest za przeproszeniem zakochana w takim co się nazywa Super 15 czy jakoś tak, i załatwia większość tematów w quadrans... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to ja idę zobaczyć tego, co w kwadrans wszystko załatwia, choć nie wiem czy taki czas mnie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 to ja idę zobaczyć tego, co w kwadrans wszystko załatwia, choć nie wiem czy taki czas mnie satysfakcjonuje Za długo? . W sumie, jak casu mało, to liczy się każda zaoszczędzona minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts