malka 20.10.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 tym razem już pan P odwrotu nie miał, nie wiem czy został doprowadzony, czy inne środki prawne zostały uzyte, ale cel został osiagnięty. Ponad 4 godziny z czego prawie trzy z nim w jednym pokoju , a ja głupia zastanawiem się co mnie tak cały czas mdli Pan P, jak pan P, nic nowego, sypał mąndrościami z rękawa, tak ,że opieprz od prokuratora oberwałam, że to nie miejsce na śmiechy ale no powstrzymać się nie mogłam Z lepszych kawałków: Jesteśmy oszustami bo nie zapłaciliśmy całej kwoty z umowy, kij z tym, ze umowa była wykonana w połowiei jeszcze z wadami Nie chcieliśmy przyjąć od niego kary umownej , on oczywiście chciał ją zapłacić Jeden z pracowników był na okresie próbnym, więc nie musiał mieć umowy o pracę (ZUS i US, jua pieją z zachwytu ) tak jak z faktury z 19 % vatem No i oczywiście pan P przyjechał na budowę ze swoimi narzedziami kielnia,paca, poziomica - fuuul wypas oj mogła bym tak do jutra, ale szkoda miły wieczór marnowaćna tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No ale co w końcu? Bo cytaty smaczne, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wlasnie. Wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a nic my cały czas w Polsce jesteśmy no przecież teraz prokurator ma 6 tygodni na przemyślenie sprawy, albo umoży, albo wniesie oskarżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A juz raz sie odwolywalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a co tylko raz mozna ?? ja mam czas mnie się nie spieszy ale jeszcze mam hita On komuś dom buduje P, nie prokurator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a co tylko raz mozna ?? ja mam czas mnie się nie spieszy ale jeszcze mam hita On komuś dom buduje P, nie prokurator ja bym wynajęła detektywa w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a co tylko raz mozna ?? ja mam czas mnie się nie spieszy ale jeszcze mam hita On komuś dom buduje P, nie prokurator ja bym wynajęła detektywa w tej kwestii... Rasia,to masz myślenie jak mój slubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 o rety, rety... i to Polska właśnie.... ale mam nadzieje, że dobry finał to tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A potem droga redakcja pisze, że trzeba grzecznie, miło, bo można komuś krzywdę zrobić i temu komuś będzie źle i przykro... Nóż się w kieszeni gotuje. A jak sąd robi jak widać i wszyscy mają to w de... to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale wiecie co wkurwia najbardziej, ze siedzi sobie taki cwaniaczek,łga bez mrugnięcia okiem , miesza się w zeznaniach, a potem nazywa innych oszustami ale kiedyś ruszało mnie to na maxa,dziś już prawie spłynęło jak po kaczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 KWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 muuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I widzisz ile złej energii zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale wiecie co wkurwia najbardziej, ze siedzi sobie taki cwaniaczek,łga bez mrugnięcia okiem , miesza się w zeznaniach, a potem nazywa innych oszustami ale kiedyś ruszało mnie to na maxa,dziś już prawie spłynęło jak po kaczce ooo to znam z autopsji.... a jak kupujesz to "pani Kasiu będzie dobrze" a jak zgłaszasz kolejne fuszery to ci powiedzą, że "się pani czepia" koniec cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 U mnie było "pani się estetyki czepia " Barranku, zła energia.....nie wiesz sama siebie zaskoczyłam, spokój , opanowanie (no moze poza tym wspomnianym parsknięciem śmiechem ), no fuulprofesjinalizm,jakbym codziennie zeznawała choć zaliczyłam wpadkę i nie bardzo wiem jak to odkrecić czeka mnie kolejna wizyta u prokuratora, albo za fałszywe zeznania mnie przymkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Malka, ta nasza pani... wiesz... ona ma detektywow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 To zrobimy społeczną akcję "UWOLNIĆ MALKĘ", nie przejmuj się. A co nabroiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I rzuć okiem na mejla i prześlij do małgoś, bo gdzieś mi się jej adres zawieruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I rzuć okiem na mejla i prześlij do małgoś, bo gdzieś mi się jej adres zawieruszył No wlasnie, wlasnie. Ja tez nie moge znalezc Twojego adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts