Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

tym razem już pan P odwrotu nie miał, nie wiem czy został doprowadzony, czy inne środki prawne zostały uzyte, ale cel został osiagnięty.

Ponad 4 godziny :roll: :roll: z czego prawie trzy z nim w jednym pokoju , a ja głupia zastanawiem się co mnie tak cały czas mdli 8)

Pan P, jak pan P, nic nowego, sypał mąndrościami z rękawa, tak ,że opieprz od prokuratora oberwałam, że to nie miejsce na śmiechy :oops: ale no powstrzymać się nie mogłam :lol: :lol: :lol:

Z lepszych kawałków:

Jesteśmy oszustami bo nie zapłaciliśmy całej kwoty z umowy, kij z tym, ze umowa była wykonana w połowiei jeszcze z wadami

Nie chcieliśmy przyjąć od niego kary umownej , on oczywiście chciał ją zapłacić

Jeden z pracowników był na okresie próbnym, więc nie musiał mieć umowy o pracę (ZUS i US, jua pieją z zachwytu :wink: ) tak jak z faktury z 19 % vatem

No i oczywiście pan P przyjechał na budowę ze swoimi narzedziami :roll: kielnia,paca, poziomica - fuuul wypas :roll:

oj mogła bym tak do jutra, ale szkoda miły wieczór marnowaćna tego pana

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a co tylko raz mozna ?? :wink:

ja mam czas mnie się nie spieszy :lol: :lol:

ale jeszcze mam hita

On komuś dom buduje :o :o :o

P, nie prokurator

:lol: :lol: :lol: ja bym wynajęła detektywa w tej kwestii... :roll: :wink: :lol: :lol:

Rasia,to masz myślenie jak mój slubny :lol:

ale wiecie co wkurwia najbardziej, ze siedzi sobie taki cwaniaczek,łga bez mrugnięcia okiem , miesza się w zeznaniach, a potem nazywa innych oszustami :-?

ale kiedyś ruszało mnie to na maxa,dziś już prawie spłynęło jak po kaczce

ale wiecie co wkurwia najbardziej, ze siedzi sobie taki cwaniaczek,łga bez mrugnięcia okiem , miesza się w zeznaniach, a potem nazywa innych oszustami :-?

ale kiedyś ruszało mnie to na maxa,dziś już prawie spłynęło jak po kaczce

ooo to znam z autopsji....

a jak kupujesz to "pani Kasiu będzie dobrze" a jak zgłaszasz kolejne fuszery to ci powiedzą, że "się pani czepia" koniec cytatu.

U mnie było "pani się estetyki czepia " :roll:

Barranku, zła energia.....nie wiesz sama siebie zaskoczyłam, spokój , opanowanie (no moze poza tym wspomnianym parsknięciem śmiechem :oops: ), no fuulprofesjinalizm,jakbym codziennie zeznawała :wink:

choć zaliczyłam wpadkę i nie bardzo wiem jak to odkrecić :roll: czeka mnie kolejna wizyta u prokuratora, albo za fałszywe zeznania mnie przymkną :wink: