malka 20.10.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Małgoś, ja zrobiłam co mogłam, będę tamten wątek ciągnąć by nie schodził z pierwszego miejsca w googlach, ale nie będę inwestować w detektywów, by ostrzedz innych. I jeszcze jedno, na kilku forach juz zalinkowano do muratora, jak ktoś wykaże odrobinę chęci to znajdzie. Barranku,pozajączkowało mi się jedno zdarzenie, musze to odkręcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Małgoś - posłałam cudne sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja Ci mowie to gdyby Tobie bylo potrzebne, a nie innym... Aaaaa z tymi falszywymi zeznaniami to mnie nie rozsmieszaj nawet... Mozesz chyba sprostowac zeznania, natomiast nie znam jeszcze nikogo kto by za falszywe odpowiadal, nawet mimo doniesien w tej sprawie do prokuratury. Takie rzeczy to tylko w Marii Annie Wesolowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja znam, i nawet ma wyrok w zawiasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja znam, i nawet ma wyrok w zawiasach Taaa, musialo o morderstwo chodzic albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 tzw. malwersacje finansowe,na szaloną kwotę 30 tyś złotych chcesz kogoś uczapić, da radę, a mój prokuratorek właśnie na takiego wygląda choć się nie zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Eeee, wyluzuj. Mozesz sprostowac zeznania. Kumpel P. mowi zawsze, ze zeby byc prokuratorem trzeba miec pogarde dla zycia ludzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no to KWA, będę prostować a kolega P.to madry człowiek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Oj tak, kolega jest niezly. Bezcenne zrodlo informacji na temat wszystkiego i wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to mam do niego kilka pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Małgoś, ja zrobiłam co mogłam, będę tamten wątek ciągnąć by nie schodził z pierwszego miejsca w googlach ooo ja się muszę o to samo postarać.... wciąż w wolnych chilach stukam materiał na stronkę... mam juz ok 50 stron w wordzie a to dopiero gdzies 1/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to mam do niego kilka pytan Sluchaj, kiedys poznalam go z moja mama, a on wczesniej uslyszal gdzies nazwe firmy, w ktorej wtedy pracowala i wiedzial dokladnie wszystko na jej temat, gdzie hala, co produkuja, kim jest wlasciciel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nitka, sprężaj się , bo ja bym juz poczytała Małgoś, to ja tym bardziej chcę z nim pogadać notatki przegrzebuję, nie daje mi spokoju nazwa pewnej jesnostki zaburzeń osobowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ooooooo to czytaj na głos.. może i coś na Małgoś i na mnie się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ... nie daje mi spokoju nazwa pewnej jesnostki zaburzeń osobowości jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to jest jakas neuroza z burdelem w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Borderline Personality Disorder (BPD)Czyli... Emocjonalnie Niestabilne Zaburzenie Osobowości "Zagubienie w lustrzanym odbiciu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kochany ale właśnie znalazłam mało to było borderline z kompensacją ufffffffffff, jak ja nie lubię mieś coś "na końcu języka" tylko kto teraz posprzata ten sajgon , który zrobiłam w notatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A jak sie nazywa to, o co podejrzewamy kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A jak sie nazywa to, o co podejrzewamy kogos? podejrzliwość .... UWAGA!!! .... może być oznaką choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts