Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pojechalam do prokuratury złożyć sprostowanie i co ?? i chuj :evil:

ustnie nie przyjmie, mam napisać pismo, prokurator przemyśli sprawę i skontaktuje się ze mną , wtedy przyjadę i powiem co mam do powiedzenia.

Przecież kurwicy w czystej postaci można dostać :evil: :evil: :evil:

pojechalam do prokuratury złożyć sprostowanie i co ?? i chuj :evil:

ustnie nie przyjmie, mam napisać pismo, prokurator przemyśli sprawę i skontaktuje się ze mną , wtedy przyjadę i powiem co mam do powiedzenia.

Przecież kurwicy w czystej postaci można dostać :evil: :evil: :evil:

Bo sie za bardzo przejmujesz, i tak by do tego nie doszli, ze cos sie nie zgadza. Tacy bystrzy sa... Gdybys zobaczyla ilosc bledow ortograficznych w zeznaniach mojej mamy kiedys tam w jednej ze spraw, to bys padla trupem. :-?

Witaj Malka. A po co Ty do tej prokuratury biegasz?

Nitu pogoda u nas jak malowana 8) Tylko proszę o więcej takich dni słonecznych, to i ja będę mieć w przyszłym tygodniu wiechę :wink:

A parkiety widziałam... b. ładne są, podoba mi się jesion... ale czy przy podłogówce mógłby być?

... słuchaj... to Ty pytałaś o to u Nefci?

bo ja i Nefcia pytałyśmy o to Duchatego i on mówi: yes, yes, yes... :)

poczytaj tutaj na foru watki o drewnie i podłgówce... tam Duch pisze co i jak :)

a po szczegóły uderz do niego na priva... tylko dużo miej cierpliwości bo on zarobiony powyżej kapelusza jest :)

... słuchaj... to Ty pytałaś o to u Nefci?

bo ja i Nefcia pytałyśmy o to Duchatego i on mówi: yes, yes, yes... :)

poczytaj tutaj na foru watki o drewnie i podłgówce... tam Duch pisze co i jak :)

a po szczegóły uderz do niego na priva... tylko dużo miej cierpliwości bo on zarobiony powyżej kapelusza jest :)

Właśnie piszę o tym z Neferką u niej w komentach.

Już nie mam oczu wyczytywać na forum... Jeszcze mam dzieci i bajzel, i budowę na mojej głowie... Zresztą Wszystkie to znamy... , a resztę czasu spędzam przy kompie czytając i dopytując i dokształcając się :roll: niestety ze szkodą dla rodzinki...

ale ja jestem w swoim żywiole, mnie to budowanie sie bardzo podoba, i na razie mam to com chciała.