malka 20.10.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A jak sie nazywa to, o co podejrzewamy kogos? Małgoś to jakiś ogonek narcyzmu, ale nie każ mi znów ryja w kartki wciskać , plisssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzien dobry i co Malka teraz musisz czekac te 6 tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A co? Prokuratura ma czas... Po mojej sprawie z sasiadem mieli zdecydowac osobnym postanowieniem o dowodach rzeczowych i do dzisiaj nie zadecydowali, a minelo juz chyba z 8 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 pojechalam do prokuratury złożyć sprostowanie i co ?? i chuj ustnie nie przyjmie, mam napisać pismo, prokurator przemyśli sprawę i skontaktuje się ze mną , wtedy przyjadę i powiem co mam do powiedzenia. Przecież kurwicy w czystej postaci można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 pojechalam do prokuratury złożyć sprostowanie i co ?? i chuj ustnie nie przyjmie, mam napisać pismo, prokurator przemyśli sprawę i skontaktuje się ze mną , wtedy przyjadę i powiem co mam do powiedzenia. Przecież kurwicy w czystej postaci można dostać Bo sie za bardzo przejmujesz, i tak by do tego nie doszli, ze cos sie nie zgadza. Tacy bystrzy sa... Gdybys zobaczyla ilosc bledow ortograficznych w zeznaniach mojej mamy kiedys tam w jednej ze spraw, to bys padla trupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Małgoś, to nie ważne czy wyjdzie czy nie, tę część sprawy pewnie i tak umożą, bo to moje słowa, przeciw jego słowom, nic więcej, ale ja chcę być ok w stosunku do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no a to jest bardzo ważne witanko Malka i goście pogoda do bani, nie? aż się nic nie chce.... a ja zróciłam właśnie od Nefci.. i widziałam się z Duchem... ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witaj Malka. A po co Ty do tej prokuratury biegasz? Nitu pogoda u nas jak malowana Tylko proszę o więcej takich dni słonecznych, to i ja będę mieć w przyszłym tygodniu wiechę A parkiety widziałam... b. ładne są, podoba mi się jesion... ale czy przy podłogówce mógłby być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ... słuchaj... to Ty pytałaś o to u Nefci? bo ja i Nefcia pytałyśmy o to Duchatego i on mówi: yes, yes, yes... poczytaj tutaj na foru watki o drewnie i podłgówce... tam Duch pisze co i jak a po szczegóły uderz do niego na priva... tylko dużo miej cierpliwości bo on zarobiony powyżej kapelusza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Malkaaaaaaaaa, mialas mi cos wczoraj od baranka wyslac i gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cze Arnika cze Nitka Małgoś wysłałam,dwa razy...poszkukaj,znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cze Arnika cze Nitka Małgoś wysłałam,dwa razy...poszkukaj,znajdziesz Teraz dopiero dostalam, ale bez zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ... słuchaj... to Ty pytałaś o to u Nefci? bo ja i Nefcia pytałyśmy o to Duchatego i on mówi: yes, yes, yes... poczytaj tutaj na foru watki o drewnie i podłgówce... tam Duch pisze co i jak a po szczegóły uderz do niego na priva... tylko dużo miej cierpliwości bo on zarobiony powyżej kapelusza jest Właśnie piszę o tym z Neferką u niej w komentach. Już nie mam oczu wyczytywać na forum... Jeszcze mam dzieci i bajzel, i budowę na mojej głowie... Zresztą Wszystkie to znamy... , a resztę czasu spędzam przy kompie czytając i dopytując i dokształcając się niestety ze szkodą dla rodzinki... ale ja jestem w swoim żywiole, mnie to budowanie sie bardzo podoba, i na razie mam to com chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cze Arnika cze Nitka Małgoś wysłałam,dwa razy...poszkukaj,znajdziesz Witaj...kope lat.... Jak miło się spotkać na forum on line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Małgoś, do Barranka wal, ja nie wiem co się dzieje ,a bez fot to bez sensu jest Arnika, a miło mi również jestem chwilowo ,bo chyba czas iść zjeść jakieś śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cze Arnika cze Nitka Małgoś wysłałam,dwa razy...poszkukaj,znajdziesz Teraz dopiero dostalam, ale bez zdjec. Taczki wycięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cze Arnika cze Nitka Małgoś wysłałam,dwa razy...poszkukaj,znajdziesz Teraz dopiero dostalam, ale bez zdjec. Taczki wycięło? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To jusz ci puściłem besspośrednio czekuzynkazdaleka A jak jest z słowej na ch? Indeksują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Mam. Piekneeee. To tylko zlosliwce jakies wyszukuja, samo sie nic nie robi chyba. Kiedys kazda dupa sie automatycznie zamieniala w pupe, ale ponury zniosl cenzure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie nie cenzurują, ale to się chyba skończy niebawem, bo ostatnio mocno nadużywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts