barranki2 21.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie nie cenzurują, ale to się chyba skończy niebawem, bo ostatnio mocno nadużywam Czyli to ty jesteś pijaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie nie cenzurują, ale to się chyba skończy niebawem, bo ostatnio mocno nadużywam Czyli to ty jesteś pijaczka z grzeczności nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie napewno pijaczką nazwać nie można .. jeśli już to może bardziej nimfomanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie napewno pijaczką nazwać nie można .. jeśli już to może bardziej nimfomanką No taaak, pewne czynności lepiej wykonywać na trzeźwo (na przykład pilotowanie helikopterów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie napewno pijaczką nazwać nie można .. jeśli już to może bardziej nimfomanką o to , to...tak to się nazywało, to ta jednostka, której Nitka szukała na określenie Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie napewno pijaczką nazwać nie można .. jeśli już to może bardziej nimfomanką No taaak, pewne czynności lepiej wykonywać na trzeźwo (na przykład pilotowanie helikopterów ) Odrzutowcow w zasadzie tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Taaaak dziewczynki... I jak by nie gadać, to zawsze się zboczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie napewno pijaczką nazwać nie można .. jeśli już to może bardziej nimfomanką o to , to...tak to się nazywało, to ta jednostka, której Nitka szukała na określenie Małgoś Malgos też no i o Nelli słyszałam, że ma ten problem... chyba jakąśzbiorową kuracje trzeba zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wy to nazywacie problemem? Hmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie napewno pijaczką nazwać nie można .. jeśli już to może bardziej nimfomanką o to , to...tak to się nazywało, to ta jednostka, której Nitka szukała na określenie Małgoś Malgos też no i o Nelli słyszałam, że ma ten problem... chyba jakąśzbiorową kuracje trzeba zastosować a po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no mnie napewno pijaczką nazwać nie można .. jeśli już to może bardziej nimfomanką o to , to...tak to się nazywało, to ta jednostka, której Nitka szukała na określenie Małgoś Malgos też no i o Nelli słyszałam, że ma ten problem... chyba jakąśzbiorową kuracje trzeba zastosować a po co Ja nimfomanka? Ja??? Po 8 miesiecach przerwy musialabym w Kobierzynie juz siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja nimfomanka? Ja??? Po 8 miesiecach przerwy musialabym w Kobierzynie juz siedziec. a co tam jest? odwyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja nimfomanka? Ja??? Po 8 miesiecach przerwy musialabym w Kobierzynie juz siedziec. a co tam jest? odwyk? Miedzy innymi. Jak w kazdym psychiatryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To takie nasze Tworki czy Drewnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja nimfomanka? Ja??? Po 8 miesiecach przerwy musialabym w Kobierzynie juz siedziec. a co tam jest? odwyk? Miedzy innymi. Jak w kazdym psychiatryku. e, to się nie wybieram... pewnie przy menopauzie samo mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 u nas się mówi, ze "wyląduje w Rybniku" znam takich co to na codzzień tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No to pieknie. Teraz juz rozumiem, dlaczego Duchowi tam tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No to pieknie. Teraz juz rozumiem, dlaczego Duchowi tam tak dobrze. a może On tam dorabia jako terapeuta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No to pieknie. Teraz juz rozumiem, dlaczego Duchowi tam tak dobrze. a może On tam dorabia jako terapeuta ? Taaaa, raczej alkohol na oddzial przemyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No to pieknie. Teraz juz rozumiem, dlaczego Duchowi tam tak dobrze. a może On tam dorabia jako terapeuta ? Taaaa, raczej alkohol na oddzial przemyca. Nie, okłada pacjentów deseczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts