frosch 03.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Masz tam jakas zabe do ubrania? moze dla mnie szyje do nowego avatarka sie wystroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Masz tam jakas zabe do ubrania? taaaaaaa, małe kudłate będzie księciuniem w przedstawieniu, tylko ni chchu żabotów nie sprzedają trza było dziergać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Masz tam jakas zabe do ubrania? moze dla mnie szyje do nowego avatarka sie wystroje Froscha - po przedstawieniu może być Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 malka ja mam albo źle ustawiony monitor albo jestem ślepa już totalnie wiesz, że dopiero przed sekundą zauważyłam ludzi w Twoim awatarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 malka ja mam albo źle ustawiony monitor albo jestem ślepa już totalnie wiesz, że dopiero przed sekundą zauważyłam ludzi w Twoim awatarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 malka ja mam albo źle ustawiony monitor albo jestem ślepa już totalnie wiesz, że dopiero przed sekundą zauważyłam ludzi w Twoim awatarku? dopiero jak to przeczytałam to też zobaczyłam ludzi Chyba coś nie hało ze łbem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 czesć komu wizytę u okulisty umówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ja myślę że stukowi o żadne zbiorniki nie chodziło a zacził się raczej na rybki z awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 malka ja mam albo źle ustawiony monitor albo jestem ślepa już totalnie wiesz, że dopiero przed sekundą zauważyłam ludzi w Twoim awatarku? dopiero jak to przeczytałam to też zobaczyłam ludzi Chyba coś nie hało ze łbem no dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 malka ja mam albo źle ustawiony monitor albo jestem ślepa już totalnie wiesz, że dopiero przed sekundą zauważyłam ludzi w Twoim awatarku? dopiero jak to przeczytałam to też zobaczyłam ludzi Chyba coś nie hało ze łbem no dzięki no ale w takim (czyli moim) towarzystwie to wiesz Przecie ja też ino Nemo widziałam Znaczy dwa Nema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 malka ja mam albo źle ustawiony monitor albo jestem ślepa już totalnie wiesz, że dopiero przed sekundą zauważyłam ludzi w Twoim awatarku? dopiero jak to przeczytałam to też zobaczyłam ludzi Chyba coś nie hało ze łbem no dzięki za duzo FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 znaczy my sobie teraz takie towarzystwo własnej adoracji założymy? mam nadzieje że dandi tu nie zagląda bo zaraz zacznie wrzeszczeć o klice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 malka ja mam albo źle ustawiony monitor albo jestem ślepa już totalnie wiesz, że dopiero przed sekundą zauważyłam ludzi w Twoim awatarku? o dopiero jak to przeczytałam to też zobaczyłam ludzi Chyba coś nie hało ze łbem ale jakich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 znaczy my sobie teraz takie towarzystwo własnej adoracji założymy? mam nadzieje że dandi tu nie zagląda bo zaraz zacznie wrzeszczeć o klice No i że dupy se liżemy jeszcze powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 znaczy my sobie teraz takie towarzystwo własnej adoracji założymy? mam nadzieje że dandi tu nie zagląda bo zaraz zacznie wrzeszczeć o klice sam jest klika A to że my som klika i Koło Wzajemnej Adoracji vel Grupa Trzymająca Władzę to Ty nie wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No i że dupy se liżemy jeszcze powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 znaczy my sobie teraz takie towarzystwo własnej adoracji założymy? mam nadzieje że dandi tu nie zagląda bo zaraz zacznie wrzeszczeć o klice No i że dupy se liżemy jeszcze powie aaaaaa feeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No i że dupy se liżemy jeszcze powie Nawzajem se lizemy, bo nie wiem jak Wy ja se nie sięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No i że dupy se liżemy jeszcze powie Na wzajem se lizemy, bo nie wiem jak Wy ja se nie sięgam Chryste, pora spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No i że dupy se liżemy jeszcze powie Nawzajem se lizemy, bo nie wiem jak Wy ja se nie sięgam : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts