barranki2 22.10.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Strzałka zdalekakuzynko Gdzie się szlajasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej Malka!! Nie czytam juz Twojego komentarznika....mozna sie za szybko pogubic kto z kim i o jakiej porze... Za duzo na moj malutki rozumek Kubusia Puchatka Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Co u Ciebie? zdam Ci szybko relację ....: Malka urodziła dwojaczki ... teraz odpoczywa ... przed porodem zdążyła obronić pracę doktorską ... temat pracy: Walka z guuupimi przepisami i władzami sądowniczymi" .... Obrona pracy na 5 .... Potem zrobiła jeszcze wiele innych guuupich rzeczy .... ale nie mogę zdradzić ... bo to moja Siostra jest .... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Brat juz zasadniczo powiedział co się u mnie dzieje. Miedzy karmieniami chłopaków, załatwiam srylion prawniczo urzedniczych spraw (Wusia, lada dzień będę u suki ) Budowa narazie stoi i czeka na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzizas, znowu mnie zdradzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ale ja, że niby z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dobry wieczór Malciu a spróbuj mnie wtedy nie odwiedzić to nogi z tyłka powyrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ale ja, że niby z kim No z jakas suka... A propos - ide jutro do pani P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wusia,jesli zaprosisz, a my będziemy mieć chwilkę,to wiesz - bardzo chętnie Małgoś, pani suka ma mi tylko dobrze zrobić (za pieniądze), to nie jest jakie tam wyższe uczucie,wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no jak obietnica wyrywania nóg to niedostateczne zaproszenie to muszę cholera iść poszukać czerpanego papieru i gęsi z tyłka jakie pióro wydrzeć i wystosować na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Co u Ciebie? zdam Ci szybko relację ....: Malka urodziła dwojaczki ... teraz odpoczywa ... przed porodem zdążyła obronić pracę doktorską ... temat pracy: Walka z guuupimi przepisami i władzami sądowniczymi" .... Obrona pracy na 5 .... Potem zrobiła jeszcze wiele innych guuupich rzeczy .... ale nie mogę zdradzić ... bo to moja Siostra jest .... pa Gwozdzik ja zwykle na wysokosci zadania Malka...zdjecia blizniakow chce i ktora piersia karmisz? I czy w Polsce teraz jest ksiezyc.....jezeli nie...to sprawka blizniakow Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no jak obietnica wyrywania nóg to niedostateczne zaproszenie to muszę cholera iść poszukać czerpanego papieru i gęsi z tyłka jakie pióro wydrzeć i wystosować na piśmie ooooo, tak mnie jeszcze nikt nie zapraszał a czy to może być kacze pióro ? jeśli tak,to uważaj bo taki jeden Hubert H. to miał duże kłopoty za dobieranie się do kaczej doopy Majeczka,cudnego mam Brata, nie ? a chłopcy sAmi się piersiami podzielili.......KWA , ale gdzie jest księżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a chłopcy sAmi się piersiami podzielili.......KWA , ale gdzie jest księżyc A nie mowilam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wrózka czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wrózka czy cuś jaki cycus? ...poczekaj...sprawdze....nieeee...mam dwa!! uff!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dwa a,nie ok,wszystko w porządku,przeciez tak ma być bo mnie zmyliło , przed chwila sprawdzałam na życzenie Wusi, czy mój syn to napewno syn i On ma jednego ale chłopcy ponoc tak mają i to nieco nizej niz my dziefcynki jesssssssssu, ale bredzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dwa a,nie ok,wszystko w porządku,przeciez tak ma być bo mnie zmyliło , przed chwila sprawdzałam na życzenie Wusi, czy mój syn to napewno syn i On ma jednego ale chłopcy ponoc tak mają i to nieco nizej niz my dziefcynki jesssssssssu, ale bredzę Dobranoc!! Odmeldowywuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dobranoc Majeczko i ja niby mam wstać za kilka godzin ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja tez.... KWA program do przypisow mi swiruje, chyba sie pochlastam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzieńdoberek się z Państwem. Czy ktoś zna dobrze język rosyjski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts